Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(30 GAMBAR)Majlis Pernikahan Nurul Dan Eric Depp Daripada FazliPhotoStream

Abang Nara tahu pasti ramai yang akan berkata “Orang tue dah kahwin lama dah, tak payahlah nak upload gambar diorang”, tapi Abang Nara rasa rugi kalau tak share gambar-gambar hasil bidikan FazliPhotoStream ini. Kebanyakan gambarnya tidak pernah dilihat di mana-mana blog dan sangat ekslusif.

gambar nikah nurul dan eric depp

Advertisement

Cantik kan? Terserlah keromantikan dan kebahagiaan pasangan pengantin baru ini. Lagi 29 keping gambar sekitar majlis pernikahan Nurul dan Eric Depp dengan membaca entri ini sepenuhnya. Terima kasih kepada FazliPhotoStream (klik untuk LIKE Facebook) yang sudi berkongsi gambar-gambar ini dengan pembaca BeautifulNara.

gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric deppv
gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric depp
gambar nikah nurul dan eric depp

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

161 Comments

  1. puteri

    June 15, 2012 at 1:54 pm

    Hi Nurul, saya hepi tengok awak bahagia. Allah telah gantikan musibah yang lalu kepada sesuatu yang lebih baik kpd awak. Saya doakan awak dapat membimbing suami ke jalan lurus dan benar..Insyaallah..

  2. i am celvya

    June 14, 2012 at 11:00 am

    x yg aq pelik nye knape ramai sgt org sebok pasal nurul nih ? die ade kacau hidup korang ker ? xde kan .. so kesimpulan nye suke die la nak buat ape .. die kawen dgn org putih pon die x kacau hidup korang .. die wat hal die .. aq x mnyebelahi spe2 cume kan bgus die bawak org baru ke dunia islam ni .. die dpt pahale .. korang mne tahu mungkin suatu hari nnty die boleh bawak org putih ni ke jalan yg benar .. kite kne support die bkn kutuk2 die .. lgi satu die pakai ape pon bnde tu tutup aurat ke bukak aurat ke die yg dpt dose tu bkn korang .. kalau korang mengumpat lagi la .. korang yg berdose .. betul x ?

  3. Mnah tonggeng

    June 13, 2012 at 5:27 pm

    Nurul n depp honeymoon kat mane hah ?

  4. aku doakan~

    June 13, 2012 at 3:37 pm

    udah2 le tu… deme udah nikah pon.. smOga success…

Loading...
To Top