“3 Tahun Saya Tunggu”- Isteri Kedua Tak Pernah ‘Disentuh’, Suami Asyik Fikirkan Isteri Pertama

Kehidupan

“3 Tahun Saya Tunggu”- Isteri Kedua Tak Pernah ‘Disentuh’, Suami Asyik Fikirkan Isteri Pertama

Baru-baru ini tular di aplikasi Facebook, satu perkongsian seorang wanita yang dikenali sebagai Amirah Doby yang mendedahkan sebuah kisah pelik yang dialami oleh kenalannya sendiri.

Menurut Amirah, rakannya itu merupakan isteri kedua dan mula merasa bingung apabila selama 3 tahun mendirikan rumah tangga, dia langsung tidak pernah disentuh suaminya.

Advertisement

Difahamkan, suaminya memberi alasan sedang mengalami tekanan kerana memikirkan tentang isteri pertama yang sangat marah apabila mendapati dirinya dimadukan.

gambar hiasan

Kahwin dengan suami orang, sekali pun tak pernah disentuh walaupun saya isteri kedua.

Apabila disangka mempunyai masalah kesihatan yang menjejaskan mood untuk bersama, malah suaminya mula marah selepas dicadangkan untuk pergi berubat sebagai jalan penyelesaian.

Advertisement

gambar hiasan

Meninjau diruangan komen, rata-rata netizen turut terkejut dengan perkongsian cerita itu dan memberikan pendapat mereka.

“Kena bomoh dari isteri pertama lah, tak boleh bersama dengan perempuan lain,” tulis seorang netizen.

“Ada benda tak kena pada suami dia, macam mana isteri muda boleh tahan sampai 3 tahun?” tulis seorang lagi pengguna Facebook.

Ahlong
5 bulan lalu

"Orang Lain Berhutang, Aku Jadi Mangsa" - Lelaki Ini Terkejut Rumah & Kereta Disimbah Cat Merah Rupanya...

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Facebook

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

8 Comments

  1. Anonymousjugak

    January 30, 2022 at 1:43 pm

    Kira dah nasib baik lah dia tak kasi badan kau gatal garuk tak henti…

  2. Anonymous

    January 30, 2022 at 8:36 am

    Inilah akibat kalo pilih lelaki pengecut…doa byk2 dan bersabar ….thats the only way yg bermaruah. Berkahwin byk dugaannya walaupun dibuat secara halal dan betul….lagi byk dugaan if jadi isteri kedua.

  3. John

    January 29, 2022 at 11:00 pm

    Sendiri yang decide kann… Hmmm

  4. Anonymous

    January 29, 2022 at 9:07 pm

    Kalau kau tak ganggu rumah tangga org, tak mungkin wanita pertama tu memilih jalan syirik. Tak pasal2 org tu rosak iman sbb kau kacau masjid org

  5. Anon The Truth Hurt

    January 29, 2022 at 3:05 pm

    Sendiri yang pilih laki kan, tak ada orang paksa kan? Terimalah apa-apa pun walaupun dibuat sebagai kawan sah je utk dengar masalah. Tak payah bising2. Tak nak jalan…

    • Huh

      January 29, 2022 at 9:50 pm

      Hai org lain yg buat syirik, org lain pulak yg dikeji. Bodoh punye statement! Kiranya syariat islam yg membenarkan poligami ni salah ke? Keji dan hina sgt ke? Bende ni boleh berlaku pd sape2 je. Jgn yakin n bongkak sgt!

    • Anon The Truth Hurt

      January 30, 2022 at 2:13 pm

      To Huh: nampaknya kamu yang bongkak dah bod*h. Kamu tak faham apa yang statement itu cuba disampaikan. Apa kaitan dengan syirik? Masalah sekarang dia mengadu di media social sepatutnya cakap terus dengan lakinya. Paling last pun jumpa kaunseling untuk selesai masalah. Ada paham tak? Ke non-malaysian kamu ni?

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...