(30 GAMBAR)Sebuah Perjalanan Yang Kekal Dalam Ingatan – Bahagian 1

Trending

(30 GAMBAR)Sebuah Perjalanan Yang Kekal Dalam Ingatan – Bahagian 1

Ada pelbagai jalan yang kita ambil sepanjang hidup kita, namun ada sebahagian dari jalan-jalan itu kekal dalam ingatan kita.Mungkin apa yang ditempuhi sewaktu berjalan di jalan itu, siapa yang berjalan dengan kita pada waktu itu atau apa yang kita lihat sewaktu berjalan di situ.

Photobucket

Advertisement


PhotobucketEntri ini memaparkan jalan-jalan yang mungkin jika kita berjalan di sepanjangnya, akan kekal dalam ingatan kita.

Photobucket

Photobucket

Advertisement

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Advertisement

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

9 Comments

  1. kita peng yu

    June 26, 2012 at 8:46 am

    kelu lidah tngk pic ni….cantik sgt2…^-^

  2. anny_grissom

    June 26, 2012 at 8:45 am

    wahhhhh…….

  3. nana

    June 25, 2012 at 12:32 am

    just nak bg pendapat.. kan bagus kalau gmbar-gmbar ni disertakan sekali lokasi nya.. baru nmpak macam ada buat bacaan atau research sedikit.. ni nampak macam copy paste je.. ok tu je..

  4. kolekkecil

    June 24, 2012 at 9:57 am

    Bro Nara, just nak share gambar. Xlah cantik mane tapi amik masa tengah tengok depan mate.

    Kalu xlawa maaflah ye.

Loading...