November 13th, 2018

Robin Hood adalah hero pujaan ramai yang telah beberapa kali diadaptasikan ke layar perak. Cara dan kehebatannya ketika ‘merompak’ orang kaya untuk membantu rakyat jelata yang miskin tidak pernah jemu untuk ditonton. Terbaru, Taron Egerton, yang popular menerusi filem The Kingsman bakal membawakan watak Robin Hood sekaligus bakal membuatkan seluruh rakyat Malaysia tergamam melihat aksinya bermula 22 November ini.

1

Gandingan Taron Egerton selaku Robin Hood bersama pelakon-pelakon hebat lain iaitu Jamie Foxx, Jamie Dornan dan juga Ben Mendelsohn menjadikan filem Robin Hood ini salah satu filem wajib tonton untuk tahun 2018. Tengok trailer pun dah rasa teruja sangat-sangat. Memang kebabom. Fuh!!!

Khas untuk pembaca BeautifulNara, kami ada beberapa 30 pasang tiket dan cenderahati ekslusif Robin Hood untuk diberikan kepada anda. Berikut adalah info tayangan:-

Tarikh : 21 November 2018 (Rabu)
Masa 9 malam
Tempat : GSC Cinemas 1 Utama

2

Anda juga berpeluang untuk memenangi beberapa hadiah ekslusif seperti diari Robin Hood dan pen berbentuk anak panah dengan busur plastik. Memang anda akan nampak sangat-sangat cool dan macho apabila menggunakannya.

3

Untuk memenangi tiket dan cenderahati ekslusif ini, anda hanya perlu isikan borang di bawah dengan slogan “Jika saya adalah Robin Hood di Malaysia, saya akan…” Slogan yang paling kreatif akan dipilih sebagai pemenang. Sila cepat sebelum terlambat.

Jom layan beberapa keping gambar filem Robin Hood untuk menambahkan lagi keterujaan anda:-

4

5

6

7

Pemenang akan dimaklumkan menerusi email sebelum tarikh tayangan. Terima kasih kepada TGV Malaysia atas tayangan ekslusif ini. Selamat mencuba.


3 responses to “30 Pasang Tiket & Cenderahati Eksklusif Filem “Robin Hood” Lakonan Hebat Taron Egerton, Jamie Foxx & Jamie Dornan Untuk Dimenangi”

  1. Anonymous says:

    Hero kemetot la…

  2. El says:

    Harap filem ni tak de babak kissing comolot, jijik lah

Loading...