Written by serenity | November 29th, 2017

Pasangan sensasi, Fattah Amin dan Fazura telah selamat melangsungkan pernikahan dalam satu majlis tertutup di Hotel Ritz Carlton, Bukit Bintang, pada jam 9.50 malam, 27  November lepas. Mereka dinikahkan oleh abang kandung Fazura dalam majlisi itu yang hanya dihadiri oleh ahli keluarga dan rakan rapat.

Namun malam tadi, pasangan ini telah mengongsikan video pernikahan mereka di akaun Instagram masing-masing khusus untuk peminat.Berikut ialah imej dari video tersebut.

vlcsnap-2017-11-29-07h50m46s266Lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

vlcsnap-2017-11-29-07h45m00s107

vlcsnap-2017-11-29-07h45m13s361

vlcsnap-2017-11-29-07h45m23s712

vlcsnap-2017-11-29-07h45m34s878

vlcsnap-2017-11-29-07h45m48s602

vlcsnap-2017-11-29-07h46m03s576

vlcsnap-2017-11-29-07h46m11s803

vlcsnap-2017-11-29-07h46m39s445

vlcsnap-2017-11-29-07h48m17s062

vlcsnap-2017-11-29-07h48m26s741

vlcsnap-2017-11-29-07h48m33s834

vlcsnap-2017-11-29-07h48m50s586

vlcsnap-2017-11-29-07h49m08s059

vlcsnap-2017-11-29-07h49m17s355

vlcsnap-2017-11-29-07h49m24s897

vlcsnap-2017-11-29-07h49m39s679

vlcsnap-2017-11-29-07h49m57s940

vlcsnap-2017-11-29-07h50m06s223

vlcsnap-2017-11-29-07h50m30s933

vlcsnap-2017-11-29-07h52m19s434

vlcsnap-2017-11-29-07h52m33s244

vlcsnap-2017-11-29-07h52m47s332

vlcsnap-2017-11-29-07h53m00s365

vlcsnap-2017-11-29-07h53m07s223

vlcsnap-2017-11-29-07h53m21s924

vlcsnap-2017-11-29-07h53m45s199

vlcsnap-2017-11-29-07h53m54s216

vlcsnap-2017-11-29-07h54m04s994

vlcsnap-2017-11-29-07h54m12s883

vlcsnap-2017-11-29-07h54m19s724

vlcsnap-2017-11-29-07h54m28s294

vlcsnap-2017-11-29-07h54m34s557

vlcsnap-2017-11-29-07h54m54s412

 

Video-video itu boleh ditonton di bawah:

Bahagian 1

Bahagian 2

Bahagian 3

Tahniah diucapkan atas majlis yang telah berlangsung dan selamat melayari bahtera perkahwinan hingga ke hujung waktu. – beautifulnara.com

Sumber video: mindquest productions

 

131 responses to (30 GAMBAR)Fattah Amin Dan Fazura Kongsi Video Pernikahan Khas Untuk Peminat #FattZura

  1. Anonymous says:

    Sorry tp Fazura nmpk sgt tua utk gambar nikah. Gmbr tunang sgt flawless. Apa2 pun tahniah!

    166

    135
    • Fidot says:

      Sorry, x perlukan komen2 sampah camni. Suka sgt dorg sweet. Wpun x minat Fattah, tp suka tgk dorg kawen. Tahniah! Semoga bahagia smpi syurga, amin…

      187

      0
      • miamore says:

        they look perfect for each other. saya doakan mereka kekal bahagia ke akhir hayat. semoga dapat anak cucu yg ramai.

        97

        0
        • Anonymous says:

          sepadan je. sama cantik sama padan. fattah tak nampak pun muda dari fazura. fazura kat real lagilah, cantik je muda je, kat video pun nampak cantik. eleh dasar tak puas hati, yang okay pun dikata tak okay.

          37

          0
        • Sarawak says:

          Congratulations….Happy for both of them. Everlasting happiness………

          3

          0
    • Anonymous says:

      dengki lettew..nexttt

      40

      0
    • min says:

      macam ni punya cantik jelita kau kata nmpk tua??? gila agaknya kau nih!!

      146

      0
    • anonymous says:

      Anon 8.35am tua tu macam nenek2..maybe keturunan you semua tua2 kot sebab tu you tak tau nak beza … sedihnya….banyak2kan zikir hati ya..

