Written by AbangNara | April 8th, 2013

Sementara menanti gambar-gambar berkualiti tinggi daripada jurugambar BeautifulNara, apa kata kita layan dulu beberapa keping gambar yang diambil di Internet. Paling mencuri perhatian sudah tentu Didie Alias dengan bentuk segiempat di kepalanya.

didie alias abpbh2012

Emak Abang Nara hampir terkena serangan sakit jantung apabila melihat penampilan Didie Alias. Abang Nara percaya kalau Lady Gaga tengok pun dia juga akan terkejut. Pasti dia pun tak sangka ada orang yang lebih hebat berfesyen daripadanya. Nak jalan pun tak boleh akibat rambut segiempat itu.
didie alias abpbh2012

Lagi 31 keping gambar sekitar ABPBH2012 dengan membaca entri ini sepenuhnya.

didie alias abpbh2012
didie alias abpbh2012
didie alias abpbh2012
didie alias abpbh2012
didie alias abpbh2012
didie alias abpbh2012
didie alias abpbh2012
didie alias abpbh2012
didie alias abpbh2012
didie alias abpbh2012
didie alias abpbh2012
didie alias abpbh2012
didie alias abpbh2012
didie alias abpbh2012
didie alias abpbh2012
didie alias abpbh2012
didie alias abpbh2012
didie alias abpbh2012
didie alias abpbh2012
didie alias abpbh2012
didie alias abpbh2012
didie alias abpbh2012
didie alias abpbh2012
didie alias abpbh2012
didie alias abpbh2012
didie alias abpbh2012
didie alias abpbh2012
didie alias abpbh2012
didie alias abpbh2012
didie alias abpbh2012
didie alias abpbh2012

Kredit Twitter ABPBH dan Twitter AkakTwitter

P.S: Nak Lihat Testimoni Pengguna SkinRich Orang Melayu? KLIK GAMBAR INI

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

301 responses to (33 GAMBAR)Selebriti-Selebriti Sekitar ABPBH2012

  1. Rooney says:

    Acara murahan dan paling SAMPAH sekali di Malaysia.

    Angan-angan my ass………………..

    0

    0
    • LULU says:

      ZIANA NK JD MCM CIK TA JGK KE? adoii =_=

      0

      0
      • MAK JEMAH says:

        didie alias 2 sesat cari planet kea?
        fida pakaian ko da knpe?
        cm ikan duyung gamaknyerr!!
        but its oke,at least ko bertutup
        dari retis lain y ta cukup kain 2..
        fikir lawa pakai cenggitu??
        seksa makkkk negok!

        0

        0
        • aninimouse says:

          hensemm siot zain….apesal la ko pilih nenek tua tu jd bini……ramai lg pompuan ln yg lbih sesuai dr nek ta tu…..n sebenarnyer aku menyampah tgk skirt che ta yg xckup kain…xinsaf lg ke kena tegor…..

          0

          0
        • sinister says:

          banyak2 tetek aku tgk…
          tetek kila fairy mmg mengancam…
          especially time gedik2 kat stage.
          mesti rcw jeles kawww…

          bagi aku, abp kali ni GAGAL dari segi pengajuran!
          result, aku still leh terima.

          siapa pompuan buruk nyanyi lagu sayang tu? semak aku tengok!

          0

          0
        • Anonymous says:

          linda onn mcm mak lampir mcm baru bangun tido pun ade…
          fathia muka dah cntik tp te*** gila jatuh..
          didie mcm alien sesat…
          che ta nenek barbie doll(bajet)..
          zain baju tido gud nite..
          izzue islam hensem sgt2…
          fazura n wawa sgt cntik…
          tp ntah la kali nie abpbh sgt hambar..

          0

          0
        • gegurl says:

          i cuma terhibur tgk johan tiru parodi lagu sayang tuh…otai2 di atas pentas – artis2 90’s n tribute to Search… sorry to say lah… abpbh kali ni mmg xbest… dari sound system, penyampai2 trofi yg dijemput n bebudak2 yg terlompat2 dlm lobang bodo kat stage tuh… semakkkk!

          0

          0
        • Anonymous says:

          abg nara mane gmbr neelofa…nk jgk tgok air muke org yg confident menang tp kalah…btw,ms penyampaian anugerah 2 anzalna nmpk lg comel n cntik dr neelofa..lopak body agk kembang ckit..bile nme die disebut je msti sorakan jd hambar..kesian jgk kt die..tp ramai yg puas hati die xmenang..huhu..jgn marah nie pendapat aku je..

          0

          0
        • anakayam says:

          BOSAN SIOT…AKU TAK TAHU NK TGU MOMENT APA DLM ABPBH TAHUN NIH …SO JAM 10.30 AKU DAH TUKAR CHANEL LAIN…..TAHUN LEPAS AKU TGU SITI NURHALIZA TP TGK LA JUGAK SAMPAI ABIS…

          0

          0
        • Anonymous says:

          Anak aku tnya….makcik (dd alias) ni isteri Adudu citer boboboi 2 ke?kahkahkah

          0

          0
        • aku itu ini says:

          sam mmg deserved menang. semua ok except for wawa zainal. xbest pon. hmm. tp bosan la dis year. hambarrrrr. sebbaek pemenang2 menepati cita rasa org ramai. :D

          0

          0
        • nini says:

          Didie alias kalu nak berfesyen, susahla sorang2..jgn la menyusahkan org laen sampai nak pg amik award pon sume org kna bangun angkat krusi bagi laluan kat baju sampah ko tue..nak sangat dapat perhatian, pgla upload fesyen ko dalam youtube sambel nyany lagu Sayang..mesti Lady Gaga pon tercengang..!!!

          0

          0
        • Anonymous says:

          tak tau apa yang didie tu pikir sebelum die pakai baju macam tu….

          0

          0
      • missa says:

        ” Abang Nara percaya kalau Lady Gaga tengok pun dia juga akan terkejut. Pasti dia pun tak sangka ada orang yang lebih hebat berfesyen daripadanya.”
        wah… ayat abg nara… hahaha…
        Che ta…mendada sangat..! lawa sangatla posing mendada gitu??!!
        Amboi ziana zain… pakaiannyer… tak taulah nak ckp ape….hazab sangat… aduhai…
        Btw..wow… ade ayu damit… yes..!!! (takde motif..hahaha)…

        0

        0
        • yUyU says:

          Aku nak tergelak masa Bagio nyanyi, Che Ta smngat ikut nyanyi, zain mcm tak tau langsung lagu tu..dah la kamera zoom kat dorang..HAHAHAH!! =D
          **oktakkenamengenadgnfesyenkatatas** =P

          0

          0
      • Linzy Longkang says:

        ZZ style dialah tak perlu nak tiru orang lain, gaun tu biasa sopan jerr

        0

        0
      • patrick says:

        abg nara..fasha sandha dah bersalin belom?
        diam lama dah…nyorok kat mana dia??

        0

        0
        • Narathiwat says:

          nyorok rumahhh laaaa….hahaha..dia bersalin tahun depan kot.. :)

          0

          0
        • Anonymous says:

          fasha dah jadi mak boyot sbb perut makin membukit, sbb tu tak nampak btg hidung. cuba dia tak ngandung mesti seksi nak mampos!

          0

          0
      • nana says:

        tau x pe,mcm x de bj lain je

        0

        0
    • nara reader says:

      arrghh..SEMUA ORANG NAMPAK PENDEK!

      0

      0
    • LULU says:

      xtahu lah nape skng aku dah agak anti ngn artis2 tua pakai sexy. ketat . walaaweehhhh.

      0

      0
    • aninimouse says:

      tgk muka fazura, nampak ada aura permaisuri…look so gojes…..suka sngt tgk penampilan dia, mekap xtebal..pemilihan pakaian mmg terrbbaaaaaiikkk….xsexy…

      0

      0
      • putihkaseh says:

        Dgr citer dah putus ngan TMJ tu kan, nampak TMJ ngan awek masa lwn bola, ingat Fazura, tgk2 org lain ……. tu yg tgk fazura buat cameback

        0

        0
        • jimmy sarkas says:

          ke siann…
          btway, overall la. with no hasad dengki bagai.. bg aku yg jarang ikuti prkmbangan hiburan ni, artist of the year bg tahun lpas shud be neelofa tu. dia bikin sensasi/berita plg diperkatakan dan menonjol all over the year. tp mostly pengikut industri ni hati busuk/org kurg baik belaka so dia xleh menang dgn profesional nya. mcm indon dah malaysia ni.

          sebab tu anugerah tahun ni hambar tawar.

          0

          0
        • Anonymous says:

          agreed with jimmy sarkas, brilliant comment!

