Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(31 GAMBAR)Sekitar Persembahan Akhir Konsert MANIA

Rasanya semua sudah tahu yang kini bergelar semi jutawan setelah berjaya membawa pulang RM500,000 dengan menjadi juara di MANIA. Abang Nara paling suka persembahan Hafiz ketika menyanyikan lagu I Believe I Can Fly. Meremang sedikit bulu roma Abang Nara.
mf
Walaupun agak ramai yang tidak berpuas hati dengan kedudukan Jac di tempat ketiga, namun perlu diingatkan bahawa segalanya bergantung kepada undian daripada penonton. Rasanya sebelum keputusan diumumkan pasti akan ada auditor yang mengesahkan jumlah undian. Apa pun, sememangnya Hafiz layak dinobatkan sebagai juara MANIA.

Lagi 30 keping gambar sekitar konsert akhir MANIA dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Ryaniez Moments Photography.

Advertisement

mf
mf
mf
mf
mf
mf
mf
mf
mf
mf
mf
mf
mf
mf
mf
mf
mf
mf
mf
mf

mf
mf
mf
mf
mf
mf
mf
mf
mf
mf

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

114 Comments

  1. chentalove

    May 21, 2012 at 12:45 pm

    yes…dh agak dh hafiz meng…
    yahooo…

  2. datin maimon

    May 21, 2012 at 12:27 pm

    a ah, bersyukurlah kan dpt 100k tu… overconfident lah sangat! sepatutnya no 2 tuh tin mon cam rasa Hazama laaaa….. sorry ye peminat stacy…

  3. Celena Gemas

    May 21, 2012 at 11:40 am

    tul tuh datin maimon….mane leh lupe lirik…tu la….tgk die terlalu yakin jd juara sbb die paling tinggi markah mase tuh….ape leh buat..terima hakikat….dpt gak rm100k…kite? hekhekhek

  4. datin maimon

    May 21, 2012 at 11:35 am

    tahniah dan happy di atas kejayaan Hafiz, Jac terpaksa terima hakikat kekalahannya disebabkn lupa lirik, superstar mana boleh lupa lirik, kan???? gegurl pun x lupa lirik… tin sardin rasanya nyanyi lebih sedap dr ko Jac!

    • bobby

      May 21, 2012 at 11:55 am

      patutnya jac dpt no.2 sebab stacy suara dia tak ade kelembutan dia blh 1 genre jerk bila bawak genre lain boleh tp tak merdu mcm dia nyanyi lagu rancak.cuma tue lah JAC sape surih over menjerit sakan sampai lupa lirik dah 2kali lupa 1st time lagu terukir dibintang!APTB memalukan jerk jac nie…

    • Ryena

      May 21, 2012 at 7:49 pm

      walaupun sy bknnya arif dlm bidang industri muzik, selaku pendengar n penonton, jac dah buat 3 kesalahan di atas pentas. kira okaylah dia dpt no.3. kalau lah ada panel juri yg mengadili ranc tersebut sepatutnya jac x lyk utk dpt no.3 tu. jac tlalu over confident seolah2 dia akn menang tapi krn sbb over confident tuulah mmakn diri sndiri. hafiz n jac kalu masuk dlm ranc. THE VOICE mmg ada hrpn utk menang sbb performance mrk more to vocal. x pernah tgk hafiz menari smbil menyani (maaf kalu sy tersilap sbb jrg mngikut perkembangan hafiz). superstar bkn sepatutnya dilabelkan kpd penyanyi serba boleh kah. my opinion lah utk final ranc. mania ni pd msa akan dtg, astro x bleh ambil kira undian penonton semata2, sepatutnya pihak astro hendaklah menjemput juri2 yg arif dlm bidang industri muzik utk menyumbang idea mrk siapa yg layak bgelar superstar. sdh namanya “mencetuskan evolusi superstar” penonton hanya akan mengundi artis yg mrk sukai walau buruk sekalipun persembahan mrk. apa2 pun tahniah kpd yg menang(hasil undian sms dr penonton – “maybe” lah) n usaha lagi kpd yg x menang (bkn sbb korang x lyak, tapi rezeki x memihak kpd anda)….

  5. Celena Gemas

    May 21, 2012 at 11:28 am

    jacklyn lupe lirik…..2 sbb dpt no 3…..i like stacy….menari bole…n suara pun sedap…..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama