Written by AbangNara | November 19th, 2012

Dalam banyak-banyak ucapan pemenang, Abang Nara paling suka ucapan daripada Alleycats ketika memenangi Anugerah Sri Wirama. Memang sempoi. Jutaan tahniah diucapkan kepada Alleycats atas kemenangan tersebut. Anda memang layak selayak-layaknya.

gambar red carpet aim19

Sekali lagi Didie Alias mencuri perhatian di red carpet AIM19 apabila hadir bersama sebilah pedang. Abang Nara rasa Didie meniru aksi ninja. Memang smart. Diharap tiada mangsa yang dirodok dengan pedang tersebut ketika AIM19 berlangsung.

gambar red carpet aim19

32 lagi gambar sekitar red carpet AIM19 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Shahrizan Photography.

gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19
gambar red carpet aim19

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

70 responses to (34 GAMBAR)Red Carpet Anugerah Industri Muzik (AIM19)

  1. nini says:

    Aku dah lama sangat nak komen pasal make up Rozita Che Wan ni….aku harap sangat dia tak buta IT dan sesekali bacalah blog hiburan sebab awak dok dalam dunia hiburan…………pada mata akulah make up berlebihan kat mata tu dengan bulu mata sebeban tu hanya merosakkan kecantikan awak….kan manis kalau pakai mascara dan celak sikit-sikit je…..satu lagi suka sangat tenggekkan tahi lalat palsu konon buat pemanis tu…bagi akulah artis yang dikurniakan kecantikan asli tak perlulah nak make up berlebihan…aku cakap betul teringin sangat nak tengok Rozita che Wan ni tampil kat majlis dengan make up sederhana….pakaian aku tak nak sentuh…bab make up tu betulkan dulu…..aku suka tengok wajah2 artis sebelum kemunculan Rozita ni …sejak Rozita ni muncul semua artis sibuk nak berbulu mata sebeban sampai terjojol biji mata macam hantu kak limah…..tak boleh ke artis Malaysia bersederhana dari segi make up2 ni…..letih aku menengoknya……..agaknya diaorang kena pegi belajar teknik solekan yang betul……barulah rupa semenggah sikit

  2. Prince Noob says:

    aik beautiful nara berwajah baru??? btw pakaian artis wanita ramai yg memalukan, cam bodo je

  3. mamavogue says:

    SHOW KLANGIT NYANYI LAGU SESAL MENDUA PATUT KENA BALING TELOR BUSUK…

  4. iqiboy says:

    apa-apa pun sy xnak komen fesyen artis2 lain.. Cuma saya suka cara pakaian Abg Jamal Abdillah, walaupun di usia 53 tahun, beliau tetap hensem bergaya.. Berfesyen lah selagi mana boleh berbuat demikian, tetapi kena la dgn usia dan tema.. Jangan terlalu nak ikut barat dan merosakkan imej orang timur seperti kita..

    Klangit mmg Klaut.. Itu lah artis sekarang, bila kena dgn orkestra atau muzik iringan mcm tu, mula la menggelabah atau xdgr muzik.. Itu beza penyanyi semulajdi dgn penyanyi mee segera.. Sbb itu penyanyi semula jadi, lagu2 mereka evergreen sehingga ke hari ini..

  5. lelah says:

    dah jadi macam mascot plak didie alias ni.wat letak kat muzium care ni…kutuk la sebanyak mana pun dia .dia tetap macam air dalam jamban.ko simbah banyak mana pun air tetap tara tu jer tak kan surut tak kan bertambah melainkan jamban tersumbat huhuhuhu.

  6. Capital C says:

    yang cantik – perempuan:
    1) Mizz Nina
    2) Kilafairy
    3) Adira
    yang kacak lelaki:
    1) Stephen Rahman
    2) Farish Aziz
    3) Jehan Miskin

    #setuju dgn akak pakai baju tajaan jang tui je, labuci, manik2, manik bunga2 melingkar prlu d henti kn.. baju RCW agak membosankn, dia slalu gaya kn fesyen yg hmpr sama.

  7. kambing says:

    huduh btol didie ilias…..macam butuh

  8. cikjoyah89 says:

    kesian aku tgk didie alias nih. yela, dulu muda2 buta fesyen, skrg da tua, baru nak tunjok yg ko laen dari yg laen.tua2 elokla ko berubah . lenla ko retis baru ke ape ke. ni da tua x reti2 lg.puih! kesian. ko dtg pon nak raih perhatian.. yewww! seddey!

  9. aziz rugged seluar yengki says:

    sokong komen mamavouge, persembahan klangit patut kena baling telor busuk!!!! sebelum tu aku beli cd korang siap aku download lagi lagu sesal mendua. tp nyanyi live hampeh!!!!!!!!artis plastik harap dalam cd je ok betul2 nyanyi hanco!! hello zed zaidi sila pantau artis hampeh2 x layak panggil artis?

  10. manusia says:

    nape didie ni nampak semakin bodoh asal nampak gambar dia.

  11. conan says:

    nabila huda macam siye! ya allah serius huduh tahap bangla yang teramat cikai. si kedidi kering tu apa motif pkai mcm tu? ingat cantik la tu yang dia tk tahu artis lain amat menyampah sebab dia pkai mcm gila publisiti murahan. dh tua dh oiii, bawak bawak bertaubatt

  12. Anonymous says:

    ninja???pd aq nmpak cam pumbunuh upahan dalam anime je.knapa ttiba aq tringatkan novel Hatiku di Harajuku pulak?

  13. oldmanstyle says:

    Ninja??..pada aku nampak macam Dajjal je..