          0

          0
    • Abang Pilot says:

      Semua artis wanita diminta untuk mendapatkan Baucer Kain 1 Malaysia (BK1M),sekian terima kasih. Kerjasama anda sangat diharga . Zed Zaidi sila berikan BK1M ini dengan segera ~

      0

      0
    • Anonymous says:

      Eh tak suka Neelofa pun nak tengok jugak gambar dia ke? Adoi dont be so pathetic.Gaun dia memang style kembang cmtu,sape2 pakai pun nampak kembang.Tengok gambar dia yang lain xde pun kembang slim je. Sorry ek,kalau memang tak suka tu buatla cmne pun tetap nk kutuk.Manusia manusia.. haih

      0

      0
    • sinister says:

      bagi aku fesyen artis lelaki aku boleh terima…
      tapi kali ni byk yg pakai seluar senteng tanpa stokin…
      stylo… tapi part coat n seluar kotak2 1 set sgt x sesuai…
      ex: zain n forteen… adoii…

      for retis pompuan lak byk yg aku x berkenan dgn apa yg aku nampak…
      paling buruk : didie alias – apa kes ko nak pakai mcm tu mak cik oii..? stupid!
      mangsa fesyen : fida – dia kalau pakai n pilih baju mmg semua fail! semak doe!
      mmg rata2 fesyen retis perempuan SANGAT MENGECEWAKAN… seksi lebih… !
      best dress – yana shamsudin, time dier amek award..sweet..sopan..n cute.

      0

      0
      • lia says:

        pakai seluar senteng tanpa stokin tu style artis korea.. artis korea yang start fesyen macam tu. artis malaysia macam biasa la. meniru je tau..

        0

        0
        • Anonymous says:

          mslahnya.. korean artist masih menjaga style dan prestij seseuatu majlis, cuba google dan tgk majlis2 anugerah diaorg tu masih lagi nampak high class wpun fesyen diaorg unik. artis kita ni dahla ketandusan idea utk meningkatkan prestij dan kualiti majlis, malah cara berfesyen sgtlah sedih, suka meniru dan very low class / weird!!

          0

          0
        • Anonymous says:

          cian diowg nie jadik mangsa fesyen ek3,, huhu

          0

          0
    • persie says:

      mmg sampah.arron burok benor dgn fesyen seluar bendang tu.

      0

      0
    • bale says:

      tgk pakaian che ta smlm..memang lagi org nasihat..lagi dia nak buat kan..memang dasar nenek kertu..hati keras mcm batu.. si fida tu pulak pakai tudung..tp mcm koboi betina dah tgk..syok sendiri je..dala persembahan berterabur..failed!
      semua artis malaysia, berpakaian kalah artis barat..tp abph, tak layak nak guna tagline anugerah “berprestij”…semua nampak murahan.. yang boleh harap smlm dekat zizan n johan je memeriahkan majlis..

      0

      0
    • fafafafafauuu says:

      fafau plis la cari baju yg bergaya sket..dr dulu smpai skrg baju smua nmpak murahan n menggemuk kan anda..pliss fafau..bukan ko xde duit..

      0

      0
      • xnak mjlis grand says:

        eh stuju sgt dgn ko.baju fafau hazab esp yg mule2 tu..saket mata memandang

        0

        0
        • missa says:

          baju dia ade yang lawa… cuma badan die kurang mengancam… kalau body cun…pakai apepun cun…. so..to fafau.. jaga pemakanan n exercise regularly…

          0

          0
    • mak jah says:

      setuju dengan komen ko. jozan nak kasi havoc cam x bebas sbb fafau asyik nak potong and bercakap. mcm kurang rehersal pun ada. bosan la tgk fafau. dgn baju tah pape. serious mcm makcik gemuk je.

      aku plg nk marah dengan one nation emcee, habis jahanam lagu dikir puteri. tlg la, stop cover lagu org and tlg cari lagu sendiri.

      semua penyampai anugerah pun mcm blur2. esp tgk tasha shilla duk jerit2 aku rasa cm apesal dia ni.

      ABPBH tahun ni BOSAAAANNN giler

      0

      0
    • ... says:

      nadiya nisaa paling sopan dan lawaaaaaaaaaaa <3

      0

      0
    • Kurus says:

      semalam, Wawa Zainal paling cantik n outstanding pakaiannya..kena dengan perawakan si pemakainya juga
      setakat yg ternampak.. kt tv.. (carpet tk tengok)

      0

      0
    • kak timah says:

      WAHHHHHHHH DIDIE ALIENS TELAH BERAKSI . . SI FATHIA TU DAH TAW KETIAK BASAH GI PAKAI BAJU YG NAMPAK KETIAK PLAK ADUHHHHH,,SETUJU SGT DENGAN KOMEN ABG PILOT SURUH ZED ZAIDI BUAT BAUCAR KAIN 1 MALAYSIA (BK1M)

      0

      0
    • K.A.A says:

      najwa latif baju dia cantik..

      0

      0
    • kak timah says:

      DIDIE ALIEN BERJAYA MENGIKUT TEMA LEDAKAN ALIEN GEOMETRI

      0

      0
    • kak timah says:

      FASHA SANDHA TARIK DIRI NAK BERANAK SEBAB TU NABILA MENANG

      0

      0
      • Anonymous says:

        Fasha takde sbb tgh terbongkang sarat nak beranak, kalau tak confirm2 dia akan pakai baju tak cukup kain jugak. time tgh sarat perut membuncit mcm nak pecah pun masih lagi pakai ketat2 dan singkat dan jarang. hodoh bebenor gayanya!

        0

        0
    • kak timah says:

      WAHAI ARTIS2 WANITA MALAYSIA YG XCUKUP KAIN TU LAWAT2 LAH KE KEDAI KAIN 1 MALAYSIA KT SANA KAIN MURAH2 TAW LAWA2 PLAK TU,LAW XMAMPU G MINTAK BAUCAR KAIN 1 MALAYSIA KT ZED ZAIDI K BYE

      0

      0
    • hatem says:

      KESIMPULAN: anugrha surat khbar berita harian kali ni x perasan pun.terlampau hambar mmg terbukti. sebb tu buat kat stadium je. utk year yg meletop mmg akan buat di genting.

      prestij nya kurang sbb yg menang pn yg dah biasa2 menang so mmg so so la no surprise pun.

      prsmbahan entah apa2 audience nmpak boring trtunggu2.

      farahfauzana mnjadikan ranc ini tdk menarik. tiada tarikan/pesona pd farah fauzana. dia ada elemen syok sndiri. johan menarik.

      result very the yesterday. except yana samsudin. congrats.
      mgkin rmai yg coment psal neelofa x menang. x ramai pula yg coment tntg yana samsudin n frahfauzana menang. so saper yg lebih popular sbnrnya ni??? hahha

      kelakar awards ABP dh brtukar jd mjlis prtndingan.
      so ini lah yg mnjemukan dan mnjatuhkan prestij nya.
      btway, rmai ke yg beli dan baca surat khabar beritaharian skrg ni???
      penyokong BN je yg undi n menang tuu artist BN… keh keh keh… siap pakai pengundi hantu lg artis tersebut tu… kesian dia. nak menang prtndingan je, tp x kemana pun dia sbb x hot!

      0

      0
      • Anonymous says:

        yup… hambar giler.. JOHAN yg banyak menyelamatkan suasana tapi gandingn JOZAN tak ketara kecuali saat akhir.. pemilihan johan paling tepat cuma johan kena kawal skiiitttttttt je… and yg boleh kawal dia cuma zizan..

        0

        0
    • kak timah says:

      DIDIE ALIEN MENANG KATEGORI KOMEDI PON SEBAB CARA PAKAIAN DIA YG KELAKAR TU SEBAB TU ORG UNDI HAHAHAHA

      0

      0
    • adek_pj20season3 says:

      emmm acara membazir duit,,,,,

      0

      0
    • lina says:

      Yang perempuan nak ngalahkan artis barat…langsung nampak keparat! yang lelaki ada hati nak ikut Kpop, tapi tu lah tak kene gaya…masing2 badan macam guni beras…kulit lebam..pas tu tak pandai pulak pilih warna and design…selenga betul.

      0

      0
  2. not says:

    yuckssssssssssssssss

    0

    0
    • nan hada says:

      Zain Saidin sila bg nasihat ttg penampilan kat minah tua itu. and to Shaheizy Sam, u deserved the awards.. tahniah Sam.

      0

      0
      • gile glamer says:

        huhu, pembukaan nyanyian ONE mmg bertrabor gile babas…
        pakaian semua poyo… tp geram tgk nenen Nora Danish.. :D
        Shaheizy Sam, mummy u bisik2, xnk ikut naik pentas… ape yg die pesan??
        die ke yg undi u sampai u menang? atau zed zaidi yg undi supaya adi putra @ arron aziz x menang, maklumlah, dari kota Singa… pencalonan semua da basi…
        legend2 jugak yg x basi, lagi2 karok oke…
        Peace No War…

        0

        0
      • izi says:

        zain saidin tak boleh bg nasihat sbb die sendiri commit fashion faux pas..even with burberry stripe still nampak hadoi..che ta pakai dress pink mase bg award tu anak buah i yg umur 4thn pakai sesuai la..fashion is about dress age appropriately..duhh..masuk fashion police ni confirm teruk kena hentam dgn joan rivers -_-“…sekian terima kasih

        0

        0
      • zie says:

        kesian cik ta….orang nak kahwin dia nak kahwin…..inilah dia gara2 dpt pucuk muda, dah tua tak sedaaaar….konon mcm remaja…..tak sesuaiiiiiii…carilah calon suami yang matang .cth ustaz azahar idrus…he..he….he tersenyum ustaz

        0

        0
        • wiwi says:

          nak cakap sikit. kesian fida. salah buat baju. peplum terjongkit. seram tengok didie alias. atas kepala dia macam kotak tempat letak kucing nak beranak.