      41

      0
    • cilimanis says:

      mengutuk sambil ucap tahniah…talam dua muka…
      sangat tua tu mungkin sesuai untuk you…I guess..

      34

      0
    • Anonymous says:

      Sorry, if fattah can accept her, who are you to judge her?

      Congrats FattZura! Such a beautiful couple. Happy married life forever <3

      76

      0
    • Ros says:

      haha agreed. mcm mak datin. since dieorg tgh hot untuk tahun ni, sila hentam lah wahai melayu pelupa yg pernah hentam fazura the ex play girl dulu. cing!

      57

      8
      • Anonymous says:

        ko ni ros tak habis2 lagi dengan sifat busuk hati…ko baik sangat dari azali ke yang asyik nk ungkit benda2 lama je…sibuk nk buka pekung si fazura ni tapi aku tengok komen2 ko dalam nara ni pun dah leh nampak jenis mulut longkang ko silap2 orang keliling yang kenal ko semua dok geleng kepala je dengan perangai ko ni,silap2 ko dok kutuk fazura dengan fattah dalam ni,kawan2 ko tgh dok bisik2 asal ko,cinggggg…memang la ramai je pernah kutuk si fazura ni tapi cerita sekarang dia tengah buat benda baik,bina masjid tu so nak hentam apa lagi?syaitan je yang xsuka orang bina masjid,halalkan hubungan ni…hati ko yang busuk tu penuh sangat dengan syaitan ke apa sampai x boleh langsung ucap tahniah?dari cerita tunang ade je benda buruk ko sebut…kalau ko dah kawen aku kesian dengan laki ko n keluarga dia,kalo ko belum kalo aku kesian jugak dengan bakal laki ko termasuk dengan bakal keluarga dia jugak

        16

        0
        • Tina says:

          Kita manusia yg penting bukan permulaannya tpi pengakhirannya. Lain lah klu mmg tkde kesedaran utk berubah kearah kebaikan.

          10

          0
      • move on says:

        tk tau lah yg hentam fazura play girl, blow job , clubbing girl dan mcm2 lgi blh pulak naik seri semasa pernikahan bertambah cantik lh pulak sungguh natural mata tk yah pkai kanta pun kekal cantik..ni lah Allah nk kasi tunjuk kepada pengikut2 syaitan kat sini ni jgn suka memfitnah caci maki kecam bagai jaga diri ahli keluarga dulu ni tk asyik nk kutuk fitnah tk henti2 in the end of the day ko org tk dapat apa pun hanya kepuasan dh luahkn sakit hati dengki yg semakin dnyalakan olh syaitan..tpi Fattah dan Fazura sentiasa dlm rahmat dan perlindungan Allah sbb mereka kekal sabar dan tabah..fkr2 weh spa yg rugi knn

        35

        0
    • CIK BUNGA says:

      Biar la nmpk tua n mak cik- mak cik, dari pakai terdedah, seksi dengan x pakai tudung n x penutup kepala masa akad nikah. MCM mne nk dapat berkat tu. Alhamdulillah, sejuk tengok pasangan ini. Muka bahagia terpancar, semiga bahagia hingga ke jannah. Love u fattzura!!!! Alhamdulillah, in sha Allah fattah dapat bimbing fazura utk jdi isteri yg solehah…. sama2 kita diakn .

      47

      0
      • putihkaseh says:

        Betul tu Cik Bunga, ada yg akad nikah x pakai tudung, rambut terkuar, Faz sekurang kurangnye menghormati kadi yg menikahkan Nye itu, cantik mcm puteri raja, kaya pun x menjanjikan kebahagian, hidup terkongkong, ni faz n Fattah leh enjoy x da sapa yang larang, happy for u faz n Fattah

        11

        0
    • Yati says:

      bukan tua..sbnarnya cuma nmpak keletihan.. mgkin takckup rehat.. buat keja kawin ni bkn mudah dik..

      50

      0
    • takeloknipu says:

      Tak nampak tua pun…

      ko dengki la tu sebb fazura lagi cantikss dari kau..

      Tahniah Fazura & Fattah.

      21

      0
    • Kiah propa says:

      Mcm ni la geng makcii bawang. Bila artis tu pakai tudung litup time akad nikah kata nampak tua. Kang kalau dia pakai selendang nampak rambut kata x sopan x reti tutup aurat.. Haiiiiiiiiihhhhhh. Kalau dia nampak tua pn dia x kacau duit gaji kau laaa bongok. Plus dia 100x ganda lawa dari kau. Kahkahkahkah!!!!

      15

      0
    • Lopok says:

      Sejuk mata memandang tengok faz. Simple but sweet. Xperlu bulu mata palsu, lipstick merah menyala, contact lens, selimut atas kepala.
      Xtry hard yet still classy.
      Tahniah.

      26

      0
    • VooDoo Diva says:

      Owh Anon 8:35… haters gonna hate innit lol. Jealous much? I’m sure Fazura is easily 10 times more good looking than you hahaha
      Ahhh I’m so rooting for FattZura they look so good together! ? Alhamdulillah, soksek2 jadi dah dgn lancarnya… xyah nak riuh sekampung kannn ?
      God bless both of you, Gorgeousness xxx

      6

      0
    • el says:

      tengok gambar dengan video atas tak delah fazura nampak tua, semuanya perfect, fazura nampak cantek dengan jubah putih longgar bertudung, baju tak sendat, tak macam baju kawin sesetengah artis tu,, Fattah kacak, pasangan serasi

      16

      0
    • hamba Allah says:

      Rasanya xperlu nak cakap dia nampak tua.. .

      2

      0
    • Anonymous says:

      faz tak sesuai pakai tudung bulat.. rasa nak tarik je tudung ke belakang sikit.. tapi memang sama cantik sama padan..tahniah u both

      1

      0
    • lolalala says:

      setuju…mekap tu menampakkan sedikit tua…better heavy sikit je mekap tu…sy suke depa dua…

      1

      0
    • Brupp~ says:

      Ko ni sakit ke ape? X hbis2 ada je yg x kena kt mata ko ek!!

      0

      0
  2. anak nogori says:

    cantik fazura, elolah buat majlis tertutup gini, tak serabut dgn org yg tak berkenaan… semoga diberkatkan hubungan ini hingga ke jannah…

    109

    0
    • Anonymous says:

      memang…mesti dorang ambik iktibar masa pc balik umrah…alangkan pc pun da haru biru lagikan majlis nikah
      sana sini sibuk nak buat live nak kejar like kejar rating..elok le fattzura rahsiakan

      38

      0
      • puteri sewel says:

        kalau nak rahsiakan pernikahan….naper kongsikan gambar dan video dalam IG…baik terus simpan..

        0

        36
        • Anonymous says:

          puteri sewel hoii bila dah tahu menikah maknanya tak rahsia dah lah.
          video utk peminat dia. kau tak minat boleh bla.

          30

          1
        • Katy periuk says:

          Are you stupid or just plain sewel like your name suggests?

          18

          0
        • Lopok says:

          Buat tertutup la bukan scra rahsia ngok

          16

          0
        • laila says:

          “mereka buat majlis tertutup dan merahsiakan atas permintaan keluarga”
          ko nak dengar ayat penuh anon tu camni ke sewel? asal boleh detect sekelumit ayat yang boleh mengundang sakit hati ko terus nak komen kannn

          6

          1
        • Anonymous says:

          Ehhhh!! Biar la die kongsi. Aku nk tengok! Ko xnak tngok dah la. Aku xske rancngan Meletopz xde plak anta petisyen kt Astro minta stop kn rncngan tu. Sbb aku tau ada org suke tengok. Mungkin kau salah satunya. Tu nmanya diversity. Kau suke ko tengok, ko xske jgn tngok. Bongok

          7

          0
  3. alibaba says:

    so sweet

    14

    0
  4. Anonymous says:

    Sweet eh ! Simple ! Moga bahagia hingga ke syurga aamiin..

    36

    0
  5. aku bosan says:

    tahniah..walaupun dapat orang tua, tp ok la kan..haha..

    45

    67
  6. Zarine says:

    Tahniah…!sama cantik sama padan….

    31

    0
    • cilimanis says:

      kejap puji…ucap tahniah…kejap lagi kutuk…
      macam ni punya org pun ade ke…
      hai…macam2 penyakit manusia dalam dunia ni…

      6

      0
  7. Sinar says:

    Kadang2 kita terlupa nak komen yg baik2.. nampak sangat tua la hitam la kening sin chan la.. hingga lupa nak komen kebahgiann utk org lain .. kita mendoakan mereka allah akan sentiasa memberkati dan membahagiakan hidup kita pula.. slmt berbahagia fazura n fattah hingga ke jannah.. moga diberkati allah slalu

    40

    0
  8. minah says:

    bestnyaa.. alhamdulillah.. semoga kekal ke akhir hayat..

