Written by AbangNara | January 6th, 2014

Bukan mudah untuk membuatkan seorang yang gemar membelot dan mengkhianati rakan-rakannya di dalam Running Man untuk menangis, namun itulah yang berjaya dilakukan oleh peminat-peminat Lee Kwang Soo di Malaysia. Si tinggi lampai (zirafah) ini dilihat sebak dan mengalirkan air mata ketika melihat video kompilasi aksinya yang disediakan oleh para peminatnya ketika sesi bertemu peminat Malaysia Sabtu lalu. Memang daebak sungguh!!!

lee kwang soo di Malaysia

Walaupun kehadirannya di Malaysia sangat singkat, namun banyak aktiviti menarik yang telah dilakukan ketika bersama peminat-peminatnya. Antara yang menarik ialah sesi bermesra bersama peminat bertuah di atas pentas, sesi soal jawab yang lucu dan paling best, sesi Lee Kwang Soo menyanyikan lagu “I Believe” khas buat para peminatnya.

lee kwang soo di Malaysia

Abang Nara pasti para peminat Lee Kwang Soo mendapat seribu kenangan indah selepas selesai sesi bertemu peminat ini. Diharap si pembelot dapat meyakinkan rakan-rakannya untuk hadir ke Malaysia sama ada untuk membuat penggambaran atau menghadiri sesi bertemu peminat dengan lengkap tanpa ketinggalan satu pun ahli Running Man. Pasti kebaboom dan meletup punya.
lee kwang soo di Malaysia

Lagi beberapa keping gambar Lee Kwang Soo ketika sesi bertemu peminat dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada TianChad. Lebih banyak gambar boleh dilihat di Facebook TianChad.

P.S: 4 ekor lembu disumbatkan dalam Proton Wira

lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia

lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia
lee kwang soo di Malaysia

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

105 responses to (31 GAMBAR)Lee Kwang Soo Menangis Kerana Peminat Malaysia

  1. Kawan says:

    Negara pelbagai kaum. jadi, biarlah ada yang minat kwang soo ni, tak semestinya yang minat dia melayu islam saja, mungkin ada cina dan india jugak. sesekali artis mereka datang, tak apa lah. lagipun Fans meeting ni pun guna duit mereka. Gambar ni dikongsi untuk sesiapa yang tak dapat pergi. Siapa yang nak tengok, tengok lah. Siapa yang taknak, terus je scroll cerita lain. ye kawan-kawan? masing-masing ada hak, ada wajah sendiri yang cukup sempurna. so jangan banding bandingkan wajah sesiapa, buruk ke tidak ke. kot tuhan tarik balik nikmat, dah terlambat nak sedar pun. kalau tak ada benda yang elok nak cakap, lebih baik diam. kan? peace!

  2. fan says:

    wah seronoknya dapat jumpa kwang soo… si pengkhinat

  3. kai EXO says:

    pelik dgn org yg kutuk2 ni….dgn variety show yg buat org gelak pun nak dengki ker, cmon lah bersihkan hati kau yg busuk tu, kalau benda ni bawa keburukan…tak kan lah seluruh dunia boleh tgk running man, tak paham aku dgn spesies yg suka mengutuk benda KELAKAR…aku agak yg kutuk2 ni typical lonely forever alone. spesies ni dia ada penyakit tak boleh tgk org ramai hidup happy.

  4. Miang says:

    Abg Nara kenapa la GAMBAR NAMPAK PISANG TANDUK tu dikecik kan ..,

    Apala potong gian kita aje la..
    Kita nk jgk .. Nk jgk , nk jgk nk jgk tengok….!!!

  5. lu tun siang malam says:

    Pengacara lelaki tu Melayu ke? Haram buat rambut ukir-ukir gitu. Hmm…

  6. kim na na says:

    comel dia ni.. klu time bercakap smp kembang kempis idung..huhu. suke nengok die berlakon. kelako n x control macho pon. salute ! ^_^

  7. RoroYeoja says:

    Yang tak suka, main jauh2. Tu je jalan penyelesaiannya. Komen2 negatif korang tu tak diperlukan langsung. Otak sempit.

  8. Mirai Suenaga says:

    Apa yang aku boleh nampak, dia ni steady jer.
    Aku suka gambar yg dia peluk budak pakai baju kuning tu.

    Ikhlas dari bukan fans RM

  9. kertu says:

    kesimpulannya:
    kwang soo muke mmg macam cine bukit tapiiiiiiiiiiiiiiii…
    1) die mmg fun even tgh stress , boleh ilang tension
    2) die x macam pelawak2 bodoh yg kuat bahan org kat malaysia ni ( ditujukan khas maharaja lawak mega 2013)
    3) bodo2 die dalam RM pon , otak die kadang2 boleh pakai , somehow kite blaja strategy care betol2 usehe nak menang n jgn give up.
    4) kepada yg xlayan RM aku syorkan korang layan RM ni coz ni bukan drama2 bodoh , bukan kesah2 cinta yg tahpape yg buat org tido coz die fun n ade msg die
    5) hadiah2 RM bukan macam kita, dapat beratos ribu, hadiah game dorg paleng sempoi sumhow cume daging, sendok la apela, but kalaw nasib baik dapatla emas..
    6) korg jgn taw ngutok je appearance or physical org lain , cermin diri tu dlu.. cermin.. cermin.. cermin.. cermin.. cermin………………………….
    7) Kwangsoo memg the best :)