          0

          0
      • samsons says:

        nasib baik sam dapat grand award tu, lau aaron??aku strezz..hu3.pemenang2 mlm tadi memang layak.nasib baik gak naralofa tak menang.ha3…ni abp yg paling hancus dari segi aturcara,system bunyi,visual dan persediaaan pentas.tp puas hati dgn pemenang2.pakaian pn xde la seksi bebenor,kecuali segelintir.

        0

        0
    • CR says:

      che ta time red carpet reti plak pakai dress labuh. apsal bila naek pentas dress labuh transform mjadi skirt pendek? awatt bajett hot? hot lg neraka. hak menegur hak kami

      0

      0
  3. abang obes says:

    last sekali

    0

    0
  4. not says:

    ramai betul tayang te**k jatuh….huhuhuhu

    0

    0
  5. soowooo says:

    paling mencuri perhatian adlah minah tua yg x sedar diri. pakai skirt sekerat paha tunjuk body atas pentas. soo wincci jauh lebih sopan drpd minah tua itu. siapakah minah tua itu? anda sendiri mengerti…

    0

    0
  6. LULU says:

    WOW ziana! pergghh.. booooo

    0

    0
  7. hitam says:

    takot tgk fesyen didi alias..

    0

    0
  8. ayarusmadu says:

    ntah ape-ape fesyen retis akhir zaman…seksa aku tengok

    0

    0
  9. gincu_merah says:

    seram tgk lady gaga mlysia..

    0

    0
  10. melati putih says:

    adussss.. penganjur kena bagi garis panduan untuk berpakaian lebih sopan..

    0

    0
    • ddd says:

      dah bertahun aku komen mcm ko komen ni….tapi sape nk pandang idea kite ni? kononnye kite ni kolot…dorang xtahu,,peminat skang da cerdik..dah x hadap seksi2 tu segala….xde cantik mane pun…kot ye pun dosa masing2…seksi hak masing2…berpada2 lah kan..byk mata yg memandang..ko rase cantik..kami nampak hudoh…kan?

      *anzalna nampak cantik.tu je..

      0

      0
  11. abc says:

    ledakan geometri la sangat….ledakan api neraka next year oke

    0

    0
  12. YE SAYE says:

    hmm…adoiii..ponin palo den ha

    0

    0
  13. abc says:

    hai…gambar neelopa tak da ke???tak menarik perhatian ek..kikikik

    0

    0
    • aku says:

      gamba neelofa takde sbb nara nak tlg cover dia tak menang mlm ni setelah dia bukan main cakap besar boleh kalahkan fafau or menang dalam salah satu pencalonannya. aku trbaca posting pasal dia kaw2 konfiden gile boleh menang mlm ni.. jd aku yg mmg tak minat nk tgk pon trpaksa tgk sbb nk tgk dia menang ke tak. dan teramat la gembira aku sbb dia tak menang sbb kalau dia menang, dah tentu dia akan lebih cakap besar. sbb dia igt dia lg cantik dari fafau n konon dpt 10a spm so igt dia lagi populer la kann.. sorry ek lopak. actually kehadiran kau tu just mcm penempelan muka2 artis kasi lambak je… berlakon..OUT, pengacara…(ko ngacara meletop…OUT. nona pon so..so je). tu la. dulu bkn main perli tasha shila undi diri sndiri. pstu bukan main bangga diri ckp ko bole menang abpbh thn ni. kalo korang perasan ms last2 patut lopak kuar sbb nama dia ada announce…tp lps iklan, dia tak muncul pon.. aiiii… malu sbb tak menang ke cik lopak??

      0

      0
    • peah says:

      abg nara xnk msukkn kot pic neelopak…. sbb xmenang…. kihkih

      0

      0
    • Cella says:

      Dpn muke lopa kalaah…huhuhu..
      Prasan tak, time tasha shilla announce sape yg menang.. Gembira gile dia bulan neelofa yg menang.. Gila sakan sronok gile dia atas stage time umum farah menang..bulan lopaaa..hahahah

      0

      0
      • PEMERHATIBEBAS says:

        tu la..dia siap cakap ‘kepada calon2, jangan gelisah ye”. tp nmpk muka dia tgh menganjing lopak

        0

        0
      • pz says:

        tau x pe.. senyum dia, mmg senyum besar la sbb nelopak x menang.. nampak sgt kot.. tp klu aku jd tasha, aku pun akan senyum mcm tu kot. muahaha

        0

        0
      • tasya shila meroyan atas stage says:

        Kalau perasan la, masa dah bukak kad tu nak announce pemenang, tasha sindir neelofa, “jangan risau kerana pemenangnya tetap fara fauzana..” pendendam giler bimbo kaki clubbing nie. Menyampah aku

        0

        0
        • missa says:

          entahnyer… daripada tasha tu… langsung tak tercalon….

          0

          0
        • Anonymous says:

          keputusan semlm tu ok je, tak perlu nak pertikaikan sgtla. takde yg special sgt pun. menang kalah tu adat bertanding. TAPI lebih baik tercalon daripada langsung takder langsung, nampak sgt yg tak tercalon tu langsung tak popular dan suka cari publisiti murahan. setakat jadi bimbo pelacur tiang mmg seswai sgtla utk Tasha Shila, dahla over tergedik2 melolong2 atas stage.. Fathia nampak lebih bersahaja dan takdelah nak membabi mcm si tasha shila tu

          0

          0
        • aircond says:

          hrm.. tahniah neelofa x menang.
          sbb ape tau?
          sbb yg menang kali ni kaki pengundi hantu belake…
          tgok siapa yg x menang: yuna, najwa latiff, maya karin, neelofa, elfira loy, emma maembong, lisa surihani, beto kushairy, linda onn, remy ishak n ramai lg artist2 top yg fenomenon…
          seyes cakap yg menang mlm tadi artis2 local-kampung/tempatan je. yg kuat undi sndiri. yg buat prestij malam tadi setuju yana syamsudin.

          jgn buat mcm ini lg. kalo x ABP akn jd mcm anugrah sri angkasa yg kepupusan.

          0

          0
      • key Pop says:

        tapi Tasha Shilla GEDIK gila semalam.. naik menyampah pulak i..~

        0

        0
    • Anonymous says:

      Kenapa orang yg tak suka Neelofa tp nak jugak tergedik2 tengok pic dia? adoi.. neelofa seorang manusia yg sgt bertuah kerana ramai yang memberi pahala percuma pdnya. No wonder dia sgt berjaya :)

      Saya percaya kalau Neelofa bertutup penuh pun orang akan cakap “hai reti pulak tutup aurat?” :) Malaysian needs more positive people,dude.

      0

      0
  14. alam says:

    pelik glex didie alias pkai… bak kata kwn aq law pkai sanggul tgi umpama batu nisan, tp didie nie cm pkai kubur terus coz 4 segi kot….hahahaha

    0

    0
  15. hehehuhuhaha says:

    siyesly..1st time ABPBH paling teruk..kelam kabut..bad sound system..adoiiiii…plss2…dah 26 tahun kot…..

    0

    0
  16. Mira says:

    Bukan mak abg nara je sakit jantung. Saya pun sakit jantung sama. Gugur jantung. Fuhh

    0

    0
  17. akirakaede says:

    tiada sekelumit segankah mereka kepada artis bukan islam yng hadir lebih sopan serta budak remaja,najwa latif dan ainan tasneem?fida?..saya hanya mampu beristigafar..

    0

    0
  18. kasabian says:

    alahai…sedeyy

    1. didie alias – kenapa la kau duk junjung bongkah jerami kat kepala tu..
    2. cik ta cawan – susah nye nak mantain muda..buekkk
    3. linda onn- sekali nampak mcm hantu lampir
    4. fida ibrahim – ikan duyung dalam citer katun kanak-kanak

    sekian terima kasih. sam..i love you!

    0

    0
    • gile glamer says:

      seyes x suke tgk seluar fida tu… terserlah bentuk kuih koci 3 segi ledakan geometri die… perghhh…
      nyanyian ke laut, kameraman pun cover cun supaya x ambik direct kt seluar yg nmpk kuih koci 3 segi itu……

      Najis!!

      0

      0
  19. Melati says:

    najwa latif duit dah banyak. pergi lah ambil khidmat nasihat fashion designer. pakaian macam koir!!! peminat dah ramai kene lah pandai jaga penampilan.

    0

    0
    • putih2 melati... says:

      tak pe la..sekurang2 nya dia bertudung…
      tu diaaaa…

      0

      0
    • Dolton Bibiana Layola Al-Moslem says:

      Cian wawa kan biarlah dia dengan style dia suke macam tu, umo muder dah nak bertudung bage pastu jadi retis, semoga suskses

      0

      0
    • Anonymous says:

      tp dia tutup aurat… ko ade?