    9

    0
  9. Aireen says:

    Alhamdulilah,

    finally, im happy for both of them :)
    siapalah kita nak menolak takdir yang ditentukan Allah.
    Siapa sangka jodoh ditemukan selepas salah sorang heroin menolak untuk berganding bersama akhirnya menemukan jodoh mereka berdua walaupun satu ketika dulu, mereka pernah berjumpa dan berlakon bersama..

    Happy to see Fazura looks so happy and Fattah is a great man sebab tak tunggu lama untuk melamar Faz.
    @missfazura finally boleh tukar nama IG kepada Mrs Fazura / Mrs Fattah :)

    Ape ape pun , im not a fan for both of them, but to see them happy, i feel happy.
    Doakan yg baik baik dan indah sahaja, dan yang lain biarlah itu antara urusan mereka dan Allah.

    xx Rin

    78

    0
  10. naz77 says:

    tahniah,,,, sama cantik sama padan

    9

    0
  11. MakDara says:

    Kenapa nampak mcm tua je c faz tu? Apa mcm FA msih ketat ke dah longgar ?

    48

    33
    • Anonymous says:

      Salam makdara ??

      Satu nasihat ya jgn judge org dri luar. Ketat ke longgar ke buat apa ko nak tau. Awak ni judge FA kerna awak nmpk dia mcm sosial tolongla dia mungkin lebih menjaga kesucianya dri org yg nmpk mcm alim2 kucing. Org jenis bgni bkn hipokrit. So think bfore comment ya.

      5

      0
    • Fid says:

      If ko pempuan, ko cek ko punye sendiri. or if ko lelaki, belek lah isteri sendiri punya. Please la weh komen sampah cmni. People change, doa yg bebaik.

      34

      0
    • Anonymous says:

      kesah pulak ko kan…ko ingat Fattah tu dok dalam gua tak tau pasal fazura a-z? kalau dia boleh terima kekurangan isteri dia kita orang luar dok sebuk pikir sampai dalam kain orang kenapa? Allah Maha Adil, ada hikmah atas apa yang berlaku dan jodoh mereka juga Allag yang tentukan…doa sajalah kebahagiaan mereka, jangan busuk hati sangat boleh tak?

      39

      0
    • kak suka fattzura says:

      aku rasa antara dia dengan kau ni… kau yg masuk neraka sbb mulut puaka kot… kat syurga tu ramai hamba yg bertaubat dari org cam ko…

      10

      0
    • Kemboja Putih says:

      Siapa pun dia yg dulu, dia telah dipilih utk menjadi tetamu Rasulullah dan tetamu Allah baru2 ni.. sedangkan kamu????

      20

      0
  12. nok gebuzzz says:

    bertuahnyer fazura…family fatah org baik2,happy btol tgk deorg..semoga berbahagia hingga ke jannah.

    41

    0
  13. LadyB says:

    I’m not their fans, but I love to see their happy face. Nampak senyuman yang sangat ikhlas from both of them. Selamat pengantin baru to FF!

    37

    0
    • VooDoo Diva says:

      Kannn they look so happy and in live with each other rite? *misty eyed*
      Tak pernah rasa happy camni tgk selebriti kahwin. This one made me feel… tatau nak cakap. Dalam hati ada bunga matahari k xx

      16

      0
  14. Anonymous says:

    kalo mjlis tertutup..senang sikit nak brgamba ngan family…hehehe..kalau gamai sgt yang dtg..adoiii… kejap2 sana…kejap2 sini…

    selamat pengantin baru fatah n faz.

    25

    0
  15. Marinah says:

    Walaupun tak minat sangat Fattah Amin tapi tetap SALUTE dia sbb ambil keputusan utk bernikah pada waktu popularitinya memuncak. Malah dia bukan jenis yg berlengah2 dlm melaksanakan perkara yg wajib. Dan lagi SALUTE menikahi wanita yg jauh usia daripada dia. Tahniah & Selamat Pengantin Baru. Semoga Sakinah, Mawaddah & Rahmah. Bahagia hingga Jannah.

