Written by AbangNara | January 30th, 2014

Seronoknya Abang Nara melihat gambar yang dikongsikan oleh Zizie Ezette di akaun Instagramnya baru-baru ini. Mana tidaknya, kesemua 3 tempat iaitu Amsterdam, Mexico dan Los Angeles yang dilawatinya memang best-best belaka. Tambah seronok apabila ada suami tercinta, Bung Mokhtar di sisi menemani. Kiranya “honeymoon” lagi sekali la nie.

Abang Nara perhatikan Zizie Ezette sejak bergelar isteri ini memang makin berseri-seri. Kulit wajahnya yang licin makin licin. Beruntung Bung Mokhtar dapat isteri yang menitikberatkan kecantikan. Kalau tak tahu dah kahwin, mesti ramai yang anggap Zizie Ezette ini masih anak dara. Cun melecun sangat!!!

Mana tahu hasil perjalanan kali ini akan ada berita gembira mengenai kehadiran orang ketiga dalam hidup Zizie Ezette dan Bung Mokhtar. Sama-samalah kita doakan. Lagi beberapa gambar Zizie Ezette di negara orang dengan membaca artikel ini sepenuhnya.































PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

201 responses to (33 GAMBAR)Zizie Ezette Jalan-Jalan Di Amsterdam, Mexico & Los Angeles

  1. akak says:

    Bung ni takde keje ke? asek berjalan oversea je..bini pon tak berapa cerdik..musim2 gawat ni sakan duk upload gambar pergi bercuti..laki kau tu menteri ooii..orang puas la berlapar harga barang naik..ko kemain seronok bercuti2…

    0

    0
    • milah says:

      akak.. bunyi cam dengki je tu.. kalo laki dia menteri nape nyer..? xbole ke nak jalan2 gi obersee..? pegi dgn duit gaji dia pun, bkn mintak duit ko pun akak..

      0

      0
      • miu miu says:

        Ko yakin ke pegi ngan duit gaji dia? bukan duit rakyat? ko ingat gaji menteri besar sgt ke haa? Nanti kat akhirat sume tau la !

        0

        0
        • Mr Kangkung says:

          Suami Dayus Membiarkan Isteri Tidak Menutup Aurat……

          0

          0
        • Anonymous says:

          ala…sedangkan wawa zainal ngan aeril yg tak kaya pun mampu g oversee ada apa hal ngan menteri pulak?? che ta ngan zain tu kaya sangat ker sampai kat oversee tu?? aku gembira tgk zizie n bung bahagia..moga semua suami isteri kat malaysia ni bahagia…komen aku baik punya..jeles??

          0

          0
        • mutiara says:

          nampak slim zizie

          0

          0
        • azman says:

          Miu miu, ko tu pulak, yakin sangat ke die pergi pakai duit rakyat? Jgn lupe, kt akhirat nnti bukan bung tu je yg akan dipersoal, kita pun akan disoal jgk.

          0

          0
        • Mr Kangkung says:

          Lelaki menjadi dayus apabila:

          1. Membiarkan kecantikan aurat dan bentuk tubuh isterinya dinikmati oleh lelaki lain selama mereka bekerja atau di luar rumah.

          2. Membiarkan isterinya pulang lewat, serta tidak diketahui bersama siapa, serta apa yang dibuatnya ketika dia bekerja.

          3. Membiarkan aurat isteri dan anak perempuan dewasanya terdedah (terselak kain) ketika menaiki apa jua kenderaan.

          4. Membiarkan anak perempuan berdua-duaan dengan lelaki yang bukan mahramnya.

          5. Membiarkan anak perempuan berdua-duaan dengan pasangan yang bukan mahramnya di rumah. Kononnya, ibu bapa mereka sporting dan memahami.

          6. Menyuruh, mengarahkan dan berbangga dengan anak perempuan dan isteri memakai pakaian yang menjolok mata di luar rumah.

          7. Membiarkan anak perempuan menyertai akademi hiburan yang boleh mempamerkan kecantikan mereka kepada jutaan manusia bukan mahram.

          8. Membiarkan isteri atau anaknya menjadi pelakon dan membiarkan mereka berpelukan dengan lelaki lain. Kononnya atas dasar seni dan lakonan semata-mata. Adakah semasa berlakon, nafsu seorang lelaki itu akan hilang? Tidak sekali-sekali!

          9. Membiarkan isteri bekerja dan keluar rumah tanpa menutup aurat dengan sempurna.

          0

          0
        • dah macam bapak dengan anak……kihkihkihkih

          0

          0
        • amoi says:

          Kalau g dgn duit halal xpe..kalau g sane dgn duit yg diambil dari rakyat, 1 sen pun aku xkan halalkan dunia akhirat..kalau korg2 suke menteri bangang ni makan duit korg, nasib korg la..aku mmg xkan halalkan…

          si zizie pun ngok…ape kes la ko berkenan dgn BUNGgok tu…hahahahaa…xde taste..puiii

          0

          0
        • igtkan kamu says:

          he3..elok gak ko ckp mcm tu…benda xtau btl ke x..klu xbtl ko da fitnah…nanti kat akhirat ko pun tau la…hik3…jgn kena btg hidung sdri eh…

          0

          0
        • ambpur says:

          Dah tu kau yakin ke dia pakai duit rakyat?
          Pi check dulu sebelum fitnah…
          Setakat rakyat marhaen boleh travel sana sini..apa sangat pak menteri.

          0

          0
        • ambpur says:

          Tapi bung tak nampak bahagia…

          0

          0
        • Dee says:

          dan kau pulak yakin ke dia pergi jalan2 dgn duit rakyat? jgn sampai jadi fitnah.

          0

          0
        • JambuSangat says:

          Berfikiran baik..jgn buruk sangka..mungkin si zetty yg sponsor bung..zetty anak org kaya ok..

          0

          0
        • rakyatkenyang says:

          pe salahnye p ngan det rakyat pon??bape sen sangat p amsterdemit ni…janji Mesia aman…kn?kn?pasni zizie ngan bung leh p Mekah plak…

          0

          0
        • sukahatiaku says:

          habis tu how plak yg ko ykin dia pegi dgn duit rkyt? ko ingt gji mntri skt sgt ka atau gji ko mhal sngt. dh tau nnti kt akhrat sume tau hbis sbuk nk sbuk apasal

          0

          0
        • NARA says:

          habis tu how plak yg ko ykin dia pegi dgn duit rkyt? ko ingt gji mntri skt sgt ka atau gji ko mhal sngt. dh tau nnti kt akhrat sume tau hbis nk sbuk apasal

          0

          0
        • meow meow says:

          bodoh boleh tahan jugak kau ni ye miu miu..dah namanya menteri, apa2 projek dan peluang dia sambar dulu..dalam erti kata lain, menteri2 ni ada banyak biz di luar..ada proxy..biz mereka kebanyakannya bersangkut paut dgn govt..yg melulusakan pembayaran pun mereka jugak..thats how they make money..takkan benda simple macam ni pun nak kena bgtahu kot? ke kau sekolah lagi?

          0

          0
        • ayin says:

          betul2.. xbaik ckp makan duit rakyat.. kalau xbetul dah jd fitnah… aku yg gaji kecik ni pn mampu nk g oversea stahun 2 kali… nk merasa g oversea simpan je duit.. xyah merapu nk shopping bagai..tunggu sale baru beli.. asalkn nk jadik yb mmg org tu kne berduit.. diorg ni mmg org kaya sblm jd yb lg..

          0

          0
        • Nadz says:

          Kau yakin ke yang die pakai duit rakyat dan bukan duit gaji die sendiri. Bende yang kite tak tau tak payah lah cakap.

          0

          0
        • manusia putih says:

          Setuju dengan azman.
          Miu miu, anda jgn terlalu yakin si bung ni pergi pakai duit rakyat. Tuhan kita, nabi kita, mak ayah kita ajar jangan bertindak menyebarkan kenyataan yg berbaur fitnah. Sy rasa lebih baik anda membunuh si bung ni drpd anda mencanang fitnah.
          Dari sudut politik, saya sepenuhnya tidak menyokong si bung ni sbgai ahli parlimen @ wakil rakyat sebab tak nmpak kredibiliti dia sbgai wakil rakyat.
          Tapi, dari sudut pandangan terhadapnya, biar siapa pun ia, jgnlah sebar2 fitnah menuduh dia pergi bercuti pakai duit rakyat. Kalaupun ya, kita percaya Allah takkan lepaskan barang sebesar zarah sekalipun di akhirat nanti. Biarlah kita cuba, kalau tak boleh pun cuba jugak utk sesekali bersangka baik sbb Allah jgk akan menimbang kebaikan kita walau sebesah zarah.
          Kecualilah cik/encik miu miu brckp begitu disertakan bukti. Barulah ianya tidak akan mnjadi fitnah ^_^ ~senyum ye, insyaAllah hati tenang

          0

          0
        • Anonymous says:

          Astaghfirullah. Tak baik bersangka buruk. Nnti jatuh kpd fitnah. Berdosa.

          0

          0
      • akak says:

        gaji kalau setakat 15 ribu sebulan, takde orang nak melancong sampai 3 minggu obersi.. lain la kalau pakai duit orang, memang 3 minggu pon relax je melancong..mesti la jeles..dia pakai duit aku ni pegi sana..dia seronok makan brokoli, aku kena makan kangkung..choii sangat kalau ko tak jeles..bukan sebab PHD..sebab benda tu sebenarnya bukan hak dia…

        0

        0
        • Lily says:

          Mana ko tahu tu bukan duit dia?? dengki jer memanjang.. gaji aku kecik pun dapat juga pergi london, paris.. Hendak seribu daya, tak hendak seribu dalih.. jgn ler cari dosa mengata org kat sini..

          0

          0
        • Lily says:

          Hebat la ko ni.. mana ko tahu dia jalan guna duit rakyat.. ish3.. mengata, memfitnah mmg kepakaran kamu yer.. aku gaji kecik pun dapat melancong ke london dan paris selama 2 minggu… apa nak hairan… kalu dah dengki, mmg x boleh tgk org lain enjoy..

          0

          0
        • hmm says:

          positif jer la. maybe selain jd menteri bung ada business lain. Memang $$$ la. huhu. tapi pape pun aku mmg xsuka bung ni. huh

          0

          0
        • aish says:

          ko ni…kalau dia da kumpul dari thn lepas..baru ni g ko tau ke? fitnah ooo…klu xbtl…azab hidup ko nti..benda xpasti jgn kita ckp…mn ko tau bkn hak dia…ceh….buruk sangka…..penyakit hati…tau x?….kata islam…jg hati tu…klu pun xbtl ko doakan dia diberi hidayah..bkn dok sebar sana sini buruk yg blm pasti buruk…satu lg…gaji aku kecik…tp alhamdulillah….pndai2 le belanja…yg penting berkatttt….nabi kata bila kita ckp benda yg xbetul..namanya fitnah..klu btl…tp xdiketahui org tu namanya mengata…kdg2 salah umat islam sdri tunjuk imej xelok pd yg bkn islam..

          0

          0
        • anon anon says:

          Aku takyah gaji 30 ribu pun aku boleh makan broccoli hari-hari kalau aku nak. =D

          0

          0
        • .... says:

          apa la yg buat ko ingt dia pegi guna gji sebulan ja? apa yg buat ko x pk dia dh hmpun bbrpa thun baru pegi?

          0

          0
        • mat says:

          berapa duit awak bagi dia sampai dia boleh pergi oversea?

          0

          0
      • keledek says:

        aku tak nak cakap sal atok bung. aku nak cakap satu benda je. cantik betul kulit zizie!! arrgghhhh stress tengok! dagu tambah runcing. tengok cerita dia dulu2 buka bulat ja.

        0

        0
        • kentang says:

          Dagu dia memang mcmtu..semua famili dia ada dagu mcm ni..shahezy sam ngan mak dia pun sama dagu runcing..jangan nak buka pintu fitnah.

          0

          0
    • aku la.. says:

      a’ah kan… sedap jek gi holiday… mcm xde kje jek… ape la nasib rakyat tmpt die tu… dpt pemimpin yg cm ni… huhu… dh la bile ngn zizie cm beauty n the beast.. huhu…

      0

      0
      • anum says:

        zizie terrrrrrrrrrrrrrrrrrrrlalu cantik untuk bung yg masuk air ni

        0

        0
      • Anonymous says:

        kat tempat aku PR yg memerintah…apalah nasib orang kat sini, ketua tak jalankan tanggungjawab, masa nak mengundi bukan main nk bantu itu ini…bila menang, mintak sain borang pun tak nak, mintak bantuan atap pun senyap memanjang,….apa cerita ni, dorang ni pakai plak kereta mewah weh..ntah duit dr mana tu. aku ckp benda betul yg terjadi kat kawasan aku.

        0

        0
        • Anonymous says:

          setakat ckp, aku pun boleh ckp, tempat aku bn memerintah, kedai melayu kene roboh, kedai cina elok je x de pape.. rakyat makin susah ade laaaaaaa.. puiii…

          0

          0
      • Anonymous says:

        hbs tu ko ska hti nk buat rule ka yg pmmpin x bole gi holiday?

        0

        0
        • mia lola says:

          aah mmg sepatutnye pemimpin tak boleh pergi holiday sekarang. langkah penjimatan tau? pergi oversea bazir tau? jalan2 je la kat MALAYSIA ni. kesian tgk anak2 malaysia ni ramai lagi yang susah, klu nk rakyat berjimat, pemimpin kena la tunjuk teladan nye. hehe saje over emosi sikit. kikiki

          0

          0
    • lily says:

      dlm kepala korg ni, kalo namenye menteri, mmg tu je keje diorg eh? apakah xde side income lain mcm bisnes, investment sume? alahai, diorg ni byk duit dah tentu dilaburkan pd business dlm atau luar negara.. dan semua menteri x kire la kerajaan atau pembangkang, ada business & pelaburan sendri.. cume tidak diwar2kan.. even setakat ltak nama dlm list board of director pun diorg dpt duit, jd sleeping partner dlm bisnes pun dpt duit, ni kan plak kalo bisnes tu diorg yg punye.. lg byk duit diorg.. dan sbb tu la mereka ni loaded.. kalo kite berduit pun, dah tentu2 kite bt investment utk ms dpan, kan?

      0

      0
      • nananoonii says:

        org kuat bung ni… arap2 bung nmpak komen membela penyokong dia ni.. untung2 leh bawak p obesssea… hahahahahahah

        0

        0
        • Anonymous says:

          kesian kat ko,. kami tak perlu sponsor pun mampu g oversea…tak makan duit rakyat pun, makan gaji sendiri..berkat Tuhan..syukur..tak sia2 aku bersangka baik pada org lain yg lebih mampu dari aku.

          0

          0
      • akak says:

        hahaa..kesian kat kau…sanggup 5,6 kali send komen semata2 nak tunjuk ko mampu pegi obersi jugak walaupon gaji kecik…xyah nak canang…emo kemain macam ko lak bini bung dalam entri nih…suka hati aku la nak tulis apa…aku bukan tuju kat kau..suh orang positif, ko emo lebih…apppaaa ciitttaaa???

        0

        0
      • bung mok says:

        mmg la ad buat investment…tau x die dpt duet buat investment dari mana.??…dari duit tepi..tau x duit tepi dr mana.??..pham2 la….klu takat gaji pak menteri kosong2, tolak kreta mewah, bil api air cecah ribu, x mampu der nk g obesea….

        0

        0
        • Anonymous says:

          so?? kau pergi lah makan kangkung

          0

          0
        • fify says:

          duit gaji boleh dilaburkan dengan pulangan 13-18% from any unit trust. (provided with the right agent). u saving or parking rm1000 monthly and u will be surprise how much you get at the end of the year.

          rezeki beliau kerja dgn kerajaan dapat elaun api dan letrik. kalau awak pandai dapat scholarship government tanggung semua tuition fee, acco, and pocket allowance di overseas, and the amount is huge. hidup jangan dengki dengan rezeki orang, sbb rezeki yang dikurniakan ada lah hasil usaha sendiri..

          0

          0
      • lepat pisang says:

        lily, apsal komen u sampai lebih 6 kali aku tgk backup bung ni?? u suka bung ye?? hahaha…

        0

        0
      • Bungbang says:

        Patutla ramai nau yg nak jadi menteri. Yang tak ada kelulusan pun sibuk nak jadi menteri gak. Sebab nak bisness rupanya. Nak kaya. Nak gi oversea. Nak kawin dgn artis. Mmmm. Malaysiaku.

        0

        0
    • abang yang tak bangang says:

      pompuan yang kawen ngan lelaki tua slalu susah dpat anak. walaupon pompuan tu subur. conoth zizie, dato’ ct, lisa. tengok didie alias, senang je pregnant. tapi paling kesian lisa la. dah la yusri tu muka makin hari makin kusam makin gelap xbermaya. serabai plak tu.

      0

      0
      • apa2 ja lah says:

        ish yang kau ni nk mngata kat yusry plak knpa.hmm

        0

        0
      • LALA says:

        haha..x jugak..saya kawin dgn suami sy jarak umur 20 tahun..tiap2 tahun beranak..ni pun mengandung ni..alhamdulillah..

        0

        0
      • zee says:

        abang yang tak bangang,

        bukan susah la kebanyakkannya diorg yang lelaki tu tak nak.

        pikir la logik mostly kawin dgn duda mcm siti, zizie,

        diorg dah ada anak before ni mana nak anak lagi remeh2.

        ingt umur 40 tu nak ke kendong baby lagi??

        aku rasa pompuan yg kahwin dgn org mcm tu yg kaya2 mcm tu kena buat deal kot tak leh mntk anak if nak kahwin.

        0

        0
    • Anonymous says:

      rakyat malaysia ramai yg berjln gi oversea..org yg memekak brg naik pun pegi gak jln2 walaupun dlm negara..tipu la kalau x melancong, x shopping, x keluar mkn2 dgn family ke, kawan2 ke..kalau x caya, cuba tgk FB/IG masing2..cakap x serupa bikin..

      0

      0
      • Sitty says:

        tak suma org mampu mcm yg kau ckp tu anon 3:03….mgkn kau terlepas pandang org2 yg tak mampu tu

        0

        0
        • Anonymous says:

          xde sapa terlepas pandang pun..tp dlm FB/IG ke @ blog ke..bukan main cerita jln oversea bagai, shopping, makan2..lps tu memekak brg naik segala bagai..kalau dlm FB/IG/blog semua cerita sedih mkn ikan masin je hari2, pakai x berganti, duduk rumah je..baru la betul!..kalau bising pun xde sapa pun pelik..

          0

          0
        • page says:

          anon 1229; org kalau dah tak mampu, yg ko kata kena makan ikan kering etc etc tu, ko ingat dorang mampu ke pulak nak berFB mcm kau yg teramat mampu ni…kalau kaya sangat pon jgn la ko pikir org lain takde yg idop susah…bukak sikit minda ko tu… jgn fikir psl diri sendiri je..

          0

          0
        • Anonymous says:

          page – yg kau memekak pulak apasal?! kau ke antara org2 yg ckp x serupa bikin tu..yg terasa sgt knp?!org ckp pasal org2 yg ada FB/IG/blog yg memekak!! tp lps tu boleh pulak pegi jln sana sini.. shopping / mkn x ingat!!..ckp x serupa bikin!!.kau tu yg patut bukak minda!! jgn pandai memekak je! kalau takat pikir je yg ada org lain yg susah, semua org boleh buat la!

          0

          0
    • paukaya says:

      muntah terus aku tngok muke bung..hahahahhaha

      0

      0
    • Anonymous says:

      Tu sebb dia xsetuju gaji menteri kena ptong, tu sebb dia xpeduli kos sara hidup meningkat, dia peduli apa klu rakyat nak terlingkup skali pun.

      0

      0
    • Anonymous says:

      PHEWWWWW!!!!! hangus camtu jer duit cukai aku… Tolong la sensitif sikit dgn keperitan rakyat ni. tak tau malu!

      0

      0
    • bunga says:

      Setuju!!!… harga barang kemain lagi naik… aduhai nasib malang betul rakyat, tambah2 lagi yang miskin tegar :( musim gawat2 ni si Zizie dengan bangganya memperagakan at least 5 biji Chanel handbags. Harga satu handbag tu paling murah rasanya RM8ribu++ up to RM20ribu++., korang bayangkan ni yang dalam gambar je… dah dekat nak RM100ribu.. aku rasalah belambak lagi handbag yang harga ribu-riban yg dia ada…bayangkanlah. Aku tak rasa duit berlakon drama dapat beli handbags ribu-riban ni… lainlah banyak berlakon filem or other job. Haihhh… kesian rakyat yang miskin tegar yg di luar bandar… nak bayar yuran sekolah pun tak mampu… inikan nak beli bag sekolah baru… :( :( :( :(

      0

      0
    • logic says:

      Menteri Malaysia…

      Gaji Ikut JPA x sampai 25K permonth… Tapi hakikatnya bila berbelanja mesti level-level JUTAWAN. So, camna la org x berbulu. Pendapatan tambahan, SPRM tak check lak Menteri punya… Penjawat Awam yang bilis je salu jadi mangsa.

      0

      0
    • piah says:

      Ewwww.. macam cucu dgn atuk2 dah aku nengok. Lol

      0

      0
    • macamsethan says:

      aku suka dress up bini diaa *_*

      0

      0
    • Anonymous says:

      Kinabatangan itu luas dari negeri Pahang…..banyaknya duit Bung

      0

      0
    • abang says:

      koe pk gaji menteri macam gaji koe ke?kalo tak mampu diam sudaa!!!kalo dia makan duit rakyat jawab laa die kat akhirat nanti, kalau dia tak guna duit rakyat free2 koe dapat dosa fitnah..dasar pembangkang tu pembangkang jugak..ade je tak puas hati..aku pun bukan pro kerajaan sangat. ikut rentak jelahh..myb aku ta berlapar kot macam kau. sebab tu aku tak paham ape ko rase walaupun harga barang naik. alhamdulillah.mintak maaf eh akak :) bawak2 bertaubat eh akak jgn sebab politik kita sesama islam fitnah menfitnah.

      0

      0
  2. Nasi Lemak Sambal Udang says:

    WOW

    0

    0
  3. cik yat says:

    haishh seksi bebenor la… bila mau tutp aurat! bung nnt kene jwb…

    0

    0
  4. Aku saja nak komen says:

    cantik si zizie ni…putih gebu…mcm kapas..

    0

    0
  5. nana says:

    dagu zizie.. sape g perasan??

    0

    0
  6. ina says:

    mmg la muka cun sbb duit pun cun…. tpi dagu mcm runcing lain mcm jerrr.. ke aku salah tgkkk??

    0

    0
  7. nana says:

    dagu zizie.. korang perasan x?? 0__o

    0

    0
  8. cik kembong says:

    ntah…..rakyat duk suffer harga tu naik ni naik…depa syok2 duk pi melancong sana sini…bukan nk ckp psl zizie, tp si laki dia tu…buat lagi orang meluat kat BN.

    0

    0
  9. ry says:

    untung la laki menteri…rakyat susah payah dok ckp suh berjimat cermat…menteri hado????

    0

    0
  10. yeyee says:

    mewahnya hiduppp…untunglaaarr….

