(30 GAMBAR)Majlis Pernikahan Nurul Dan Eric Depp Daripada FazliPhotoStream

Hiburan

(30 GAMBAR)Majlis Pernikahan Nurul Dan Eric Depp Daripada FazliPhotoStream

Abang Nara tahu pasti ramai yang akan berkata “Orang tue dah kahwin lama dah, tak payahlah nak upload gambar diorang”, tapi Abang Nara rasa rugi kalau tak share gambar-gambar hasil bidikan FazliPhotoStream ini. Kebanyakan gambarnya tidak pernah dilihat di mana-mana blog dan sangat ekslusif.

gambar nikah nurul dan eric depp

Advertisement

Cantik kan? Terserlah keromantikan dan kebahagiaan pasangan pengantin baru ini. Lagi 29 keping gambar sekitar majlis pernikahan Nurul dan Eric Depp dengan membaca entri ini sepenuhnya. Terima kasih kepada FazliPhotoStream (klik untuk LIKE Facebook) yang sudi berkongsi gambar-gambar ini dengan pembaca BeautifulNara.

gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric deppv
gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric depp

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

161 Comments

  1. achik

    June 13, 2012 at 2:55 pm

    terlebih “mat salleh” nurul..kta nk bimbing suami ttg islam “bagai” tp nampaknya langsung xde nilai2 islam diterapkan kecuali rukun nikah saja..

  2. salina gomez

    June 13, 2012 at 2:38 pm

    org2 yg komen kat sini smua bagus2 ,baik2 sbbtu sdap sgt kutuk org .
    Baik la ko g bagi nasihat kat adik2 abg2 kakak2 n saudara mara mak ayah ko smua drpd ko dok ceramah kat sini macam la retis2 ni semua kesahh.. haha. kesian. laju je bagi nasihat kat org,diri sendiri pun xth mcm mn akhlaknya… puih .menyampah aku.

  3. Hamba Allah

    June 13, 2012 at 1:50 pm

    Bagi aku tak kesah la si Nurul ni nk wat ape dgn wedding die. segala dosanye die yg tanggung. tapi ak pelik korg2 ni komen mcm msg2 tnggi melangit iman korg ye. seolah2 korg tau sgala hukum hakam Allah. mengkeji dan mencaci org sesuka hati. memang menegur tak salah. mungkin ada segelintir peng ‘komen’ niat utk menegur sesama Islam. itu bagusla. kita pun mmg diajar oleh Nabi untuk saling mmperbaiki sesama umat. Kita tak layak untuk menghukum msia lain wlaupun die buat dosa besar. yang paling layak ialah Allah. Kalau tak suka majlis Nurul ni jadikanla ia satu iktibar, supaya esok2 kita kawen pun kita tak terpengaruh care mcm ni. Keberkatan dalam majlis kahwin tu paling penting. Apa pun dari kita mengutuk, mencaci baik kita mendoakan supaya mereka kekal hingga ke akhir hayat. dan supaya Nurul dapatlah membimbing saudara baru kita ni ke arah syurga. Amin.

    p/s: Saya just bagi pandangan ssiapa tak suke, terasa, tercabar..maafkan sye dr hujung rmbut hingga hjung kaki. tak de niat utk menyakitkan hati sape2. Peace! :)

  4. totcute

    June 13, 2012 at 1:40 pm

    xperlu nk ungkit psl pkaian ke ape ke..alhamdulillah die dh selamat diijabkabulkan..xde ape2 msalah…hope Nurul dpt bimbing laki die ke jalan Allah swt..suke sgt gmbr2 nih.. we love uols :)

  5. Aku nampak aku tegur jer

    June 13, 2012 at 1:26 pm

    wewwit mcm gabungan kristian+Islamic jer aku tengok…

    walau menyelam ke lautan dalam,
    walau tinggal di hujung dunia,
    adat resam di lupa jangan,
    tak kan melayu hilang di dunia..

    *arrrggghhhhhhhh pantun merapu aku tak peduli janji msj sampai* kihkih

Loading...