      0

      0
    • saya says:

      atleast dia masih tertutup kan dr yg lain…

      0

      0
    • tipah torpedo says:

      ok je aku tgok

      0

      0
    • ape nak kesah says:

      ape nak dikesah kan wei…… pakaian dia cmtu pon dah bersepah org suka dia..
      dia jd retis mmg da gitu fesyen dia dari mula, tp still org suka je.. sbb ape..? sbb dia tutup aurat………… :)

      0

      0
      • ayam says:

        paham ke maksud tutup aurat tu? memang dia pakai tudung, tapi t***k tersembul nampak. bentuk badan pun org boleh tau lekuk kat mana,aurat ni der bukan rambut je. kena paham btol2 tuh. dia bukan tutup aurat, dia tutup rambut je tuh. retis yg lain tu toksah citer la, memang out terus. skarag ni kite citer pasal najwa latif anak cikgu sekolah.dunia2…..jgn plak nak kata aku ni ustaz ke ustazah ke. kalau nak tegur benda yg salah tak payah tunggu jd ustaz ustazah. sapa2 pun boleh.

        0

        0
  20. nizam says:

    suka tgk FATHIA….cantik sgt…n fazura also…congrat also to shahiezy sam…

    0

    0
    • Anonymous says:

      tp knpe te*** fathia nmpk mcm jatuh..

      0

      0
      • tunjuk muka says:

        kalo engko perempuan…engko letak la gmbr enko…aku nak tengok jatuh ke tak…entah2 …sikit pun tak cantik muka..

        0

        0
        • Anonymous says:

          sorry ye..aku cume bgtau je..yg ko terase npe…tetek ko jatuh jgk ke..klu ko laki maybe ko xde tetek utk jatuh..xpun awek/bini ko tetek mmg da londeh sb 2 ko angin 1 badan..so jgn tunggu lg minumlah teh org kampung..hehehe..jgn marah ye…

          0

          0
  21. peace no war says:

    Ziana zain mcm michelle yeoh ajekkkk….

    0

    0
  22. kasabian says:

    alahai..sedey

    1. didie alias- apesal la duk junjung bongkah jerami kat kepala tu?
    2. cik ta cawan -susahnya nak mantain muda kan..buekkk
    3. linda onn-sekali tgk mcm kakak hantu lampir
    4. fida ibrahim-ikan duyung dalam cite katun kanak-kanak

    sekian terima kasih. Sam..i love you!

    0

    0
    • aqu anna says:

      didi gagah….ko duk usung dosa ats kepala ke ape? jgn pulak nnti kuar style tudung baru didi gaga…btw….seronok tgk fesyen giler2 artis neh…gelak x hingat mak….

      0

      0
  23. wawa says:

    didie alias and fida ibrahim go home,, you are drunk.pakaian ntah ape2

    0

    0
  24. syyy says:

    stuju dgn yg atas sy nie…
    paling xsuka dgn bbrapa pyampai anugerah…SEMUA POYO!!!!(walopun antaranya adalah artis yg aku minat…)
    mujur lopak xmenang…
    aaron mcm xceria…sakitkah?
    che’ ta…che’ta…che’ta…astaghfirullahalazim…udah2 ler tue…
    gandingan jozan n fafau menjadi…
    agak tkejut sam menang tp ok la….heehhehe..

    0

    0
  25. Anonymous says:

    sayang cik ta!!!!

    0

    0
  26. Anonymous says:

    Fida masa bt persembahan pkai punyalah ketat..sampai nmpak vshape kwsn kemaluan ko…akhir zmn..berpkian tp telanjg..

    0

    0
    • malaikat maut says:

      kannn?tu namanya camel toe.baik tapayah pakai seluaq lagu tu

      0

      0
    • Akus says:

      betul tu…ms dia buat konsert fiesta astro kat sri gading bp pun sama mcm tu..pki seluar merah ketat sesngt..malu aku tgk..tmpt v shape tu memng menonjol..yg belakng lagilh jgn cerita..

      0

      0
    • Anonymous says:

      entahla fida ni…makin teruk gayanya…kejutan budaya..atau tak sedar diri…

      0

      0
  27. lola yaya says:

    ape jer tah sound sistem mcm x best…pastu camera asyik zoom artis tu dr jauh…xnmpk……x yah ltak fans kt dpn pntas tu…bkn nyer event muzik2 pn..dok jerit2 bgai sgt tu………

    by the way congrates kt sam be a winner again :-)

    0

    0
    • gile glamer says:

      persembahan paling worse, ONE yg mmg bertrabor Dikir Puteri die……

      0

      0
      • Mirai Suenaga says:

        Boleh bagi tau aku apa lagu ONE yang ori? Anak Kampung ke?
        Asik cover lagu orang je. Kalau cover best tak pe. Ini semua berterabur je…

        0

        0
  28. kiah enon says:

    fathia tetek glebeh mase atas stage..siap betul2 kan bra gamak nye…

    0

    0
  29. ace says:

    didie alien!! -.-

    0

    0
  30. Anonymous says:

    Tak segan ka che ta ni… makin di tegur makin menjadi2… artis lelaki smart ngan tuxedo bagai.. yg ppuan terlondeh2… suda suda la…

    0

    0
  31. rain says:

    didie alias peti undi bergerak untuk PRU 13. huhu..

    0

    0
    • Anonymous says:

      Jangan jadi peti undi yg tiba last minute utk jadi penyelamat udah lah yer….

      0

      0
  32. Anonymous says:

    yg gmbr last tu sape ?

    0

    0
  33. Pasha Sendat says:

    Johan Best sangat2.. zizan n fara tenggelam.. sian johan…lawak menyerlah tapi zizan aje nama yang naik!!

    0

    0
    • bebehbebeh says:

      betul betul betul..johan lagi lawak dari zizan kot! lawak menjadi gelak guling-guling aku..hahaha

      0

      0
      • Parodi says:

        aku dah lama nak ckp…JOHAN IS THE BEST WE (without prejudice at all) tapi mungkin dia dah kawen, yang ngundi pun kanak2 wanita2 bujang..and one more dia bukan org panyai timur..opsss! hehehehe

        0

        0
    • Anonymous says:

      dah rezeki die..

      0

      0
  34. bebehbebeh says:

    sume sume ni tak lawa..design tah pape tak menarik..patot biar simple tapi elegan…ini semak aku nengok..

    0

    0
  35. kenapaa says:

    che ta tu dlm rmai yg kta seksi lg mnjadi jadi….sdh sdh laaa tu. yg si zain tu plak… senyum sakan…
    didie alias xtaulh nk kata apa…
    hunny madu tu mcm mmalukan laa… dia bknya juri … kalau sy d tempat najwa latiff or yg laen saya malu jgak…
    btw,baju dia pn bkn elok sngt

    0

    0
  36. that's me!! says:

    zizan is the best..

    0

    0
  37. ciku says:

    Tapi yang penting Zarul nampak muda sgt n hensem….saya suka~~~

    0

    0
  38. AliAbu says:

    aku tak faham konsep dan tema ledakan geometri yg dibawa dan diekpresikan oleh Didi Alias melalui pakaian dia. sungguh! aku tak faham. tang mana geometri? tang kotak atas kepala tu ke? macam kotak letak undi je. haha :p

    0

    0
  39. Love says:

    Some of the clothes look so poorly made and cheap like baju Fafau kat atas tu but I love her black dress! yg Senrose sisters tu baju sarat giler!!! Too much details sampai dah Mcm Minah kampung baru masuk bandar. Zain saidin looks like a clown … Well done! The classy ones like Fazura, Fathia ( need more support though!) and Ziana (although too plastic) … Fida ke laut terus la lu baju Disney character ke?

    0

    0
  40. pah says:

    1)uqasha n nelydia senrose gorjess gileeeee!!

    2)che ta nmpk cm org tua xsdr dri..!

    3) Didie alias rse cm dh tmsuk slah planet nih.,bumi bkn tmpt die.hahaha
    4) pengacara terbaikkk! Johan best tp nape zizan jer dpt name ek?
    5)overall sound system n evertyhing nampak kelam kabut n xtersusun.!!cmni ke dh 26 thun?? HAMPEHHH,!!!

    Btw nabila huda tu mng award perlu ker kiss Nas-t tu ekkkk?yuckkkkksss! !

    0

    0
  41. MULUT CIBAI says:

    WOI DESIGNER MALAYSIA NI APAHAL LU SEMUA ORANG MACAM SAMPAH. BAJU SEMUA MACAM SAMPAH. SEKSI SAJA YANG LEBIH. SUMPAH DESIGN SAMPAH. GRADUATE UNIVERSITI MANA EH? TU LAH LECTURER MENGAJAR KAU DOK BUAT SAMPAH KAT BELAKANG. KELUAR DESIGN SEMUA SAMPAH. KAU KENA INGAT SEKSI TAK KEMANA LAH WOI PONDAN. LEPAS NI TAK PAYAH NAK DESIGN BAJU LAGI. BALIK JAHIT LANGSIR KAT KAMPUNG. BUAT TAMBAH DOSA KAU, DOSA ARTIS YANG BAJET POPULAR. YANG TENGOK PUN SATU HAL. COY AKU TAK TENGOK PUN WOI. AKU USHA BLOG NI JE

    0

    0
  42. Peminat Umbrella says:

    alhamdulillah.. setelah sekian lama menyepinyer kumpulan umbrella.. muncul jugak vokalisnyer membuat persembahan.. masih menyengat!!!!!!! senyum sokmo!!
    semoga lepas ni akan menyerlah kembali..
    keep it up abe zarul!!

    0

    0
  43. anje says:

    Ada beberapa perkaraaku musykil…

    1. Nape nabila huda berlage2 pipi dgn lelaki bukan muhrim? Dia ingt ni hollywood ke????
    2. Nape sam keluarkan mini kain rentang “i love fafau”…ade ape2 ke diorg ni?

    Btw, bukan nk kate, baju fafau x cantik…. huhuhuhu

    0

    0
    • abby says:

      kan tagline Sam “i love you”…
      then masa nak umum paling popular tu, Fafau ada sebut I Love U…
      Dah naik tu Sam tunjuk kain tu dan cakap I love u too.. And i love u all kat semua peminat2 dia…..

      0

      0
    • mak c kina says:

      tu banner dr fans fafau..dorg baling,sam sambut…

      to klu btl pn…aku mengamiinkan je…

      0

      0
  44. tacacila says:

    merembes mak kat zarul umbrella kejap…

    0

    0
  45. emma mengelembong says:

    yg lelaki baik zain sardin, kump forteen dok pakai suit kotak2 mcm pajama tido pon ade!

    0

    0
  46. zt says:

    compare harga ladies toiletries kt tesco, giant n carrefour (Aeon).. senang tgok je kt mane murah.. leh korg jimat.. >>> http://www.compareityourself.net

    0

    0
  47. kuda hitam says:

    apsal didie bawak peti undi atas kepala die tu… huhu… bersemangat sungguh die utk pilihanraya kali ni..haha

    0

    0
  48. yaya says:

    Nadia Nissa jgk yg sopan..

    0

    0
    • Anonymous says:

      muka tak cantik n badan tak bergetah kurus kering,kalau tak Nadiya Nisaa akan pakai lbh seksi drp Cik Ta n Nabila Huda……….

      0

      0
    • rainbow says:

      suke tgk die, still nampak sweet.. :)

      0

      0
    • sape sape says:

      yer…kalo bertudung lagi sopann..kn?real malay face..

      0

      0
      • saya says:

        kita doa kn terbuka pintu hatinya utk b’tudung…
        n saya rasa dye adalah seorg je artis yg pkai seluar….

        0

        0
  49. John says:

    Mane gambar izara aishah???? Nara nie BIAS BIAS BIAS

    0

    0
  50. pelik tapi benar says:

    kebanyakan baju x nmpk eksklusif. baju fazura, ainul aishah n wawa je ok. yg lain – over & x kena. btw, congrats to shaheizy sam. sam mmg layak menang

    0

    0
  51. Audrey Hepburn says:

    Orang yg amik gambar2 ni kena pegi kelas photography la. Kalau guna camera phone sekalipun, angle tu kena la betul. Ni semua orang jadi katik.

    0

    0
    • der says:

      ambik gambar mcm taik..
      nara, ko ckp gmbar high quality la sangat kan.. adoih…
      aku yg x pro nie ambik gmbr lg cantik kot.. haha..

      0

      0
      • missa says:

        tak faham ke nara ckp ape kt atas tu” Sementara menanti gambar-gambar berkualiti tinggi daripada jurugambar BeautifulNara, apa kata kita layan dulu beberapa keping gambar yang diambil di Internet.”… ni gambar dari internet.. gambar dari jurugambar BN tak upload lagila maksudnya…

        0

        0
  52. Anonymous says:

    Nk angle camno kl duduk berhimpit2

    0

    0
  53. Anonymous says:

    ziana zain muka cam pondan siam terlebih cucuk

    0

    0
  54. mulut celupar says:

    melissa francis ku menang..yeaaaaaaa!!!!!!!!!!

    0

    0
  55. Joan rivers says:

    Kalu aku jadi fashion police memang sumer dah kena jail! Sorang nak jadi lady gagak… Sorang pakai baju tido… Sorang nak jadi bumblebee… Stylist kat msia ni ambik kursus diploma drag queen ke apa? Oiii stylist and artists… Sila belajar makna edit ok… Tak semestinya kalu ada space ko tambah labuci, ko tambah bunga.. Less is more… Cuba belek vogue magazine tu…

    0

    0
  56. Hitam says:

    abpbh kali ni tak best sbb..
    1. budak2 yg terlompat mcm monyet kat bwh pentas sgt mengganggu perhatian, sesekali terdgr suara diorg sama masuk dalam tv terjerit2
    2. fafau tak leh masuk arr ngn jozan. fafau skema
    3. atr yg pasti kene kutuk pasni che ta ngn skirt singkat tuh…nabilah hudah laga2 pipi ngn yg lelaki..
    4. letih tgk fafau ngn fbi menang lagi nokkkk…undi dr sndr ke?
    5. nelopak ngn anzalna…mmm…apsal nelopak tu ada bunyik “memerli” lg kat anzalna….tetiba aku terus minat anzalna sbb nampak sweet and humble. tak mcm nelopak, plastik mcm pasha sendat.
    6. hanez suraya tu ada bakat jd pengacara tv kan??

    0

    0
  57. blush says:

    dah pereka fesyen kt msia ni kebanyakannye pondan uolls…cmtu le hasilnye..sume mcm drag queen..kahkahkah

    0

    0
  58. papamok says:

    AKULAH MANUSIA PALING GUMBIRA NEELOFA TAK MENANG APA-APA…HUAHUAHUAA

    0

    0
  59. Anonymous says:

    najwa latif cuba kenakan tudung yg style sikit. ni mcam nak p sekolah je.. jauh2 setiap tahun takde yg menarik ….tlong tanya yuna…

    0

    0
    • lia arif says:

      tudung najwa dak ok..jgn ikut yuna dan retis yg lain bertudung….kita nak tutup aurat bukan setakat tutup rambut jer…..

      0

      0
      • hatem says:

        ada yg sabotaj kot.. bg nmpaka mcm tudung bibik indon!
        gaya tudung dia kt luar yg trendy tu lg in. lg 1 masa nynyi tuu she looks so PKR! hahah

        0

        0
        • Melati says:

          Kan??? Najwa fashion kene improve sikit. duit royalti ko tu dah satu juta agaknya. simpan dalam ASB aje ke?? invest la sikit untuk pakaian dan make up. macam koir sekolah okay! kepada peminat najwa, terima je lah pendapat aku. aku tak kata pun dia tak elok. dia elok sebab pakai tudung menutup cuma penampilan dia sangat HAHZAB

          0

          0
    • pening says:

      pakai cm yuna krg korg ngutok…okla die pakai tudung gitu…mmg style org malaysie…pelik2 xleh…biase x leh…die budak lg…kg labuci2 bagai kne kutuk gk…adeyhhh

      0

      0
    • anun says:

      xyah la mcm yuna.. dh ok tu..yuna tu dh mcm warga nigeria aku tgk..dgn ta*k lembu ats kpl.. tutup aurat la..bkn ttp rambut..

      0

      0
  60. Anonymous says:

    Nape nabila menang? tak suke tau!!!! anak aku tanye, nape baju belakangnye tekoyak? kuang…kuang…kuang…

    0

    0
  61. Anonymous says:

    honestly…serius gambar macm kartun……..

    0

    0
  62. Anonymous says:

    abpbh tak meriah sbb org msia dah tak hirau pun dgn arts dunia hburan yg tah ape2………

    0

    0
  63. wawa says:

    Yuna pakai baju ketat seluar ketat tu nak di jadikan ikon fasyen..better belajar dengan diana amir ke heliza ke, tudung labuh, baju longgar, tapi still berfasyen..

    0

    0
    • pah bedah says:

      Terbaik! belajar dr YUNA?? adoiyaioii jgn jadi mangsa fesyen dik najwa oii pakai mcm diana amir ngan heliza memang betul menutup aurat!
      btw suara tu aurat juga ye dik.. :)

      0

      0
  64. sabun says:

    mula2 tgk dah semak dgn rap terabor.tukar ch AXN layan the voice lg best.gambar mat bendang kat atas tu burok bebenor,sedarla awok tu bukan bebudak lg,jln pon kenkang.pakai seluar senteng.tak ke burok.cmon bro aron.nama ngan style tak kenala.

    0

    0
  65. asha says:

    ok juga lah pakaian najwa latif tu dari dulu….bgs juga perkembangan fesyen eh

    0

    0
  66. ann88 says:

    cantik ella ikat rambut n pki gaun labuh..cantik sgt…ziana mcm JLO la…pompuan yg nyanyi lagu syg tu muke da r x lwa ..pastu tgedik2 n skirt pndk ea tu bgi org kt lubang tu tgk bontot ea..

    0

    0
  67. pening says:

    hambar…hambar… start2 dh lorat…lagu dikir puteri hancus….baju fafau wat die nmpk sgt berisi la…sian fafau…baju last2 kaler putih tu lg la…ntah hape2 je…yg nyanyi angan2 sume tu amboiiiii…skirt bagaiiii…tp x leh lawan skirt che ta la kannnnnn…didie alias…..bkn tu carenye nk tunjuk style…jd calon comedy bukan all the time nk jd bahan lawak…cer pakai ikot umur jer….enot…hmmm..bile tutup kepale leher pulak terbukak…rasenye banyak je baju sesuai untuk extra size ni…adibah noor x pnah pn pakai pelik2…jgn jd bahan lawak jugak la…. all in all yg best part lagu2 lame n part lagu search tu…less is more…pelik2 please nehi…kampong sangattttt….

    0

    0
  68. mekbunn says:

    1-suke pengacara mmg best sbb ada Johan yg sgt lawakk i loikee!
    2- nabila huda i love u mmg patot ko g peluk semua laki org smlm hahaha biar terdiam org yg slalu kutuk ko seksi tu. haha! keep it up girl, jnji lakonan ko mantoop!
    3- che taa tu pkai seksii bkn main lepas geram la tu, sbb kt primadona depa smua kene pkai labuh2 dah, mesti nek ta panas kannn. selak lagi kasi tinggi lagi baru cucu zain sukee
    4- padan muka neelopaaakkk
    5- tasya shila gedikkks, tp muka ko nmpk sgt happy sbb neelopak x menang haha!

    0

    0
  69. midori says:

    abpbh paling haru aku tgk..sound system mcm hampes..time nyanyi muzik je kuat, suara tah kemane2..pastu klu time penyampai dok berckp slow la pulaks..sakit tgn aku dok tekan remote tv..hadoiii

    0

    0
  70. pah says:

    1) Uqasha & Nelydia Senrose sgttt gojessss!!!
    2) Baju Fazura sgtt cantik..mke dia gila babeng cantik…!!fuhhh
    3) Didie Alias aku rase dia bkn berasal dari palant bumi.. tersesat kot..singgah jap kot akt abp.
    3) sound system and acara abp sgt bertebur..
    4)Johan sgttt best gileee..tp nape asik zizan je yg menang..=(

    overall sgttt hambar abp tahun nie.. come on la cmni ker 26 tahunn..xgah lgsg..huh..

    btw Nabila huda tu menang, perlu ker peluk cium si Nas-T and berlaga pipi kt atas pentas tu.AMERICANO sgt la tu..=_=”

    0

    0
  71. .............. says:

    pd aku tahun ni ABPH ada hambar skt la…ada lembap skt pn ye….dlm ramai2 artis y ada smlm tu aku suka sgt ngan penampilan kak ella…menjak kawin ni cantik la kak ella skg….

    0

    0
  72. Anonymous says:

    waktu magrib nih…pergilah menuju ke masjid sebelum ke stadium….

    0

    0
  73. teah cun says:

    kesiannya aku dengan didie alias ni… Letih la nengoknya.. Macam dah tak ada perasaan dah dia ni

    0

    0
  74. Anonymous says:

    kihhhhh….kihhhhh…haa…haaaaaa…lofa x menang…3 kategori satu pn x sangkut…..kesiannnnnn…..

    0

    0
  75. Suke Gelak says:

    Sori to say la… rambut didie tu aku tgk dh mcm “incik bos” dlm boboiboy lak. kalo rambut putih tu tkr jadi hijo mmng sah incik bos… adoiiii…..

    0

    0
  76. . says:

    kihhhhh….kihhhhh…haa…haaaaaa…lofa x menang…3 kategori satu pn x sangkut…..kesiannnnnn…..

    0

    0
  77. rynna says:

    la aku ingat zizan yg menang sbb mcm semua kategori ada die mesti sapu punya… ke GB tolong sam undi heh (wa minat gak la ngan lu).. Cik ta lu mmng kental kene kutuk pon still pakai tayang peha, tolongla guys jgn la pakai baju kotak2 nmpk B**G*NG!.. Nelydia baju mcm pokok krismas..semua perform x best, trebiut lg search boring doh! otai2 mcm kurang kick, cuba parody sayang buat wa gelak…ABP tahun ni berjaya buat aku mengantok syabas

    0

    0
  78. shinshon says:

    so sweet FAZURA…love u gojess..

    0

    0
  79. Karl says:

    Cara – cara memasak sup ayam… mula – mula potong secebis kiub perisa sup dari kepala Didie, kemudian….

    0

    0
  80. Mirai Suenaga says:

    FaFau punya fesyen 1000 kali lagi teruk dari Najwa Latif. Aku tgk Nona, ok jer. Time award, macammmmm….

    0

    0
  81. kuyom says:

    1)pengacara macam x menjadi..johan dan zizan macam x bebas dan disekat2 fafau
    2)sound system out..macam lari tempo jer???
    3)penyampai macam x cukup rehersal x tahu nak borak apa dengan pasangan
    4)persembahan lagu 90 an tu jer yang ok..yang lain2 x best ada ok x ade pun ok :)

    0

    0
    • mak jah says:

      setuju dengan komen ko. jozan nak kasi havoc cam x bebas sbb fafau asyik nak potong and bercakap. mcm kurang rehersal pun ada. bosan la tgk fafau. dgn baju tah pape. serious mcm makcik gemuk je.

      aku plg nk marah dengan one nation emcee, habis jahanam lagu dikir puteri. tlg la, stop cover lagu org and tlg cari lagu sendiri.

      semua penyampai anugerah pun mcm blur2. esp tgk tasha shilla duk jerit2 aku rasa cm apesal dia ni.

      ABPBH tahun ni BOSAAAANNN giler

      0

      0
  82. mak long jalan pegawai says:

    mak long xsakit mata sgt tengok fashion si didie alias..tp mak long senak perut tengok che ta masa bagi award.. amboii che ta ber- umoq dah kot nak pakai lagu tu.. malu aih orang kampung dok tengok.. apa pun mak long nak kata abph kali hambaq. dengan wondergirl mesia hat dok terkinja2 ataih pentas tu.. x syok lgsung..mai keluaq otai2 zaman mak long tu baru syok!

    0

    0
  83. mak c kina says:

    mse tgk nabila amik award tu,dlm hati aku ckp,pakai mcm u kan cntk..xyah nk tnjk pape…tp ble dia paling je…alamak…sme je….xbukak depan,dia bukak blkg daaa….

    0

    0
  84. Anonymous says:

    sape baju kuning tu??????

    0

    0
  85. gossip hunger says:

    1. fashion victim
    2. artist shud consider getting fitness instructor

    0

    0
  86. aptb says:

    ewahhhh sekor2 dh gaye p oscar…anyway kesian sgh fafau jd mangsa fesyen mlm td…n yg dok terkinja cam monyet kt stage tu mmg mood killer menyemak sgh..n fida dgn ledging nyer mlm td..baik freehair je..asma kronik nenek aku mlm td…k bye

    0

    0
  87. mariem says:

    Tasha Shila jahat menganjing neelofa.. dan aku x nampak pun muke lofa dlm pic ni.. kesian die..

    0

    0
    • Anonymous says:

      at least lofa tercalon wpun tak menang, dari tasha yg langsung tak tercalon. dasar pelacur tiang disko

      0

      0
  88. linda dolah says:

    fizz fairuz buat lawak seolah2 orang dah lupe die pernah cetuskan kontroversi murahan…
    budak2 dalam lubang tu siyes semak pastu jerit2 mcm takde otak..
    ONE nyanyi lagu dikir puteri mmg out and arrangement muzik mmg jahanam..
    nabila menang – mmg patut pun..kerana die berbakat.
    Yana Samsudin – menang pun mmg patut sbb die mmg bagus ok..
    Aaron aziz – sudah tak diminati..
    neelofa – dulu aku menyampah tp bile tasha shila dok menganjing atas stage aku jadi kasihan…
    fafau – nak buat camne peha besar kan….

    aku ingat anugerah bintang paling popular antara Johan , fafau atau zizan tp bile die buka poskad tu muke semua x tekejut aku da agak mesti org lain.. SAM MENANG.. K LA.. WHATEVER.

    0

    0
  89. Arissa says:

    sedeyla neelofa tak menang….:(

    0

    0
  90. Anonymous says:

    seluar abg aaron ajis senteng????ker mata aku yang sperowww :P

    0

    0
  91. saya lalala... says:

    fesyen tah pape… pakai jela simple2 cam lisa, fazura, maya… tu pun daa cntk… makcik didie dr bawak kepale berat2 cmtu bek pakai tudung ler…

    0

    0
    • Mak Jemah says:

      U ollsss…ni anugerah fesyen disaster ke ape..? hook oohh…
      teruk bebenor….low profile anugerah…what ever lah, pape pun congratulation…
      fazura cun la kan, sbb dah start jaga batas2 nya…impian jd permaisuri le katakan… :P
      enot ke baju kuning..? mcm errrrr….hoho dasyat beb… didie pun dasyat, tp atleast menang la kan….

      hokey….bye….

      0

      0
  92. NH says:

    I stop watching the minute i saw Didie Alias.
    I pity her husband, her children and most of all her arwah ayah whom she dedicate her award to.

    0

    0
    • awek kulim says:

      lopak yg bajet hot tu x dpt 1 pn anugerah… hahahaha… malu siottttt… len kali jgn bajet lbey cgat…. padan muka kau lopak… hahahahaha

      0

      0
    • key Pop says:

      didie alias mmg PELIK..tapi walaupun baju dia tu dalam kategori seksi sebab mdedahkan ketiak n fit² gitu…sekurang²nya TERTUTUPLAH SIKIT berbanding sesetengah artis lain..ada yang baju terkoyak kiri, kanan, atas bawah,, depan, belakang..BESAR PULAK TU KOYAKNYA..haish~

      0

      0
  93. awek kulim says:

    lopak yg bajet hot tu x dpt 1 pn anugerah… hahahaha… malu siottttt… len kali jgn bajet lbey cgat…. padan muka kau lopak… hahahahaha

    0

    0
  94. kaklily says:

    wah artis sekarang lebih pay attention pada gaya than mutu lakonan, terlebih lebih pulak, sampai tak tau nak pakai apa sebab nak nampak lebih dari orang lain….

