(33 GAMBAR)Red Carpet Anugerah Skrin 2012 Part II

Hiburan

(33 GAMBAR)Red Carpet Anugerah Skrin 2012 Part II

Masih ramai lagi yang tidak puas melihat gambar-gambar sekitar malam Anugerah Skrin 2012. Abang Nara faham. Ramai yang takjub melihat betapa cantiknya selebriti Malaysia berpakaian mengikut tema “fairytale” ASK2012 kali ini. Abang Nara pun takjub jugak.

didie alias

Advertisement

Bagi Abang Nara, Didie Aliaslah wajar mendapat best dress untuk ASK2012 kali ini. Memang menjadi betul pakaian yang dipakainya. Naik seriau Abang Nara melihatnya. Lagi-lagi kalau tengok close up kat muka.

didie alias

Cool kan? Lagi 31 gambar sekitar red carpet Anugerah Skrin 2012 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Facebook Anugerah Skrin.

didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie aliasv
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias
didie alias

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

78 Comments

  1. oldmanstyle

    November 16, 2012 at 6:28 pm

    Didie Alias aku tgk macam dah nk jadi Dajjal..tanda2 kiamat…nauzubillah..

  2. gegel

    November 16, 2012 at 12:51 pm

    mengucap panjang tengok rosnah mat aris

  3. purple girl

    November 16, 2012 at 11:34 am

    rita sgt cantik mlm 2.mesti ramai yg nak jd puteri anastasia…ruginye aidil..gojes..

  4. cottonfacialsquares

    November 15, 2012 at 1:52 am

    terpaksa setuju yg artis malaysia ni kebanyakannya xde fashion sense…. kengkonon org sponsor main sarung je… especially yg pakai tudung mak aii hazab sungguh nak Islamic tapi konon stylo. contoh tebaiknya ialah fida…sangat buruk rupa awak. abg nara lenkali tolong boh nama retis siap2, ahkak x kenal!

  5. Zalif bajet cute ke..nak muntah mak

    November 15, 2012 at 1:39 am

    Ape kes la dorang ni..bdk kecik tgk pun boleh mengigau malam..

Loading...