Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(36 GAMBAR)Majlis Perkahwinan Ana Raffali Dan Naim Daripada JanggutTouch

Memang cantik-cantik belaka gambar majlis perkahwinan Ana Raffali dan Naim yang diambil oleh JanggutTouch ini. Untuk makluman, JanggutTouch adalah juragambar rasmi untuk majlis perkahwinan pengantin baru ini. Abang Nara teruja melihat ke”awesome”an gambar yang dibidik oleh team JanggutTouch.

gambar persandingan ana raffali

Advertisement

Lagi 35 keping gambar sekitar majlis perkahwinan Ana Raffali dan Naim dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kalau anda sudah jatuh cinta dengan gambar-gambar ini, apa kata lawati laman web JanggutTouch ataupun LIKE Facebook JanggutTouch tanda terima kasih kepada mereka.

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

Advertisement

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

Advertisement

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali
gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

gambar persandingan ana raffali

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

55 Comments

  1. Ladynoe

    April 6, 2012 at 5:53 pm

    tergelak aku tgk orang komen rambut naim serabai. padahal Ana tak kisah pun.
    Manusia ni suka peduli dengan benda yang tak mendatangkan efek kat diri sebenarnya. Tunjuk sikit gambar suami/pakwe korang. HENSEM SSSSSANGAT ke?

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama