March 26th, 2018

Malam tadi telah berlangsung majlis maulid nabi, akikah dan tahnik bayi Datuk Seri Siti Nurhaliza dan suami, Datuk Seri Khalid Mohamad Jiwa yang diberi nama Siti Aafiyah pada hari ketujuh kelahiran puteri mereka itu. 

Majlis itu berlangsung di kediaman Siti di Bukit Antarabangsa, Kuala Lumpur.

Lagi 30 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Nama Siti Aafiyah dipilih berdasarkan maksudnya, iaitu untuk menyelamatkan daripada sebarang kesusahan yang menimpa, menjadi sihat dan mempunyai wang yang cukup. – beautifulnara.com

Kredit gambar: @kakifoto_

 

 

 

 


89 responses to “(32 GAMBAR)Sekitar Majlis Maulid Nabi, Akikah Dan Tahnik Siti Aafiyah, Bayi CTDK”

  1. Anonymous says:

    Dpt rezeki baby cukup sifat Allah bg Alhamdulillah. Ape ke hey nye nk compare2 comey tak comey. Tak paham btol aku.

  2. Najib Razak says:

    Jujur kata yer anak Dato’ CT dgan Dato’ K tak comel langsung. Muka macam saerah hidung kepek muka lebar. Macam muka anak Dato’ K asyraf pun ada. Maaf laa kalau terasa ni ikhlas dari pandangan mata bukan dari pandangan edit2.

  3. Anonymous says:

    Bila aku terkenang balik.. Betapa moleknya aturan Tuhan. 11 tahun mnunggu dpt plak anak pompuan. comey plak tu… Tumpang hepi tgk ct dpt anak, wlupun takde kaitan dgn ekonomi aku n maybe negara. Tp aku yakin kalo kita suka doa’ yg baik utk org, kita pon Tuhan bagi hepi… mmUaahh!bye

  4. PeminatBaruBabyTwins says:

    bagi aku lah Siti Aafiyah biasa je…sbab anak celebrity je.. tapi yg betul tittle “Comel Pipi Merah” tu I bagi kat Amina & Raisa Amira baby twin Farahanim Razak …comelllll bangatttt…ngan putih merah2….siang malam dok skodeng baby comel ni….

Loading...