    0

    0
  11. lily says:

    gigih Zizie bawak banyak handbag pergi bercuti..

    0

    0
    • ikan says:

      yeke.. tah2 bawak beg kosong pastu shopping. shopping sana kan murah. kat mesia je bawang mahal.

      0

      0
      • Anonymous says:

        mana ada org g bercuti bawak handbag bebanyak…ko ni lily tau mengutuk jer,. ko pernah g bercuti ker?? sampai kat sana kita belilah bawa blik malaysia. kalau che ta aku tak tau lah..sama spesis ngan ngkau kot.angkut beg dr malaysia.

        0

        0
        • sally says:

          ….sebab the bags all chanel. More expensive in US than in Europe or M’sia…but then dia berduit…bolehlah beli kat sana

          0

          0
    • oni says:

      sempat lagi tuh duk usha handbag si zizie..saja cari bahan nak mengutuk ka…hewhewhew

      0

      0
  12. siti Nurhalizah says:

    Lawa zizie nie…putih gebusss

    0

    0
  13. siti Nurhalizah says:

    Cantik la zizie..macam kurus

    0

    0
  14. Peminat Shazy Sam says:

    Hahahaha…muka macam Adnan Sempit je…ko cakap lawa…:)

    0

    0
  15. Biskut says:

    La…aku pikir tadi bapak n anak dia pegi bercuti…..laki bini rupanya!! ;P

    0

    0
  16. mak jemah says:

    Alahai org2 melayu ni byk sgt yg ada sifat PHD..biarlh depa nk kemana pn..duit depa pe.. bkn mntk korg pn…nnt kt sana pn depa jwb sendiri dgn tuhan bkn korang yg tolong jwbkn.. komen korang ni cenderung kearah cemburu @ jeles… dah2 jg kain sendiri mn lh th koyak lebih besar dr dok perati kain org lain

    0

    0
    • LEPAT PISANG says:

      mak jemah, kain i koyak ni. nak tampal tp tkde duit. kangkung je yg murah skrg ni bape sen. tu pun i ambik kang tepi longkang je, FREE.

      0

      0
      • mak jemah says:

        Papa kedana sgt ko yer lepat pisang smpi nk tampal kain pn guna kangkong…kesian3…tp papa2 pn still bleh on9 kan.. tulah org2 skrg ni miskin2 tp bleh plk on9 bagai..mampu lh tu…

        0

        0
  17. mart says:

    Zizie xsudi ada ank ngan Bung ke? >.<

    0

    0
  18. SiCantikk says:

    Apelah korang ni…. Serba tak kena dibuatnya. Bila tak publish gambar kata sombong la belagakla nak sorok ngan mcm2 lagi la…. Buat apa korang nak dengki. Itu dah jodoh dia ngan menteri dengan rezeki dia. Itu semua Allah yang bagi. Kenapa nak pertikai rezeki kekayaan orang. Kalau korang mempertikaikan rezeki dia samalah mcm korang pertikaikan ketentuan Allah….
    Ekonomi dia ke yang tentukan turun naik harga semua. Laki dia ke yg tentukan harga barang semua???? kenapala ngan korang ni. Tau nak fikir negatif. Hati tu janganla busuk sangat. Sebab dia artis korang cakapla macam2. cuba kalo korang tak kenal sahih tak cakap apa kan. Walhal banyak je lagi orang kaya, jutawan, billionair kat negara kita ni hidup mewah malah lebih dari dia lagi ada kenapa korang tak pertikaikan????
    Dia pakai baju, beg, kasut mewah sebab dia mampu beli lantak dia lah…. korang ni asyik merungut serba serbi duk cakap suffer semua. tapi aku tgk kat shopping kompleks semua sakan membeli/menyopping segala bagaiiiii…. handphone kemain canggih bertukar2 tolongla jangan asyik merungut. korang merungut samala korang x bersyukur apa yang Allah bagi. Kalo rasa tak cukup fikir dan usahala macam mana nak dapat kehidupan lebih sempurna. jangan asyik semua nak free ngan nak bersuap… Kalo dah kelulusan takat SPM nak belagak berbelanja besar mcm orang kaya korang la yang salah…. pastu duk cakap xcukup ngan nak semua bersuap… buka la minda tu sikit

    0

    0
  19. GG says:

    sorry to say…tp aku tengok macam anak dengan bapak g holiday…

    0

    0
  20. miss s says:

    org politik dh bnyk duit.
    tu faedahnye ble harga brg naek,rakyat menderita drg bergembira,
    potong elaun dan gji drng.
    zizie mmg cantik putih gile dlu aku npk kt low yat.

    0

    0
  21. kesian tgk muka bung mokhtar yg mcm terpaksa melayan zizie..gitu le gayanya kalau udah kawen ngan org muda..zizie dah tentu2 byk energy nak shopping or jenjalan kesana kemari..awak tu bung…ikutkan aje asal bini bahagia…tang dagu tu mmg npk pelik sikit la nak2 yg gbr zoom dkt..panjang sgt la..jaga zizie oiii kang kena tiup angin melayang2 dagu tu (teringat cite watie elite ttg dagu dia pjg sampai mengibas2) eiiii ngeri k limah oiiiii…syukur dgn paras rupa yg allah dah bagi ni

    0

    0
  22. kukutajam says:

    poket tebal abang sayang.
    poket kosong abang melayang

    0

    0
  23. kukutajam says:

    poket tebal abang sayang
    poket kosong abang melayang

    0

    0
  24. mak jemah says:

    mak jemah makan kangkung sambil baca entry ni.
    rentap hati mak jemah yang tak mampu pegi oberseeeee.. sob :(

    0

    0
  25. Anonymous says:

    bestnye… zizie pn nampak kurus…

    0

    0
  26. Mak Temah says:

    ohh tuhan…baca ala2 drama alihbahasa korea

    0

    0
  27. No Name says:

    korang ni lain takde:

    1) Pergi pakai duit rakyat
    2) Seksi / isu aurat
    3) isu kecantikan – adjust muka lah. Adjust tu lah..ni l ah…
    4) isu pakaian – tgk pakaian org top to toe. Pastu komen ntah pape!

    Kamon Malaysian!!!!
    Takkan tahap ni je mentality korang!!!!

    0

    0
    • IH says:

      tol tol aku sokong! kalau tgk blog gosip hollywood dorg komen xde pon busuk hati mcm org melayu typical.

      0

      0
  28. angel says:

    aku xnak komen pelik2..cuma aku nak komen yg ustaz/ustazah yg sgt2 bertauliah ni cnfirm ke baik sgt…x pyah la jdi tukang nasihat yaaaa..jaga hal masing2..TQ !!

    0

    0
  29. belacan says:

    tak salah pun nak menegur antara satu sama lain,tak perlu tggu jadi ustz/ustzh.kau pun sebok gak baca komen org.komen pendapat kau je dah lah..moron!

    0

    0
  30. peanut says:

    eee… gelinya tido ngan org tua. mesti tgn mengerutu bila pegang pastu. uwekkk..!

    0

    0
  31. Anonymous says:

    sapa tau nama ig zizie ni…

    0

    0
  32. bukansesape says:

    nk nasihat salah….
    nk kutuk pn salah..
    nk puji pn salah jugak…
    nk komen pn dipersalahkn jugak…sape yg xsuke komen2 kt sini sila tutup mate

    0

    0
  33. chika says:

    dagu collegen…makin panjang dan tajam dagu zizie….ramai sgt artis mesia ni nak jd ahli sihir berdagu panjang yg naik penyapu terbang…wakakaka

    0

    0
  34. lady says:

    zizie mkin cntik,,suke tgk kulit die…doakn jela kbahgiaan mereka,,xpyh nk ktuk2…jgn nk dengki dgn apa yg ada pade mereka…

    0

    0
  35. Mimi says:

    Korang ni dengki sangat kenapa. Gaji yang tak seberapa kalau save up pun mampu lah nak pergi oversea. Nak tak nak je. Pandai sikit lah berjimat. Or kerja keras. Yg komen2 dengki kat sini semua mak jemah, yg kerja tak seberapa, asik nak mengata orang je..Hidup susah jangan asik nak salahkan org la, cuba muhasabah diri sendiri tu sikit.. Orang yg tak berpendidikan pun boleh berjaya la.. aku kerja biasa je, kumpul gaji sikit2 dalam a few months dah pernah jejak kaki gi Paris semua.. takde asik nak duduk rumah online 24jam baca gosip then mengutuk orang sana sini..salahkan menteri, kerajaan sbb hidup sendiri susah.. apa dapat asik nak memekak kat ruang comment je.. sedih!!