  10. nokia cap bulu kaki says:

    Meh sini ibu beranak 3 umo 35 thn nak komen..aku dah sah2 bkn peminat kpop..tgk artis2 kpop, dgn fesyen,rambut kaler2, yg ppuan, seksi hamat..mmg x lah kan..contoh yg x baik buat anak2 aku n diri aku sndiri yg cuba berubah ni..artis barat, mmg aku reject lama..tp aku selalu dgr psl running man, selalu org puji2..aku ingatkan drama..siap ada watak masing2..so aku nak tgk, hebat sgt ke running man ni..eleh, tgk laa, ntah2 x best kot, x kena dgn selera aku..so boleh la aku lupakan..
    Rupa2nya…game show yg sgt best…unik..perah otak, perah tenaga, perah otot perut mereka sbb asyik gelak je..perah kekuatan mental mrk..mrk sgt sporting, apa saja tugasan, yg ngeri ke, yg leceh, yg susah, semua diorg buat..tetamu jemputan, mrk sgt hormat..perasaan nak menang sesuatu cabaran tu, mrk tolak tepi..yg penting, mrk beri hiburan pd penonton..mrk promosi kwsn mereka, building mrk, negeri mereka, tapak pelancongan malah makanan2 mereka…aku cuma tgk running man je, tp knowledge aku psl makanan diorg, mak ai…seolah2 aku dah pergi sana..knp malaysia x buat mcm ni eh?
    Rancangan ni buat aku happy, semua x tipu, semua bukan hipokrit..gelagat mrk buat aku terbahak2..malah menonton rancangan ni mcm menonton national geographic or travel n living channel..tp versi hiburan…of cos la seronok kan? kepada yg anti2 sgt tu, x payahla kutuk kalau x suka pun….tp yg pasti, kau x pernah menonton running man..kesian, hilang nikmat nak bergelak..mungkin mengutuk bg kau lebih nikmat..mmg ada sestengah org mcmtu..kesian..
    Akhir kata, x kenal maka x cinta..sekian..

  11. miss A says:

    sape yg kutuk2 tu sebenrnyer x tengok running man~ x de astro la tu! kwang soo best!!!!!

  12. mizz says:

    bdk2 zaman skgni klu artis pojaan kn kutuk ckit tegur ckit dah melenting…
    tgklah sepuas2nya minatlah diorg ikut suka koorg tapi jgn sampai melalaikan sudah…

  13. themightydingdong says:

    100x gande lagi chumell, talented, humble dari retis melesis okei

  14. mimi says:

    juz nk gtw..ak ni xpnh tw pasl rung man sblm ni tp nk di jdkn cte,ak da lme ad astro tp xpnh nk tukr siaran korea tp ad 1ari time ujung thun 2011 ak teralih channel 393..kuar gme show rung man ni,time tu drunk men gme ep princess,ak pn tgk jela..srius fun,smuenyer kbtulan,lau ak xtukr siarn tu..mst smpi skrg ak xtw kwujdn rung man ni..sjk tu ak ngn famly ak tmasuk la mak ayh ak tgk cte ni..cte ni xdla smpi melalaikn,hny tok gelk tp srius mmg fun gme2 y drunk wt..ayh ak y asek sius memanjg pn le gelk2 tgk cre drunk men gme..ni slh 1 gmeshow y kitaorg tgk sme2,glk sme2..

  15. Shiolbu says:

    KAMU SEMUA GILA! Kwang Soo datang Malaysia pun nak kecoh. bangang abis. matii la!

  16. gary says:

    Lee kwang soo handsome :) kalau Gary ada lagi best !!!!!

  17. jika namakalajahagafadasaqawaearatayauaiaoapazasaxadacafavagabahanajamakala,a

  18. RM says:

    kwang soo menceriakan RM. kalau takde dia tak best…

  19. Hanya Aku says:

    Bestnye spe yg gi sane.. tapi kan yg aku pelik kenapa ramai sgt yg nk ngutuk lks ni ha?? ko kate dia itulah inilah..x de keje lain ea??dia tu makhluk ALLAH..so tak pyh ckp dia tu cina bukit la..mata sepet la..tu maknyenye korg ni x sedar siapa yg cipta lks ni..drpd korg ngutuk dia..ckp bende2 yg x sptotnye..baek korg komen yg elok2 je..walaupon bkn peminat kpop or rm.. and aku ade nampak org komen ‘ajaran sesat’ ..ape yg ‘ajaran sesat’nye kat situ??.dia ade buat bende2 yg boleh menyesatkan islam ke?? Please la..malulah wei..kita islam..tunjukkan keperibadian org islam..

  20. […] (31 GAMBAR)Lee Kwang Soo Menangis Kerana Peminat Malaysia (103) […]

  21. […] (31 GAMBAR)Lee Kwang Soo Menangis Kerana Peminat Malaysia (104) […]