    106

    0
    • senyum says:

      betul…setuju sesangat..
      So KAMAL ADLI, sila lakukan benda yg sama… (eh terpetik nama plak)

      34

      0
      • Ayam brand says:

        Kamal adli prasan hot. Sweet talker bnyak tabur janji. C kembong pulak pantang tngok duit.

        5

        0
      • anon says:

        kamal adli acah2 hemsem semalaya
        yg hemsem pun dah pilih utk berumahtangga dgn kadar segera
        dia yang tak seberapa pun acah acah HOTS !
        kenalah tu kamal adli + emma maembong … dedua perrasaaaaan !

        3

        0
    • Akak Peah says:

      Maybe fattah datang dari kluarga yg baik didikannya..dah cinta baik halalkan..X gyna usung sana sini..mmg nampak fattah ikhlas terima fazura seadanya..popular letak tepi..iman no.1..aku salute kat hang fattah..

      52

      0
      • rf says:

        yeke baik didikan.. tp berlakon ade pegang2 gak…duh~~

        98

        13
        • Anonymous says:

          Ada ke org cakap dia perfect baiknya? Dah dia pelakon mestilah tang tu kekurangannya. Dan ko yg melayan drama dan pelakon tu kenapa pula kau nak pertikai tang tu? Yang org puji dia tu sebab antara selebriti di malaysia ni, dia tu antara yg okay dan baik la. Bukannya perfect ala ulama.

          4

          2
      • Anonymous says:

        dia tau tanggungjawab dia pada ibu bapa sebab itu dia dilimpahi rezeki tak putus2…sedegil faz, konon tak nak kawin dengan sesiapa, akhirnya lembut hati terima cinta Fattah, sebab ada keberkatan doa ibu bapa di situ memudahkan urusan jodoh mereka

        23

        0
  16. anonymous says:

    macam la kau tu nanti tak tua….tua tu macam nenek2 …letak id pun aku bosan…sbb tu la kau ni membosankan asik nampak buruk orang je…sian ko

    3

    0
  17. santhi says:

    Tahniah…kepada pegantin baru Fatzura … :) semoga berbahagia selalu…

    6

    0
  18. fazura tua says:

    seriyes la weh.fazura nampal tua.patah ni lak suke yang tua2 je eh.hahahaha.tak tung tuang bethol.

    51

    21
  19. anonimos says:

    x minat fattah..tapi serius sgt salute sbb dia terus ajak pmpuan yg dia suka nikah. waktu dia tgh glemer plak tu. serius dia lelaki gentlemen..untunglah fazura dpt lelaki mcm ni.. lelaki yg baik klu suka kt sorg pmpuan dia akn terus ajak kawen. bukan tggu lama2 nk kenal hati budi smpai rasa bosan bila dh tau baik buruk.pastu clash dgn alasan x ad persefahaman. moga bahagia fazura n fattah ke akhir hayat.. ehhh..apasal aku rasa sebak nk menangis yek bila tgok diorang kawen.. serius rasa sebak gembira .. mcm terharu n sweet sgt…OMG.. aku dh start minat retis fattah ni ke?? oh tidak..tapi serius rasa happy sgt????

    69

    0
    • Pak Anon says:

      tapi nape masa dgn syerry bercinta punya lama, tak ajak kawen pon.. kenapa? sbb tak pemes lagi kerr?

      101

      -49
    • Fid says:

      Itu la, aku x minat fattah tp rs sebak tgk dorg kawen. Suka tgk fazura. Please la yg kolot2 komen mekap la, muka x cun la… Org matang akan tgk secara overall ok. Sweet sbb majlis simple & nmpk keikhlasan senyuman pengantin baru. Tak yah la nk komen pasal ex dorg2 tu. Semak… Tahniah Fattzura!

      23

      0
    • Anonymous says:

      percayalah ..orang baik2 ramai yang suka..rezeki jugak tu untuk fattzura ada peminat suka.hehe

      3

      0
  20. BELLAZzzzzz says:

    sapa makeup fazura ni?? ???faz yg jelita lg gojes.. nape Mak andam makeup dia mcm ni??? nasib baik masih lawo.. tp i x puas hati MUA make up mcm ni kat fazura.. ni mjlis nikah kot.. masuk frame gambar kenangan seumur hidup.. makeuplah bagi naik wajah jelita fazura tu..maaf lah sy terover.. nape x pakai MUA yg sama masa tunang..this is too simple n biasa2 utk mjlis besar mcm ni??? apa pun happy for fattah n faz.. both cantek tampan sesuai sepadan…mmmuahhh

    56

    3
  21. kenyataan says:

    Alhamdulilah..cantik yg tk terkata..aturan Allah itu sgt hebat wlau dfitnah dmaki cemuh ‘kun faya kun’ mereka berdua tetap berdiri teguh dgn kekuatan physical dan mental mengharungi liku2 hidup dengan iman dan taqwa ketabahan dan kesabaran akhirnya mampu menundukan tentera syaitan dan pengikut2nya, syabas diucapkan kepada pengantin baru Fattah dan isteri Fazura semoga kekuatan ketabahan dan kesabaran anda berdua akan terus dimanfaatkan dlm melayari kehidupan berumahtangga Insha Allah dan didoakn semoga rumahtangga kalian akan berkekalan hingga ke Jannah dengan rezeki zuriat yg soleh dan solehah Aamin Ya Allah

    21

    1
  22. Anonymous says:

    Alhamdulillah.Semoga yang baek2 buat Fattah dan Fazura.bukan lah peminat dorang.tapi sukaaa sgt cara fattah handle masalah dia.i means tahap kesabaran dia,cara dia handle org yg benci dia.dia betul2 guna cara-org bagi taik,aku balas bunga.ehhh…aku sukalaa tengok cara fattah pandang fazura.allahhhhh..i pulek yg malu tetbe.ihikkk.

    6

    1
  23. BELLAZzzzz says:

    apasal comment aku x keluar..ok lah aku x kutuk Makeup artis fazura..aku blame photographer yg x guna lighting yg betul masa amik gambar ni???

    23

    0
    • aaaakulah says:

      btol..photographer nampak amatur sangat..
      ngan oversaturated sume bagai..
      moment amik pn kurang lawa…yg elok skit yg sume posing straight jek

      2

      0
  24. Pak Anon says:

    pic patah baring atas riba pajura, seriously nampak mcm kakan n adik.. ;p

    51

    8
  25. nonanona says:

    suka tengok cara dorang nikah . simple and yang penting menutup aurat . Congrats Fattzura :)

    10

    0
  26. Anonymous says:

    OMG! the video is soooooooo sweeeeet! bersemut sgt2! tak jemu tgk pengantin nie. bila tgk video diorang rasa sgt privacy & classy. jujur & intim. semiga berkekalan hingga ke akhir hayat …dikurniakan anak2 yg kiut miut!

    19

    1
  27. dane says:

    semoga kamu berdua berada dlm lindungan Allah S.W.T..dan terhindar dr perkara yg buruk..dan semoga pernikahan kamu dipayungi rahmat dan ksh syg Allah S.W.T…amin3

    12

    0
  28. ada aku kesah says:

    Ya Allah senyum semut aku yang gambo fattah pegang kepala fazura tu macam comel laaaa dua2 hahaha congrats bride and groom ! cantik je tengok seriously yang ni even faz is older than fa tapi tak nampak faz tua sangat pun sebab fa tinggi elok terletak je waaa tak caye aku kawin da dorang haha congrats again ! looking forward for the reception ^_^

    14

    0
  29. nuyu says:

    alhamdulillah.kutuk la lagi..pahala u all yg kutuk2 tu pergi ke fazura n fattah taw..jaga mulut,jaga hati..hihihi

    6

    0
  30. Cassandra Eve says:

    This is all the secrets of Allah ! And Allah decides everything & no question bout it :)
    It’s written in azalea that Fatah & Fazura are meant for each other, a perfect couple made of heaven..
    Congrats Fatah & Fazura ! You both look happy & awesome together & May Allah blessed your marriage with lots of love, joy & happiness , a blissful marriage till jannah – Inshallah! Ameen

    13

    0
  31. Anonymous says:

    betul tu sweet sgt wei.. tak jemu tgk.

    3

    0
  32. bodow le tu says:

    Cuba ko cermin muka ko…..
    Silap2 org ingat ko makcik pada laki ko…

    2

    4
  33. Anonymous says:

    Alhamdulillah & Tahniah, semoga perkahwinan Fattah/Fazura senantiasa dilimpahi rahmat kasih sayangNya dan keberkatan seterusnya berbekalan hingga ke jannah, Aminn Ya Rabb…

    2

    0
  34. Anonymous says:

    Betul tu anonimos November 29 2017 9.23 am, aku pun sebak tgk dia org…nmpk sgt humble, ikhlas dan jujur raut muka dia org….tetiba aku pon nak menangis tgk dia org….Ya Allah, berkatilah hidup mereka berdua, moga bahagia hingga ke jannah, aamiin3…..

    12

    0
  35. Anonymous says:

    Mcm dlm drama Hero Seorang Cinderellala pulak….romantiknya Fattah n Fazura…

    4

    0
  36. kepal says:

    apsal la depa amik kameraman cap ayam..
    rosak gambar kahwin nampak low quality..
    sayang tua badan cantik,,baju sume cantik2..
    tp kameraman cam budak baru pegang kamera..
    kaler putih tu over saturated etc la..
    yg tunang haritu bukan main cantik lagi…kalau syarikat sama…maybe kameraman tu org lain…sbb beza sangat quality

    papehal…semoga kekal sampai jannah.

    2

    0
  37. move on says:

    hi tk hbs dgn hasad dengki ni kan dh cakap pun yg kutuk2 ni msh dlm gengaman syaitan sbb syaitan tk puas hati sbb pengikutnya kalah dgn komen2 yg bnyk cakap benda2 baik dari benda2 buruk utk fattzura ni..astgifurallah betaubat lh wahai pengikut syaitan yg ada dsini..kmu lihat lh caci maki fintah kamu Allah balas dng apa? Allah balas dgn seri wajah kedua2 pengantin sbb itu adalh seri SABAR mereka berdua tk melenting tk mebalas cakap2 kamu tu tpi kmu yg mencaci fitnah dapat apa? Kmu sesungguh mengumpul dosa dan bukan sesiapa istimewa pun dmata Allah sehingga lh kmu bertaubat..renungkn lh..
    Btw siapa yg cakap Fazura tua mereka tu bukan saja buta hati tapi buta mata..hehhe ..Congrats and all the best Fattzura best love win..muaaaahh!!

    0

    0
  38. Yun says:

    Tahniah fattzura….mindquest dgn video2 yg sweet dpt dikongsi seluruh fans fattzura..

    0

    0
  39. Anonymous says:

    bile tgk video2 dorg..sweet je.. mmg sepadan..
    Alhamdulillah.. semoga berkekalan..
    doa yg baik2

    2

    0
  40. Anonymous says:

    lupakan la kisah2 yg lepas.. semua org ade kisah masing2..
    satu je nk ckap pasal Fazura ni..

    CANTIKKK SUNGGUH!!

    0

    0
  41. Anonymous says:

    Tahniah fattzura..sama2 sepadan????

    1

    0
  42. Woowww says:

    https://www.youtube.com/watch?v=38yEy3FiOEE

    akhirnya tau lagu ni sebab video khawin diorg ni.. apappun.. masyallah.. sgt cantik.. dan 1st time sy rasa gembira semacam khawin selebriti ni.. padahal.. dua2 artis ni kategori yang hampir tak pernah tgk lakonan diorg.. maklum la.. tgk running man je.. yg penting gelak banyak..

    tahniah pasangan pengantin..
    semoga kekal bercina hingga akhir hayat

    4

    0
  43. Mak iti says:

    Cantikk suka tengok. Moga bahagia hingga ke jannah

    1

    0
  44. 1 perkataan je tuk diorg…COMEL :)

    4

    0
  45. Anonymous says:

    haters semua boleh diam

    0

    0
  46. jangan beria says:

    artis…..sume nak sanjung..kalau diorg cakap saya bla bla bla, fuhhhhhh sume mengiyakan.klu ustaz ustazah cakap sekian sekian, sume kecam. ah lantak korang la, dosa pahala masing2. kepada patah amin dengan fazura, jgn nak acah2 sempurna. korg tu baru je kawen, x yah nak bg ideologi alam perkahwinan mcm ala2 korg dah kawen 20 taon. sekian tazkirah dari anak jati kuala nipis, myanmar..bahahahahahahahaha

    0

    5
    • Anonymous says:

      ewwwwwww busuknya hati……takde pun nampak acah2 sempurna kat situ… Dan tak pernah lagi ustaz ustazah sebenar di kecam di malaysia ini bila mereka bercakap….setau aku, hanya ustazah jadian yg bercakap bkn niat ikhlas tp ada motif lain atauu bercakap sbb tak puass hati, yg itulah yg kena kecam….kau ke tu…tacing nampak…ada ka patut, bercakap mggunakan islam pula tu untuk menjalankan perangai dan hati busuk mulut busuk tu, memang layak kena kecam kahkahkah…nak lepas tak puas hati,sedap2 je guna alasan iman dn islam..memang najis.. klau betul nak tegur, dah lama guna cara yg betul dan cara elok la…..

