(36 GAMBAR)Majlis Perkahwinan Ana Raffali Dan Naim Daripada JanggutTouch

Hiburan

(36 GAMBAR)Majlis Perkahwinan Ana Raffali Dan Naim Daripada JanggutTouch

Memang cantik-cantik belaka gambar majlis perkahwinan Ana Raffali dan Naim yang diambil oleh JanggutTouch ini. Untuk makluman, JanggutTouch adalah juragambar rasmi untuk majlis perkahwinan pengantin baru ini. Abang Nara teruja melihat ke”awesome”an gambar yang dibidik oleh team JanggutTouch.

gambar persandingan ana raffali

Advertisement

Lagi 35 keping gambar sekitar majlis perkahwinan Ana Raffali dan Naim dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kalau anda sudah jatuh cinta dengan gambar-gambar ini, apa kata lawati laman web JanggutTouch ataupun LIKE Facebook JanggutTouch tanda terima kasih kepada mereka.

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali
gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

55 Comments

  1. aucak

    February 28, 2012 at 11:52 am

    jangguttouch edit cantik lah ! lagi cantik dari lisa & yusry punya wedding.
    baru lah nampak macam pengantin. seri pun ada.

  2. sweet

    February 28, 2012 at 11:22 am

    barakAllahu lakuma!
    sweet!
    happiness!
    good choice!

  3. miss

    February 28, 2012 at 10:14 am

    Typo error 199%

    • miss

      February 28, 2012 at 11:10 am

      100%

  4. miss

    February 28, 2012 at 10:12 am

    Ok dah tu.. Majlis berjalan lancar.. Hubungan dah halal.. Takde pembaziran.. Takder isu melibatkn pihak ketiga.. Baju menutup aurat.. Setakat sama warna ke, mcm tak cukup bajet ke, serabai ke, apapun jua pandangan pihak lain, rasanya biarlah pasangan itu dengan gaya yang dirancang.. Usahlah kita dok menilai setiap sudut sampaikan ada je yg tak kena.. Doakanlah kebahagiaan mereka .. Terlalu ramai yg menilai dan komen mcm2. Bersyukurla majlis diorg dah selesai dan dipermudahkan Allah.. belum tentu majlis yg kita rancang akan jd berjaya 10p%. . Tapi mmg sweet dan bersederhana.. Alhamdulillah..

  5. sapetew

    February 28, 2012 at 1:13 am

    Aahhhh come on. Best apa kawen simple kasut converse/sneakers camtu. Style weh. Kalau la aku kawen nnt nak je aku suruh laki aku pakai kasut camtu.

    Dak msia kawen kat oversea, selamba je converse…(kang ada plak yg bang aku sbb compare dgn oversea), tp serious dowh, style. And simple.

    Kawen kt rumah plak tu. Nice. Less protokol and more time to spend with guess. Plus, sempat la nk p solat zohor sat pastu sambung layan guest/sedara mara/kwn yg lepak lama sket.

Loading...