    0

    0
  95. ikan masin says:

    AYU OIM BARU KELUAR……

    0

    0
  96. Mak Jemah says:

    Hensem btol Zarul Umbrella tu, nampak mcm muda je. terbaik segmen Rock, tribute utk Search, parody lagu Sayang dgn persembahan Zizan, Johan, Black dgn RJ. Terbaik. btw, tahniah kepada Shaheizy Sam. you deserved that award :)

    0

    0
  97. Anonymous says:

    yang pakai baju merah dgn Adibah Noor tu sape?

    0

    0
  98. dya says:

    paling best persembahan 4 org tu je kut. damasutra,umbrella,ukays,dgn ilusi ke apa. mmg join habis nyanyi. pastu tribute to search. yg lain? kelautttt..
    rasanya pasni, bukan takat abp, smua acara lain, minta buatkan syarat utk pakaian artis wanita. melampau sgt seksinya. yg lelaki tutup litup siap 2,3 lapis. yg perempuan depan xcukup kain, tapi belakang meleret2 pulak. xseronok la. wanita2 yg dah berusia, yg muda,yg dah kawin, seksi ntah apa2. acara live mcm tu ramai yg tgk. rasanya stesen tv pun kena main peranan. peminat nak tgk artis kesayangan, tapi yg kluar dah mcm org utan. pakat2 tambah dosa…

    0

    0
  99. adik nora danish says:

    fazura, sentiasaaaa best dalam berpakaian! <3 u fazuraa!

    0

    0
  100. […] KLIK SINI UNTUK MELIHAT GAMBAR SELEBRITI DI ABPBH […]

    0

    0
  101. cikdonat says:

    ” Emak Abang Nara hampir terkena serangan sakit jantung apabila melihat penampilan Didie Alias ”

    sempat pulek bang nara cakap pasal mak dia..

    betul ke bang nara?.. jangan nak buat ayat sedap je…

    0

    0
  102. sukasuki says:

    fafau tu kesian bebenor nengoknye.

    0

    0
  103. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    low kelasnya sekor2 punya pakaian… yg i nampak very oscar red carpet outfits artists mcm ziana zain, fathia latiff, and a few… yg lain2, eh tolonglah ber render2,ribbon semua nih especially si fazurina , fida,nelson senrose (apa ke nama tuh),yg baju hijau tuh and the rest….zaman dah berlalu… anyway i xtgk pun ABP nih…ABP nih bukan taraf i… taraf i oscar/grammy je ok?

    0

    0
  104. love ella says:

    suka baju ella..nampak sopan lepas dh kawen ni…

    0

    0
  105. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    fesyen apa nih zain saidin? kau nak gi tidor ke pakai baju kotak2 ginih? kalau setakat blazer kotak2 boleh dimaafkan lagi (walaupun still burok), nih seluar pun kotak2!!!! tolongggg….!!!

    0

    0
  106. Kain Baju says:

    Ntah… macam tak cantik jer pemakai dan pakaian diaorang ni.

    ABPBH malam tadi tak best. Bingit saja. Pengacara dan penyampai hadiah buat lawak tak kuat dan cakap pun tak power macam hanging jer. Tak da punch line yang boleh buat orang ketawa dan tepuk tangan setiap kali habis dia orang cakap.

    0

    0
  107. nena says:

    buka abp ni coz nak tgk baju lofa yang kata rm20k…dia ada gtau kat murai pasal dia dgn designer sama2 pilih kain ada ciri2 romantik sume..last2 bajunyer design biasa2 je…jahatnya aku coz aku paling happy lofa xmenang apa2..si AA xjd yang paling popular klu tak pengsan la nak dgr lagu2 tentang diri dia lagi…dgr lagu dgn sleeq..salam ke apa tajuknyer tah boleh buat muntah hijau

    0

    0
  108. Anonymous says:

    lain kali x payah de abph

    0

    0
  109. Denise Najwa says:

    Kalau takde pengacara bersama tu lagi bagus. Semua nyer nan hado…

    0

    0
  110. Anonymous says:

    the worst ‘malam anugerah’ ever.. nampak sgt low class :-

    – penonton2 yg kurang ajar dan sgt kekampungan melalak2 tanpa henti especially penonton2 kat dlm lubang taik tu.

    – sound system yg sekejap timbul sekejap tenggelam mmg merimaskan.

    -sesetgh artis menunjukkan cara yg tidak profesional dgn attitude/cara bercakap yg kurang bijak dan pemakaian yg buruk, kampung serta menjolok mata mencacatkan majlis tersebut.

    -pemilihan lagu dan corak persembahan yg sgt membosankan.

    -lebih baik jika host mlm tadi hanya JOZAN shj tanpa Fafau.

    sepatutnya kriteria2 tertentu dititiberatkan bagi menjaga kualiti majlis besar sebegini supaya nampak lebih berprestij, bukan nampak murahan. syok sendiri dan kosong seolah majlis taraf pasar malam je.

    0

    0
  111. Anonymous says:

    cik ta…..yucks!

    0

    0
  112. makhluktuhan says:

    Bangga ye dapat tunjuk anugerah ciptaan tuhan..cantik..memang cantik pn kurnian tu.tp ingat bila2 pn DIA blh amek. jd, tunjukkanlah hanya pada yang BERHAK.itu yg sepatutnya..

    0

    0
  113. ZOE ZAFFRAN says:

    AYAT2 SUCI SEPERTI DI PERMAINKAN UNTUK MAJLIS KEMUNGKARAN SPT INI!!
    ..ALLAH AKBAR, ALHAMDULILLAH, INSYAALLAH, SYUKOR PADA ALLAH..KO TENGOK TIME NAK MATI SOK .DAPAT KO SEBUT TAK??

    0

    0
  114. haaaa says:

    xphm lah… kata temanya ledakan geometri… yg rasa betul2 ikut tema ialah kak didie. mmg meledak geometri nya sampai kotak2 kepala. yg lain ni x ikut tema pun.x spoting lah gitew. setakat bling2 tu hari2 lain pun boleh pakai. penat org memikirkan tema tu. Sgt suka kasut kuning tuuuu… heeee

    0

    0
  115. man says:

    Fazura jugak terbaik.

    0

    0
  116. Anonymous says:

    dress Lisa Surihani paling cantikkkkk :)

    0

    0
  117. Lisa cantik says:

    Dress Lisa Surihani paling cantik ;)

    0

    0
  118. Anonymous says:

    johan je paling best waktu lg sayang tu….lelain hampehhhh

    0

    0
  119. meluat says:

    rase nak tempeleng muka yg pakai topi 4 segi tu ……..

    0

    0
  120. bulat says:

    Salah satu lelaki yang ditarik ke neraka:Anak Lelaki.

    Apabila seorang anak tidak menasihati seorang ibu perihal kelakuan yang haram dari islam, maka anak itu akan disoal dan dipertangungjawabkan di akhirat kelak.. nantikan tarikan ibunya.

    Maka kita lihat betapa hebatnya tarikan wanita bukan sahaja di dunia malah di akhirat pun tarikannya begitu hebat…maka kaum lelaki yang bergelar ayah / suami / abang atau anak harus memainkan peranan mereka yang sebenar tidak silap firman ALLAH S.W.T.:-

    “Hai anak adam peliharakanlah diri kamu serta ahli kamu dari api neraka, di mana bahan pembakarnya ialah manusia dan batu-batu..”

    Hai wanita, kasihankan ayah anda, suami anda, abang-abang anda serta anak-anak lelaki anda…kesiankanlah mereka dan diri kamu sendiri.. jalankan perintah ALLAH S.W.T. dengan bersungguh-sungguh dan dengan ikhlas..

    Akhir kata, marilah kita berdoa agar kita semua terselamat dari ditarik dan tertarik.. oleh mana-mana pihak. Harga seseorang muslim adalah sangat berharga. ALLAH S.W.T. nilaikan seseorang muslim dengan SYURGA.. semua kaum muslim masuk syurga.. janganlah kita membuang atau tidak mengendah janji ALLAH S.W.T. Kepada anak2 lelaki semua, terutama yang mak2 dia artis, sila lah nasihat ibu anda, kerana dikhuatiri anda akn ikut ditarik ke neraka!!!!

    0

    0
  121. Kechiwa dengan award Malaysia says:

    Sebab tue aku suka tengok award KPOP daripada tengok award Malaysia

    Dua kali lima jea keseksaan yang ada.. tapi lantaklah KPOP tue kafir, yang malaysia nie rata-ratanya artis orang islam, tak fikir seksa akhirat yang tunggu..