    0

    0
    • Otromen says:

      Kira gaji besar la tu weiiii kalau kumpul gaji few months dpt pegi Paris. Siap Ada perkataan “semua” lagi tu. Macam byk sgt tempat ko pegi. Nak menipu pun agak2 la. Tiket Paris pun da bape cik kak oiiii. Plus airport tax sana lagi. Unless laki kau keje mas ke hape bley la ko dapat foc tiket then takat kumpul duit (within few months just like u said) utk blanje sana je.

      0

      0
    • Olga says:

      PUIHHHHHHH NAK MENUNJUK

      0

      0
    • pening says:

      klaka la ko mimi…ko rase die wat keje kuat sgt ke…cer ko tgk youtube search die kat parlimen ape die wat…jgn tgk tv3 n bace utusan je plz….sure ke pnah pegi paris ni….sure kerrrrr… orang blajo de dgree master pn terkontang knating keje dpt gaji ciput je…blaja x seberape dpt jd orang beso2…yg pnting air liur ye dokkkk::PP

      0

      0
  36. jelita says:

    fuh brape bnyak beg chanel dia bawak tu.. if 100% authentic dah nak cecak RM100k tu..bnyak gile beg dia bawak..ni belum lg baju and kasut branded yg dia pakai tu..if husband dia politician pun bnyak eh duit dia..bukan businessman pun..hahaha

    0

    0
  37. lylu says:

    eeee geramnye tengok die bjalan bnyk duiiiitttt

    0

    0
  38. ann says:

    bila bung jadi menteri?bkn mp ke?yg asyik kata makan duit rakyat tu kalau tkde bukti janganlah menfitnah lg berdosa nanti….ntah2 anda semua bayar cukai ke tak pun blm tentu…jangan komen ikut emosi,hearsay atau rumor je tp komen ikut fakta la…senang je belajar tinggi2 n kerja pangkat besar lps tu kaya la tak pun usaha dgn gigih tanpa mengira pekerjaan yg penting ikhlas dan hilangkan penyakit PHD dalam diri tu dulu baru diberkati…ni tk semua juara belakang tabir je…semua isu n perkara mengutuk dan mengeji sesama sendiri…malu org melayu dan islam begini…fikir agama sebelum buat apa2….imej agama terletak pada umatnya juga….islam itu indah….:)

    0

    0
    • Bedah says:

      Jah, kalau u bayar cukai pendapatan, mesti u aware lagi tinggi gaji, meninggi jugak laa percentage potongan PCB tiap bulan. U ingat org suka bayar tax? Kalau duit tu disalurkan ke jalan yg betul, alhamdulillah.. tp, kalau org miskin makin ramai, inflasi makin teruk, u tak sakit hati ke? kemana duit tuh semua? setakat potong seratus dua maybe you kata okay, ni kalau sampai cecah 4 angka, pastu bila p pejabat LHDN diaorg pulak boleh jaga counter sambil makan kacang, dengan slumber nya cakap, “gaji cik dah besar, sebab tu kena potong banyak” Yg keje bagai nak mati tuh aku.. yg blajar tinggi2 tuh aku.. senang2 korang potong pastuh duit tuh ntah kemana.. So you rasa org suke ke bayar cukai pendapatan?

      0

      0
  39. Otromen says:

    Orang tak kan komen or bising kalau stakat jalan oversea mcm kitorg ni. Ni siap Naik heli bagai. Da tu byk tempat skali gus sampai 3 minggu. Kalau yg komen cakap yg gaji kecik pun mampu melancong oversea sila jgn menipu. Ticket kapal cmpur airport tax pun da bape. Kalau gaji kecik pegi saigon, Guangzhou or HK mampu la kot.

    0

    0
    • lepat pisang says:

      ak pergi uerope last 2 year. lepas tu makan megi 40 hari berturut turut.. sedih kan.

      0

      0
      • puting susu says:

        mmg nampak mewah …bukan setakat percutian jer .. dari hujung rambut hingga hujung kaki ……….. byknya duit yg di laburkan …….

        0

        0
    • Zarlene says:

      Mmgla klu smpn duit lelama leh bercuti g obesi…tp man nak sam a nun menteri2 g bcuti?kite ni g obesi naik penerbangan tmbg murah,hotel tpt menginap pun mana yg plg murah tu lah yg dipilih.klu menteri2 atau VIP atau vvip ni penerbangan mstlh yg Ada class punyer,hotel mstlah yg berbintang bintang,shoping bgai xkanla beli Brgan biasa,standard kna jaga tu.kesimpulannya cara mentor bcuti ni mewah lah.biarlah kan?duit die.tp bab makan duit rakyat ni mmg ramai yg marah klu kata bung pg obesi gn duit ryt,tp tak mustahil pun klu smua tu btl.takde apa yg mustahil kat bumi ni…tp bung ni mmg ptt kna soundlah,thun nie thun melawat malaysia dire plak g obesi…tlgla promosi skit mlaysia nie…anti duit pelancong2 yg dtg malaysia nie pkai byr gaji kau plak….

      0

      0
  40. Bong says:

    tk kuasa nk dengki dgn diorag ni..sapa yg ckp deme ni g becuti pki duit sndr mmg sah2 la macai umno..cuba la bukak fikiran tu sikit..ko igt alasan menabung drpd kecik, sehari singgit tu bole diterima pakai ke..
    kesian dkt rakyat yg tepaksa bejimat cermat tp menteri bejoli sakan.sekian.

    0

    0
    • meee says:

      Woiiii!!!!!! Kepala hotak kau la kata orang macai semua. abiss tu ko tu macai sapa pulak???? jangan nak politik sangatlah. Mentang2 dia bini menteri ko kata makan duit rakyat. Abis tu semua jutawan kat malaysia ni pun makan duit rakyatla???? Otak bodoh. tau nak salahkan orang je. Jangan asyik nak hidup senang dengan menadah harapkan orang bagi je. Usaha lah. Jangan nak hidup mudah je. Kau tau mengeluh dan merungut. tapi kalau pemalas xde usaha xguna jugak. Kau cakap2 macam ni duk kata asyik menderita semua mahal tapi aku tengok memasing sakan bershopping, pakai barang branded, kereta menjalar, boleh pulak tukar2 android. Woiiii belanja ikut kemampuan. ukur baju kat badan sendiri. kalau pendapatan sederhana belanjala secara berhemah. jangan nak belagak pakai macam2 pastu bila susah salahkan negara. Bukak la minda tu. Kalau kau asyik mengeluh samala kau tak bersyukur apa Allah beri.
      Bila kata suruh menabung cakap xyah cakap macam tu semua nampak sangat la ko tu x menabung tu sebab nak menadah tangan je harap ihksan negara. Ini kenyataan la ramai je kerani boleh melancong sana sini sbb beringat ngan berjimat pasal duit. kalau nak lebih usaha lebih. pemikiran kolot. jangan nak politik sangatlah. Otak ada gunalah jangan nak merungut xsudah2. BODOHHH

      0

      0
    • zue says:

      Kau ni mulut macam lahanat. jangan suka nak fitnah orang. Sikit2 cakap duit rakyat. Ada bukti baru bole cakap kemukakan. jangan bercakap mulut atas mulut ngan dengar cerita je. otak bodoh lagi bingai. bila cakap menabung kata xboleh terima pakai. ko tu korok. nampak sangat x menabung. setahu aku kawan2 aku ramai je berjawatan biasa lepas je bercuti ke luar negara bershoping semua. sbb menabung simpan duit. bukan harap kerajaan bagi je ngan menadah xreti nak usaha. pastu belanja ukur baju kat badan sendiri. asyik kata menderita tapi pakai gadjet boleh lak beli harga ribu2…. pastu masa BR1M menipu maklumat semata2 nak dapat duit free…. terukkk lagi bangsat

      0

      0
      • Bedah says:

        Agaknyer bayar gaji menteri ni guna duit apa? Ko rase?
        Mesti uols keje gomen kan? tak pernah merasa hazabnya kna potong PCB tiap2 bulan.. Setakat BRIM tuh, gula2 jer uols..