      1

      0
  47. kakikucinghitam says:

    orang cantik , make up cantik tp lighting kurang… terus rosak gambar/video.

    2

    0
  48. Anonymous says:

    Suasana, pakaian, solekan,
    aksi semuanya nampak elegan dan kelas yang tersendiri

    Tahniah Fattzura

    5

    0
  49. Ms Nieta says:

    Tahniah Fattzura..Suka sgt tgk couple ni..soooo sweeeet..Semoga berkekalan till jannah..Aaminnn

    2

    0
  50. Anonymous says:

    Semoga pernikahan yang dimulakan dengan kebaikan ini sentiasa mawaddah dan warahmah..

    2

    0
  51. Anonymous says:

    acara nikah yg tenang happy utk family… betul dah keputusan diorg utk nikah secara tertutup dpt merasa suasana kekeluargaan… baju fazura pon simple & sopan.. sederhana yet still look fabulous..

    5

    0
  52. Anonymous says:

    beza keluarga fazura dgn keluarga fattah ni…tengok adik2 fattah pakai jubah dan tudung labuh. mak fattah pun. tapi kita ni nmpk luaran je…Allah yg lebih tau kan…lelaki baik utk wanita baik….selamat pengantin baru fattah dan fazura…sy mmg minat kat fazura ni…alhamdulillah…semoga kekal bahagia hingga ke syurga…

    3

    0
  53. rr says:

    selamat pgantin baru both of u..sama cantk sama padan..
    atleast faz x letak target nak aim kerabat2 datuk2 je ..myb pengalaman lama matangkan dia..sma2 terima each other..moga kekal bahagia.

    2

    0
  54. Anonymous says:

    Teringat lirik OST hero seorang cinderella nyanyian diaorg: “you and I are meant to be, hanya kita berdua”…mmg mnjadi kenyataan kan….simply fabulous Congrats to both of you…luv both of you…

    1

    0
  55. Shame says:

    Pajura i sapu je sape nak dh tua la kan..patah je nak, ce klu ade prince nk try. Ade ke dia nak c patah ni.anyway tahniah..marriage is long journey..jgn terover f n f..hahhaha

    0

    1
  56. Hunchback says:

    Buruk nya gamba. Family pazura ke tu.npe x serupa ngan dia. Biasa je ..biasa la dh artis mesti byk fake kn…

    0

    1
  57. Idung fazura kembang says:

    Pajura nampak tua la..n gamba x lawa

    0

    1
  58. Idung fazura kembang says:

    Xde seri x pki inai. Kawin terjun kan..mne geng lgbt pazura..wakakkaa..

    0

    1
  59. Idung fazura kembang says:

    Tudung x sesuai ngan muke..mase kawin je pki tudung. Lps ni buang.tu yg korang puja2 kn.. pastu penuh pondan sana cni..elok sangat

    0

    1
  60. Anonymous says:

    Pakai inai bukan wajib pon, itu adat org2 india,malah org lelaki haram hukumnya memakai inai…dan shame, ko percaya tak pd qada’ dan qadar, jodoh pertemuan,ajalmaut di tangan Allah….klu bukan jodohnya dgn seorang prince, bukan la…dah jodohnya ditentukan oleh Allah dgn fattah, siapalah kita untuk menidakkannya…mcm ko, klu jodoh kau dgn. lelaki papa kedana(klu ko perempuan la),klu dah itu jodoh yg ditakdirkan oleh Allah, ko akan kawen gak ngan dia kan….

    1

    0
  61. Sarawak says:

    Tahniah…love n happiness forever.

    1

    0
  62. Amra says:

    Congrats to fattah n fazura.moga berkekalan n bahagia till jannah

    0

    0
  63. laila says:

    semoga sampai ke janah fattzura

    0

    0

Leave a Comment

Optional