    Lagi satu.. artis Malaysia sumer berat tangan.. nak tepuk tangan support pun susah nak dengar.. harapkan peminat n fanatik kat stage jea yang teriak lebih.. dat’s why aku suka tengok KPOP award dari Malaysia.. TQ

    0

    0
  122. Tolong Improve says:

    Buat penganjur abph:thanks sebab ada usaha mengiktiraf artis2 kt malaysia ni.Tapi majlis anugerah seperti ini perlu di tingkatkan lagi dari segi sound system.pemilihan performance.semalam agak kelam kabut dari awal,time paling ok pun otai2 90s and tribute to search tu.maybe x cukup rehearsal kot yg lain.except black yg effortless.yg lain banyak sumbang.Buat artis yg buat persembahan: Aku x pasti korang under budget ke ape ke,tapi majlis mcm ni buat la mcm ala2 final muzik2 ke.meletop sikit.barula org respek.Yg otai2 nyanyi search tu,mmg best cuma kalau korang lebih harmoni bile nyanyi bersama lg gua salute.korang kan otai mesti pandai.Bab fashion plak: most women artiste pakai masih nak ropol2,bling2,flora2 lekat2 kt dress,wrapping2..c’mon guyss refer la fashion international sikit.less is more elegant.paling cantik aku rase lisa surihani.maybe sbb personaliti die skali kot.panjangnye aku tulis..luahan hati penonton biasa mcm aku je..bye.

    0

    0
  123. ABC says:

    Muka Rozita Che Wan sebijik macam pondan Thailand…Macam mana gaknya rupa Che Ta bila makeup, rambut palsu and bulu mata ditanggalkan..mungkin sangat menakutkan..

    0

    0
  124. sweety says:

    sedih zizan xmng…. zizan sptutnye yg mng anugerah bintang paling popular… die sememengnye layak… :(

    0

    0
  125. nida says:

    fida nak jadi ikan.. oh ikangggggggg oh ikangggg

    0

    0
  126. cik melah says:

    aku rase penganjur abpbh ni kena wat tema ‘ISLAMIK’..baru retis2 ni reti nak pakai baju tutup badan bagai..malu la sikit wahai retis2 malaysia yang bajet bagus, name islam tapi pakaian ngalah kan retis kapir..klau pakai tudung semua kan nampak manissss jek..dunia akhir zaman

    0

    0
  127. ctz7 says:

    ABP paling boring tahun ni.
    DD alias ala-ala bawak kavadi…nak p randuk api
    best Sam menang dr AA tu
    RCW tu makin ditegur makin menjadi2
    yes…suka sangat neelofa tak menang.bajet baik nak lawan fafau konon.

    0

    0
  128. doktorCinta says:

    Takde gambor Ella kee….??? Sweet sgt nampak dia malam tadi…!!!

    0

    0
  129. bongak says:

    didi alias cam mak lampir.. lady gaga nmpk ni bertepuk suka dia tgk ada sorang wanita islam telah mengikut telunjuk syaitan..

    0

    0
  130. shahmie says:

    yang terkena penonton kat stadium lah bersesak nak balik .penonton kat umah naik muak terus tukar channel lain ha ha……semuanya POYO

    0

    0
  131. kyuprincess says:

    waaahhh….ada J.Lo!!!!!

    erm…erm…aku hanya kenal beberapa org je. garu2 kepala aku…mak aih, rpanya baru ku sedari. ku sudah tidak mengenali retis2 mesia!!!

    0

    0
  132. aku komen says:

    didie alias = setan mabuk

    mak bapak ko mesti nyesal lahirkan ko :-p

    0

    0
  133. hello hello says:

    najwa latif jugak yang sopan! :) tak tau kenapa hunny madu nak kritik2 pulak dia pakai apa! cis!

    0

    0
    • Anonymous says:

      hunny madu kritik clutch die je rsnya..baju najwa mmg suit gile dgn najwa tp syg tudung tak tutup dada..

      0

      0
    • Anonymous says:

      hunny madu komen clutch die je rsnya kan…baju najwa mmg cntik n sesuai dgn dia.mnmpakkan dia slim sikit..pndai designer buat! tp syg…. tudung tak tutup dada….

      0

      0
  134. Anonymous says:

    neelofa nie student cemerlang spm dari mrsm – 10A’s…tapi tak smbung blaja….at least biarlah lah ada [email protected] dgree…paling cikai pun sijil….nie lpas abih blaja, trus jadi artis…..jd arits berguna tkpe gak…tp hancus…..berlakon kayu, mengacara pun cm tunggul kayu…..nk jdi model pun, dressing baju standard kain pasar mlm….poyos dgn kontroversi murah je…..award pun tak penah dpt…jgnkan award terbaik, popular pun tak menang…….hahahahahahahaha…….didie alias dressing cm haram mlm td pun dpt award…at least dia leh wat komedi…..blah la ko neelopak….malukan org mrsm jek….balik kampung potong getah la ko…

    0

    0
  135. fillet ikan says:

    rita rudaini xde ker??? upload r gmbr dye.. lg cantekkk dr nenek rcw tuh….

    0

    0
  136. Anonymous says:

    kureng sikit ngan baju fathia sebab kat ketiak tu bleh tak ada kain pulak..

    0

    0
  137. jay ai says:

    walau pakai skirt, muka tak cun tapi pakaian ayu oiam nampak sopan la jugak. tak serabut serabai..

    0

    0
  138. dididididi - panggil itik says:

    hamboii nora danish..sejak org tegur bontot tonggek nie..asik posing menyenget je le ye…

    0

    0
  139. kecewa says:

    aduh…dh hilang prestij anugerah ni….tema nya susah bebenor kot sb tu byk fasyen artis kelaut…patut pilih pengacara yg ada aura menaikkan prestij anugerah ni samping selitkan lawak dr jozan…pemenang tu tahniah la… tp mcm artis yg menang tu kebanyakkannya dibawah satu bumbung hehe hehe….persembahan mmg out la…terutama penutup…selalu penutup dan pembukaan abpbh mmg grand….tp tahun ni hancur…sayangnya kesian mestro dato ramly ms….penat je bg muzik gempak tp artis bg hampeh

    0

    0
  140. miss s says:

    didie paling menyerlah…fesyen terburuk..
    xde anugerah ke tuk fesyen tuu..nnti tahun depan wat fesyen mop plk kt kepala.

    0

    0
    • Anonymous says:

      didie alias betina kecut tak sedar diri, mcmanalah family dia rasa. mesti malu dgn perangai didie yang mengjahanamkan

      0

      0
  141. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    BABI mana yg guna nick aku pada posting April 8, 2013 at 7:55 am
    “Cian wawa kan biarlah dia dengan style dia suke macam tu, umo muder dah nak bertudung bage pastu jadi retis, semoga suskses”

    0

    0
  142. akuu says:

    aaron = pls kecian dengan keobsessan anda berfesyen…dah mcm ape…hagak2 r even up to date
    zain saidin = we will see u after 10 years later wif che taaa…getaaaa ke x…hihihi…terlebih sudah

    0

    0
  143. ~kuntilanak~ says:

    che ta : dada melentik …..

    0

    0
  144. Betik says:

    personal opinion aku

    Che Ta : so plastic from head to toe
    Fafau : baju yg ko pakai semua menampakkan perut mu yg buncit. ko kene pandai pilih baju.
    Ziana Zain : x payah nk DIVA sangat lah.
    Fazura : Cantik dan sopan kalau nk dibandingkan dgn artis lain
    Didie : nasib baik ko bukan mak aku. apa gamaknya perasaan anak2 ko tgk mak dia mcm ni.
    Enot : baju ok dah.. tp warna aduhai x tahan aku.

    thats ALL

    0

    0
  145. minah jambu 24jam mengadap compter says:

    Nabila the best ..

    0

    0
    • Dolton Bibiyana Layola Al- Muslem says:

      Tahun ini mungkin jadi tahun untuk Nabila Huda sapu seme awards

      0

      0
  146. minah jambu 24jam mengadap compter says:

    yg champion kt dlm gambar ni ye lahhhhhhhhhhhhh Annez suraya mateair Awi rafil dia jambu puteh sweet skali senyum cikit ;}.

    0

    0
  147. Anonymous says:

    Aku rse si didie alias ni mak si adudu dlm cite boboboi tu la.. Wakaka.. Fesyen hazab bebeno…

    0

    0
  148. lady says:

    paling sopan berpakaian adalah FAZURA.
    yg lain2 tu hancusss….semoga mereka semua mendapat hidayah dari Allah swt….

    0

    0
  149. ismi says:

    pakaian apa yang dipakai najwa? atas tutup tapi ‘tek’ tak tutup?

    0

    0
  150. nur farah says:

    abg hairul azreen dgn abg izzue islam hensem gila..hehe..

    0

    0
  151. 'syg' che ta ngattt! says:

    che ta suka ngat kacau zain ngn tet** disaster dia tu. geli. make up dia pun mcm mak hayam kat chow kit. please la che ta. dah lebih 40 kot. agak2 la nak berfesyen. bior le padan ngn usia anda. and to sum up, fesyen utk abpbh tahun ini tak berapa wow. and so pathetic! :)

    0

    0
  152. FathiaSayang says:

    fathia sayang, abang rasa nak ramas2 je tetek you dgn penuh kasih dan sayang abang.. lepas tu abang akan isap2 dan usap2 puting you…. dan bahagian ‘bawah’ you… mmm… mesti sedap!

    0

    0