(36 GAMBAR)Majlis Perkahwinan Ana Raffali Dan Naim Daripada JanggutTouch

Hiburan

(36 GAMBAR)Majlis Perkahwinan Ana Raffali Dan Naim Daripada JanggutTouch

Memang cantik-cantik belaka gambar majlis perkahwinan Ana Raffali dan Naim yang diambil oleh JanggutTouch ini. Untuk makluman, JanggutTouch adalah juragambar rasmi untuk majlis perkahwinan pengantin baru ini. Abang Nara teruja melihat ke”awesome”an gambar yang dibidik oleh team JanggutTouch.

gambar persandingan ana raffali

Advertisement

Lagi 35 keping gambar sekitar majlis perkahwinan Ana Raffali dan Naim dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kalau anda sudah jatuh cinta dengan gambar-gambar ini, apa kata lawati laman web JanggutTouch ataupun LIKE Facebook JanggutTouch tanda terima kasih kepada mereka.

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

Advertisement

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

Advertisement

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali
gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

55 Comments

  1. bijak pandai ku

    February 28, 2012 at 10:41 pm

    cantik gambar ni…memang master la janggutTouch,,,,baek punyer..

  2. annur

    February 28, 2012 at 6:33 pm

    waah cantik betol gmbr2 mjlis ana…pndai cameramen ni amik!!! salute lah abg cameramen!!!

  3. Zara

    February 28, 2012 at 2:13 pm

    nk tgk majlis kenduri yg pngantinnya bgitu simple…ini lh majlis nya…artis lain kta simple tp grand supa 2 gak….yg ni tgk r….ngn rmbut x p potong…pkai kasut sek je…..btol2 simple…they b who they r….not hypocrit…ada je artis lain hubby dia rmbut pnjg msa psndingan….cntoh byk…sila r cri sndiri k (^^) but i loike her wedding…..like normal person like us.. not as ARTIS…

  4. X

    February 28, 2012 at 1:46 pm

    ada juge yg dengki? bangang. tengok sikit lu mampu ke tak kawen rupe itu?

    tahniah Ana n suami. semoga diberkati Allah dgn kebaikan dan dijauhkan hasutan iblis dari kamu berdua.

  5. mami

    February 28, 2012 at 12:34 pm

    cantik sesangat……Alhamdulillah dan tahniah. Baju Ana pun cantik. Gambar pun sangat berseni…..Mami suka le….

Loading...