        0

        0
      • lepat pisang says:

        Kesian awak zue… sedih!!! dah la bahasa tkde adab sopan.

        0

        0
        • Bedah says:

          Bahasa mencerminkan keperibadian seseorang individu…

          0

          0
        • zue says:

          LEPAT PISANG….
          Kesian kat aku???? xpayah nak kesian sangatla. Abis tu yang menabur fitnah main cakap tanpa bukti tu sopan dan sangat beradab ke??? Yang siap panggil macai semua tu sopan sangat ke? Biar mulut jahat jangan hati jahat asyik cakap ngan nak create benda xbetul dan x sahih. Kalau cakap macam ni kata xde otak semua. Abis tu korang berotak sangat ke? aku ni bukan nak menyebelahkan sapa2 tapi fikir sendiri lah. Kenapa perlu nak sakit hati dengan orang??? Kenapa perlu kata orang makan duit rakyat semua??? Kalau kau bijak pandai bisness ngan cari duit ko pun boleh kaya??? Cakap benda yang x sahih dan berunsur fitnah tu baik ye??? Astagfirullahalazim…. Ni la bila nak akhir zaman benda salah ditegakkan. Ko baca balik apa yang aku tulis tu dan komen2 lain. Janganla fikir pasal politik je. Ni baru ko tgk orang kaya macam ni. Belum yang lain2 lagi. Billionair/Jutawan berapa banyak cuma x di publishkan je. tu pun semua makan duit rakyat ke??? KAlau benda tu tak betul xke jatuh fitnah. Mampu ke ko nak cari ngan pi jumpa dia mintak ampun dan maaf??? Kalo ko xmintak maaf habis kau tau tak xdiampun dosa.
          BEDAH…
          Bahasa aku kasar tapi pertuduhan kau tu lagi maha bahaya dan dasyat. Tu la kata BR1m macam gula2 yek… Belagak pulak. tapi ramai juga duk terhegeh2 ambik ambik siap menipu lagi status gaji dan kelayakan. xpayah nak cakap banyak la. kalau kau jenis beringat kau pun bole hidup senang. Ko fikir orang keje gomen ni tak potong cukai semua ke. ehhh come on la sila buka minda anda….

          0

          0
    • Anonymous says:

      Hidup umno! Dalam Dewan Rakyat bukan main lagi koyak kertas usul bila ada yang mencadangkan potongan gaji penasihat bertaraf menteri. Depa hidup senang lenang je. Rakyat ni yang kena menanggung kos hidup yang makin meningkat naik. Padahal menteri2 kena berterima kasih pada rakyat yang pilih mereka. Dah dapat kuasa, dah dapat jawatan, nak aniaya rakyat pula.

      0

      0
  41. hanya dikau says:

    zizie bile nak berlakon lagi … rindu la

    0

    0
    • Blueberry says:

      dia xmau blakon dah..duit berkepok. wat per nk susah2 blakon. duit laki 7 keturunan pun makan tak habis. jaga body jer la baru laki bertambah sayang. nnt bila laki innalillah, baru la dia blakon balik. mcm ziela jalil.

      aku komen ikut suka aku.. kalau korang tak suka korang punya pasal.

      0

      0
  42. tupai comel says:

    Balik lah…kinabatangan tu xpernah maju..dompet ko je yg maju..

    0

    0
  43. NASIR BILAL KHAN says:

    Semua Rezeki itu datangnya Dari ALLAH SWT ..
    Dia Menteri .. Mmg Dia Mampu Kot Nak Holiday Oversea..
    Kita Yang Tak Mampu Ni Tak perlulah berburuk sangka…
    Bukan dia je yang akan ditanya .. kita semua pun akan ditanya di Akhirat nanti …

    0

    0
  44. NASIR BILAL KHAN says:

    Dah Nama pun Manusia..
    Buruk orang dia nampak buruk Sendiri Tutup mata ..
    Kalian fikir Allah suka manusia yang Berburuk sangka ? membabi buta menuduh ? memfitnah ?

    0

    0
  45. nana says:

    Kpd ZUE :
    Out of topic sikit petang2 ni..
    Ko x yah la susah2 nak back up, ko x terlibat ngan dorang ape ko tau? Ak sendiri terlibat ngn kerenah menteri ni.. kalau tender sume nak menang die jer.. ak nampak dengan mata sendiri, akal yang waras.. bukan sume jahat.. ade juga pemimpin kita yang baik. tp kata org, “kalau kapit tu kotor, cuci la yg mana kotor.. jangan la buang kapit tu mahupun wat x tau jer ngn kapit tu”. Akhir kata, no komen la.. harap2 golongan elit kerajaan buka mata dan tukar “ketua” menteri yang sekarang.. a.k.a meluat!

    0

    0
    • Bong _ ngok says:

      btol2 stuju…mmg duit diorg bnyak…mmg mampu g oversea….tp kena amk tau jgak dr mana dtg duet tepi tu….satu tnder brpe byk die dpt komisen…stiap tnder yang x munasabah pakai duet sape?? bukan duet rkyat ke…amk tau la skit ye yg lain2….

      0

      0
    • zue says:

      NANANANANANAAAAAAAA…..
      sekarang ni bukan masalah aku nak back up ke apa. Masalahnya korang semua ni bercakap ikut sedap mulut je. Kau tu pun konon2 terlibat samala hape la. Ko kata ada menteri yang baik pastu bagi bidalan kapit kepit semua??? nampak sangat la walaupun menteri tu baik pun ko tetap kata jahat kan???? Kalo dia menang tender… Tender tu pun duit rakyat ke???? Bisness mestila nak sukses dan berjaya sape nak lingkup. dari situ la dapat keuntungan itu pun duit rakyat ke???? kene FAHAM betul2 apa maksud duit rakyat tu. Ko tu terlibat 100% ke. Jangan main cakap je sape pun bole mengaku terlibat semua. Dahla Manusia zaman sekarang ni kalau buat baik ngan betul pun tetap orang kata salah. Diri sendiri je yang betul dan bagus. Ko ingat xde orang bukan bergelar menteri xbuat ape yg ko kata tu ke?????? cakap macam pandai ngan serba tahu sangat. Sudah2la nak bcakap buruk hal orang kalau diri sendiri pun xberapa nak betul. Lagi satu yg ko pun nak berangin sangat ngan komen aku kenapa??? yang lain komen lagi teruk ko xnampak ke buat2 buta??? Kesian ko kan. Orang yang bercakap xtau sahih ngan mengata mengeji ko suka. Orang cakap jangan buat cerita yang xtau dari unsur yang benar ko kata xbetul semua…. Manusia akhir zaman…. dasyat yang x betul disokong… yang cakap benda baik dibidas… renung2kan la ye

      0

      0
  46. LOL says:

    nanti dpt projek, bg saya 50%.

    0

    0
  47. sendu says:

    camner la zizie memlm leh tido ngan orgtua ni ….. yucks ..!!! .. duit punya psl ….

    0

    0
  48. Bedah says:

    Siyoknya jadi Menteri… banyaknya duit diaorg! Bini retis, muda plak tuh! Jalan2 oversea! Agaknya berapa la gaji Menteri sebulan? Mana diaorg dapat duit banyak tuh?
    Iols nie tiap-tiap bulan gaji kena potong tax 20%!! Duit tuh ntah kemana org miskin berlambak2! Menteri2 ni dok syok pulak berbini retis, berbelanja sakan, jalan sana sini! Oi do something lah!!!!!!

    0

    0
  49. kipas says:

    bini pon bongok … kurg cerdik …. mempamirkan kemewahan … laki awk politik punya org.Mmg naya la kena maki bong tua ni ……

    0

    0
  50. saje saje says:

    xnak cite psl suami die.. cume ikut perkiraan dlm gbr, zizie ada 6 beg chanel yg mmg hot… untung laa…

    0

    0
  51. whoami? says:

    sikit-sikit cakap duit rakyat. bila masa ntah dia simpan duit, pastu tuduh2 org pakai duit dia. cukai? eh, cukai tu korang bayar sbb mmg korang kena bayar. mcm roadtax juga, bayar roadtax sbb kita nak guna jalan raya. taknak bayar, jgn guna kereta la. jalan kaki saja. hasil cukai tu hak diorang, bukannya simpanan korang. suka hati dia la nak buat apa pun, after all akan diguna untuk kebaikan negara & rakyat juga. cakap macam bayar cukai tu macam simpan duit kat bank. tarak otak!

    0

    0
    • Bedah says:

      Cukai pendapatan? Ko bayar? Mesti ko keje gomen tak kne potong tax tiap2 bulan sebab tu ko tak bising.. Jah, aku ni dulu tak bising jgk, tp bila gaji aku naik, tax pon 20% kna potong tiap2 bulan, banyak okay, sakit hati.. sebab duit tu ntah kemana.. pembangunan tak nampak dah skarang.. Org miskin ramai je.. setakat bagi BRIM setahun sekali cukup? dah lah inflasi teruk sekarang ni.. makan kangkung lahhh

      0

      0
      • sara says:

        akk bedah…statement akk mcm xpuas aty dgn org yg kje govt. menteri dibyr gji dgn duit rkyat..guru, dibyr gaji, dengan duit rkyat..yg kje govt semua rkyat byr.knapa akk xckp guru, polis , n semua kakitangan awm ni makn duit rkyt..sy xde la stuju dgn kenaikan hrga brg…tp kami yg kje govt pon kne byr cukai kak..akk mgkin kje dgn private sector kot..ape kate akk apply spa 8..rezeki msg2 akk..yg dpt kje gomen pon..kais pagi mkn pagi jugk…semua org sush skrg…btw zizie tu sdri dh kaya..cmpur lg duit bung,,boleh jer..

        0

        0
    • zizie dagu runcing says:

      ayat ayat diatas menunjukkan awak ni cetek akal. Hahaha.

      0

      0
  52. ganukite says:

    saya tak makan kangkung.. saya makan broccoli.. teka menteri mana twit cenggitu.. :P

    0

    0
  53. mama says:

    wow…chanel bertukar2 kaler…rmai artis malaysia mampu pkai chanel sama dgn selebriti luar negara..”kalau aku kaya..hari2 hari raya..beli henbeg pejam mata je..hehe..tuah badan..semuga bahaagia bung dan zizie..rindu lakonan zizie kat tv..

    0

    0
  54. ayin says:

    aku xberani nk ckp yg bung mokhtar pkai duit rakyat sebab calon utk jadik yb pn mmg org yg byk duit. org yg xde duit ssh nk survive dlm politik. stakat g oversea org biasa pn mampu.. aku ni yg gaji sikit pn mampu je pergi 2 kali stahun.. himpun je duit tu.. lama2 cukup ler…

    0

    0
  55. acap says:

    ahli parlimen sabah maaa…sabah kaya…byk hasil…kompom la byk pelaburan kat sana…ladang kelapa sawit berapa hektar tktau ler…nk bergantung ngan gaji menteri mmg tk cukup…aku penah pegi tongod sebelum pergi maliau basin bwh parlimen kinabatangan tak silap…org situ masih tak berapa pandai lagi(terlampau baik…baik pun kekadang satu kelemahan)…senang kena tipu…semoga bung mengumpul kekayaan bukan dgn menipu rakyat dia sendiri…

    0

    0
  56. Rakyat kinabatangan jak mase bodoh nak pilih BungKetar ni….Masa kempen jak plg kawasan, dah menang….kawasan jijik bgi si isteri.

    0

    0
  57. mamjarum says:

    tak kisah pun dia pegi dgn duit sape…gasak dia. esok jawab le kat sana TAPI yang membuat mami terasa nak komen…cam apak dgn anak lah *larikkk

    0

    0
  58. sungguh dia cantik says:

    Siyess..zizie mmg cantik.body dah slim..tapi..tapi..tapi…arghhhh..aku tak suka permandangan disebelahnyaaaaaaa..kalolah disebelah itu KJ ke,mukhriz ke..aku masih boleh terima..

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      zizie ngan laki dia gi melancong orang2 kt atas ni bergadoh cakap laki zizie ni gi melancong dengan duit rakyat ! apeeeee je orang2 ni lah ! tudoh orang yg bukan2 ! yg tudoh2 ni orang melayu ke orang islam original ?????? kalau orang islam tk mungkin nk tudoh2 orang makan duit rakyat pasal ape yg orang islam tau itu fitnah nama Nye….emmmmmmmmmm mungkin yg tudoh2 ni orang melayu pasal orang melayu aje yg suka tudoh2 orang n memfitnah orang n tk takot dosa ! orang islam dia takot pada dosa n dorang tkan cakap bende2 ni semua emmmmmmmmm ni lah orang melayu…

      0

      0
  59. pucuk paku says:

    alaa..mmg sngaja llaki tua kwin muda x mw anak lg..dah ada anak dgn istri tua ckup la utk mbuktikan dia x mandul..lw bini muda branak pinak,nnt dah longgar tpksa pla kawin baru..huehuehue..

    0

    0
  60. Anonymous says:

    Kalau Bung orang biasa , tak kaya and for sure tak hansome, agaknya Zizie nak tak kawin dengan Bung??? Kesian Bung… nampak tak happy ….Agak nya pening kepala fikir macam mana nak support high maintenance Zizie.

    0

    0
  61. Kemek Suhaiza says:

    laaa dah posing cantek2 depan ceasars palace tuh tetibe pic bung plak buat rosak gamba jekkkk

    0

    0
  62. pendapat jer.. says:

    Yang kaya cakap..hang malas sbbtu hang miskin, yg miskin cakap hang kaya sbb hang makan duit rakyat bla..bla…, hehe sampi bila takkan habis… kalau hangpa jadi menteri nak ke gaji macam kerani??? Yang penting kukuhkan ekonomi masing2,, usaha lebih sikit, jgn asik merungut..tengok bangsa lain depa berlumba2 kukuhkan ekonomi sendiri, biar apapun yg terjadi..marilah bangsaku..bergerak !!! Allah bersama org2 yg benar..

    0

    0
  63. pendapat jer.. says:

    Yang kaya cakap..hang malas sbbtu hang miskin, yg miskin cakap hang kaya sbb hang makan duit rakyat bla..bla…, hehe sampi bila takkan habis… kalau hangpa jadi menteri nak ke gaji macam kerani??? Yang penting kukuhkan ekonomi masing2,, usaha lebih sikit, jgn asik merungut..tengok bangsa lain depa berlumba2 kukuhkan ekonomi sendiri, biar apapun yg terjadi..marilah bangsaku..bergera !!! Allah bersama org2 yg benar..

    0

    0
    • just me says:

      aku suke comment kau.. hehe.. aku bukan la kerajaan mahupon pembangkang.. aku cume makhluk Allah.. yg belajar mendoakan yg terbaik untuk org lain.. wlaupon org tu hina kite.. menyusahkan kite.. menganiaya kite.. kan..wouldnt it better if you guys ni semua, lepas solat tu, doa kat Allah.. supaya kita semua ni aman.. tanpa ade perbalahan sesama islam.. kite rakyat tersepit diantara org2 atasan.. kite boleh dikatakan org yg teraniaya.. so, dlm islam, doa org yg teraniaya tu makbul InsyaAllah.. n aku rase semua yg komen ni semua mmg sesama islam pon.. so, ini cara terbaik instead of menuduh org, itu ini yg kite sndiri tak tau kebenaran..

      0

      0
  64. kangkung says:

    YB bangang……….yg dok membela pon sama bangang……….xyah poyo la beb

    0

    0
  65. lagubestbest says:

    Zizie sakan bergaya, tp Bung macam orang tua2 lain, selekeh jer. Mmg Bung tak sesuai ah nak masuk gambar. Hihih, pekata zizie paksa Bung workout lebih sket, perut beri kempis sket.

    0

    0
  66. Bodoh takdapt di ajar! says:

    suka couple ni..

    0

    0
  67. hahaha says:

    kahkahkah…nampak gaya marah bebenor karat umno bila Menterinya di kutuk rakyat jelata.

    0

    0
  68. sarah emelda says:

    huhuhu seksi yup _x pe die yg tanggung

    0

    0
  69. sarah emelda says:

    seksi yup…….._tak pe ko sendiri yg tanggung ooups terlepas cakap

    0

    0
  70. yan says:

    cantiknyaaa…zizie.Dah lama x tgk lakonan dia..semoga bahgia hendak nya ya zizie…lagi satu suka sgt tengok mak dia belakon dalam senja permai.

    0

    0
  71. Zack says:

    Allah maha besar

    0

    0
  72. diana lempir says:

    dato k pon tua gak tp masih bergaya dgn kumis dia! kamon la bung, bini ko hot ko begambar sebelah buat spoil jek koleksi gbr2 vacation zizie!

    0

    0
  73. Jastin Bibir says:

    keep think positive & dont speak bad to other people if you don’t know the true story.

    0

    0
  74. pablo says:

    bung macam muka tak hepi je

    0

    0
  75. Bihun says:

    Cantik nau zizie niiii….

    0

    0
  76. abc says:

    den jalan2 penang ke sg perak ke seghomban..dan patah balik seghomban sg perak ke penang..

    0

    0
  77. ... says:

    macam retis dengan tukang kebun…. bye

    0

    0
  78. hokalohhh says:

    rakyat marhaen cm kita tpi keje baik pun boleh bercuti larr tmbh die keje menteri, si zetty nie mmg dh anak orng kaya.. ape die kisah?? cik ta pun boleh ulang alik paris buat pre wedding jerr soo??honeymoon g europe g bali so?? kawan aku keje xde larr hebat tpi tiap2 tahun boleh cuti obersea, simpn duit larr nak travel.

    0

    0
  79. Mdm Poppy says:

    Mdm nampak dagu baru ni tak berapa ngam pulak, Kalau nak buat rasa nyer just buat filler sikit jer. Tpi overall ok.. Dia ni cantik yg mulus. Tak payah alter pun tak apa.

    0

    0
  80. Anonymous says:

    ZIZIE lawa gilaaaaaaaaaaaaa

    hampa semua yg komen negative ni jeles sebenarnya!! kbye

    0

    0
  81. benci mamat poyo says:

    kesian sungguh..bila tak cukup..merungut..salahkan org lain..bila kaya..mampu..kene kutuk kaw kaw plak…hmm…sendiri mau ingatlar…

    0

    0
  82. kak limah says:

    Lawanya zizieeeeeee….. 3> 3> 3>

    0

    0
  83. gigi putih says:

    cantik… love her hand bag

    0

    0
  84. Lulu says:

    Walaupun xminat [email protected],kebnyakan komen berbaur dengki..baca,tgk,xyah kata apa2.sekian

    0

    0
    • y u so stupid? says:

      kenapa ko pon amalkan makan duit rakyat ke yg sokong sangat. Melayu bodoh cam ko ni lah buat bengkerap negara sebab semua HARAMJADAH = rezeki.

      0

      0
  85. Anugerah Ilahi says:

    Zizie sgt cantik….

    0

    0
  86. syasya says:

    kalau aku yang tak glamour ni g obersea agaknya guna duit sapa eh?? duit rakyat ker??? bukan duit aku sendiri ker?? takda keja lain nak komen jer… biar la dorang nak g mana pun yang korang sakit hati kenapa??!! diakhirat semua kena soal,takyah nak sibuk pasal org jaga sendiri punya hal sudah… diri sendiri pun belum tentu baiknya..

    0

    0
  87. dia juga says:

    apa lah korang ni….menteri gi oversea pon nk bising2….yg mampu pegi la…yg tak mampu diam2 sdh la…menteri ke org biasa ke…dorang pon mkn gaji jgk kan…siapa kita nk judge sesama manusia…kekdang ukur la baju di badan sndiri….tuhan tu kan maha adil…bukan menghukum manusia berdasarkan penafsiran…salah tafsir kan fitnah…manusia akhir zaman mudah menunding jari sedang kan diri kita pon tak tau timbang tara kita berat ke ringan…amin

    ….mudah2an allah swt murah kan rezeki kita di langit dan di bumi dan diantara nya….

    0

    0
  88. Kak Esah Kodiang says:

    Amboi…. naik business class jah bape riban plak tiket????…. bercuti plak 3 minggu 3 negara… amboi….kalau pakai duit sendiri… takkan tak sayang duit tu ye dakkk?? ni mesti pakai duit rakyat! choi!!!!!!

    0

    0
  89. bn umno says:

    bn umno menteri typical mkn duit rakyat. jalan sakan sana sini. kat malaysia rakyat byk miskin , hari2 kais pagi mkn pagi je. kdg2 mlm baru mkn.

    apa nk jadi la. lps ni nora danish dan nadeem pulak nk berabis duit rakyat.

    0

    0
  90. farah says:

    Olololololo macam ayah ngan anak pompuan sulong

    0

    0
  91. lolita says:

    Ayo ma….. nak orgasm malam/subuh kena pikir …kecing…kecing…kecing.. brapa Datuk nak deposit dalam account aku besuk lepas satu malam seksa nak puaskan si tua gatal. Muka potong stim camni bole harap duit aje. Tak puas tak apa…. BF muda ada standby kat hotel garanti kalo aku lah ye :)

    0

    0
  92. report says:

    masih ramai rakyat yang miskin dan juga bertaraf miskin bandar

    0

    0
  93. zizot says:

    aku ni dah muak tengok retis2 kawin menteri mcm ni…tengok dressing pun tau berape bnyk duit dia pegi shopping…tolak zain ngan che ta sbb dorang mmg artis tapi klu lakinya menteri mestilah org akan cakap macam2.. keje aku mmg dekat dgn anak2 yatim/miskin bandar/terbiar..mmg ramai org miskin kat malaysia ni…terlalu miskin sampai takde duit nak buat belanja sekolah …aku cakap dgn fakta sbb mmg pegi rumah2 dorang atas urusan pekerjaan aku yg dekat dgn masyarakat…
    so..jadilah manusia yg hidup utk orang lain juga.. bukan hidup bersuka ria seronok tunjuk segala kemewahan kpd org lain ….ramai org kaya melayu islam di malaysia (bukan semua..ada juga org kaya yg dermawan dan beriman) tapi takut sgt nak berbakti menghulurkan derma utk kebajikan….wallahualam

    0

    0
  94. Dedra says:

    My spouse and I stumbled over here different website and thought I might check things out.
    I like what I seee so i aam just following you.
    Look frward to looking over your web page for a second time.

    0

    0