(33 GAMBAR) Suasana Amerika Syarikat Selepas Taufan Sandy

Trending

(33 GAMBAR) Suasana Amerika Syarikat Selepas Taufan Sandy

Sebelum ini ottel ada berkongsi gambar New York yang mengalami banjir disebabkan taufan sandy yang melanda beberapa tempat di US. Kali ni admin nak berkongsi gambar selepas berlakunya bencana itu dan gambar ini kelihatan agak sadis kerana banyak harta benda dan kemudahan awam yang musnah disebabkan SANDY.

Advertisement



Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

10 Comments

  1. noel

    November 4, 2012 at 5:43 am

    Hmmmmm…. Pegi la mintak bantuan dengan ISRAEL….. nampak sgt ramai dh lupa mcm mana diorang hina Islam dgn iklan kat SUBWAY…. Defeat Jihad Support Israel

  2. Anuar Ghazali

    November 3, 2012 at 7:05 pm

    Semoga menjadi iktibar kepada pihak berkuasa supaya menjalankan keadilan. Jika tidak beginilah nanti pengajaran yang akan diterima samada secara langsung atau tak langsung.

  3. Abd Mukmin

    November 3, 2012 at 7:01 pm

    Semoga dijadikan iktibar kepada mereka yang menzalimi sesama sendiri . Ini merupakan pertanda awal yg boleh mengetuk jantung hati sesiapa sahaja dpd beberapa pertanda sebelumnya tapi sedikit pun tidak menunjukan kegerunan malah makin menjadi-jadi . Bagi kita adalah sewajarnya diberi pengajaran oleh Allah snw pencipta alam ini. Allahu Akbar.

  4. Firman Allah bersabda

    November 2, 2012 at 9:12 am

    “APABILA ALLAH SWT BERBICARA DAN MEMBIARKAN ALAM MENCARI KESIMBANGAN MAKA IA TIDAK AKAN MELIHAT SESIAPA”

Loading...