Written by AbangNara | February 24th, 2017

Kecantikan adalah hak milik setiap insan terutamanya wanita. Tak pernah lagi Abang Nara jumpa mana-mana wanita yang tak mahu tampil jelita, menawan dan muda. Semuanya kalau boleh nak wajah mereka tampak lebih muda berbanding usia sebenar. Dalam dunia hiburan tanah air, Abang Nara perhatikan ada 3 selebriti wanita sentiasa nampak awet muda daripada dulu sehinggalah sekarang.

1. Rozita Che Wan

olay

Che Ta bagi Abang Nara adalah contoh terbaik bahawa kita masih boleh tampak muda dan bergaya walaupun usia sudah mencecah 40-an. Abang Nara percaya mereka yang tak mengenali Che Ta confirm akan ingat yang isteri Zain Saidin ini baru berusia awal 30-an. Cun melecun kalah anak dara. Kulit wajahnya pun mulus, berseri-seri dan tak ada sebarang kedutan.

2. Nora Danish

olay

Nora Danish ini sejak dari awal kemunculannya sehingga ke hari ini tetap muka nampak macam budak baru habis SPM. Comel lote, cute mute, dan tak dimamah usia langsung padahal dah pun berusia 34 tahun. Kalau suruh foreigner teka umur Nora Danish silap-silap ada yang cakap baru 21 tahun.

3. Erra Fazira
olay

Telah pun berusia 42 tahun, Erra Fazira masih mengekalkan keeleganan, kecantikan dan kejelitaan wajahnya sehingga ke hari ini. Ibu kepada seorang anak ini menjadi idola kepada ramai ibu-ibu di luar sana yang mahu mengekalkan penampilan jelita. Kalau tengok muka Erra Fazira masa awal kemunculannya sebagai pemenang Miss Malaysia, memang tak banyak yang berubah. Still look young sehingga ke hari.

olay

wife Abang Nara pun tengah berusaha untuk mengekalkan keremajaan wajahnya

Dengan kecanggihan teknologi dan lambakan produk kecantikan di pasaran pada masa ini, memang mudah untuk kaum Hawa mengekalkan kejelitaan dan terus tampak muda. Abang Nara tak tahulah Nora Danish, Erra Fazira dan Che Ta guna produk apa, akan tetapi wife Abang Nara sekarang ini sedang menggunakan produk Olay untuk wajahnya. Rasanya dah hampir sebulan wife Abang Nara menggunakan Olay Regeneris Micro Sculpting Night Cream dan juga 2.Olay Regenerist Miracle Boost Youth Pre-Essence. Memang nampak kesannya. Abang Nara tengok wife Abang Nara memang makin cun melecun. Kulit bersih licin, lembut, tiada kedutan dan nampak macam sweet 17. Makin jatuh cinta Abang Nara dibuatnya. Memang power #OlayMalaysia #BestBeautiful #MiracleDuo ini.

1. Olay Regenerist Micro-Sculpting Night Cream

olay

Malam-malam sebelum tidur, wife Abang Nara akan tepek kat mukanya Olay Regenerist MIcro Sculpting ini. Menurut wife Abang Nara, krim moisturer ini dilengkapi dengan amino-peptide complex dan Hydra-Firming Complex untuk menghidratkan kulitnya sepanjang malam. Selepas 2 minggu wife Abang Nara guna, terus hilang kedut-keduit pada wajah. Memang makin berseri-seri wajahnya. Setiap malam memang wife Abang Nara tak akan pernah terlepas menggunakan krim Olay ini. Itu yang wajahnya makin berseri-seri tue.

2. Olay Regenerist Miracle Boost Youth Pre-Essence

olay

Masa mula-mula guna Olay Regenerist Miracle Boost Youth Pre Essence ini, wife Abang Nara agak skeptikal jugak. Biasalah kadangkala sesuatu produk itu digembar-gemburkan kehebatannya. Tapi lepas sebulan guna, memang wife Abang Nara mengakui betapa “miracle”nya produk terbaru Olay ini. Muka wife Abang Nara sekarang dah macam time dia umur 18 tahun. Memang 10 tahun lagi muda dibuatnya bila mengamalkan penggunaan miracle boost ini. Kulit pun lebih tegang dan bintik-bintik pada muka wife Abang Nara terus hilang. Power sungguh!!!


Kalau wife Abang Nara pun dah berjaya mendapat wajah idamannya dengan Olay Regenerist, korang pun pasti boleh juga. Nak cantik tak susah sebenarnya. Yang penting usaha kena ada. Bila nampak kesannya, korang pasti akan gembira dan puas hati sangat-sangat. Abang Nara memang suggestkan korang cuba set Olay Regenerist hari ini juga. Jangan lupa LIKE Facebook Olay Malaysia untuk membaca lebih banyak pengalaman mereka yang telah menggunakan produk #OlayMalaysia #BestBeautiful #MiracleDuo ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

50 responses to 3 Selebriti Wanita Yang Tampak Lebih Muda Berbanding Usia Sebenar Mereka

  1. kakikucinghitam says:

    abg nara belikan anak tu pelapik leher kesiannyeee tidur mcm tu.. skait leher budak… selpiakkkk je tahu

    13

    0
    • kak Vida says:

      Tak make up…semua nampak pucat mcm Ju On…

      12

      0
      • Sporean Gurl says:

        mcm melati … jin tanah tengok pun lari.

        5

        1
        • melati says:

          tk segan ker ngaku Sporeon… ?? saya ni tgh ketawa kan Melayu Sporeon yg kasta kt Negara sendiri..!! sian nya… yg penting jgn Like diri sendiri k…kasta rendah jew like diri sendiri…wakakakakakakaaaaaa

          0

          4
        • Anonymous says:

          Malunyer MALAYSIA ader spesies macam melati pondan kuat isap batang kuat menyalak cam anjing kedi.melati pondan ni sakit mental jgn layan.melati pondan mulut puaka ni macam sampah bersepah dipijat diludah diberakkan org tepi jalan. Idup tak tenang tu pasal mulut puaka dier dok meroyan tiap2 hari without fail pat BN ni. Betul kan pondan buat malu Melayu Malaysia jer …..keep on trying pondan

          1

          0
        • melati says:

          hahaha like diri sendiri

          1

          0
        • annedee says:

          actually aku lagi kesiankan kite orang malaysia yg konon tk ditindas tapi dari banyak segi kekurangan sngt dgn orang spore kot. contoh mcm pendidikan. walaupun kene tindas, at least bende yg paling basic tetap dpt yg tiptop dan kualiti

          1

          2
    • Anonymous says:

      Melati pakai minyak cap Buruh sblum tidur…sbb tu dia cantik!!

      6

      0
      • kentut nasi lemak pedas di muka says:

        kentut je lah kat muka !!!! .. kentut taik padu nasi lemak pedas kat muka sapa tak mengaku tua !!!!!

        0

        1
  2. Anonymous says:

    Nora Danish nmpk muda. Yg dua org lg tu jgn perasan eekkk….mmg nmpk tua dr usia.

    7

    2
    • Nora Cipan Tua says:

      Nora danish edit gambar la bodoh!! Confirm la nampak muda.. hakikatnya, bawah dh bolos! HAHAHAHA!!!

      4

      0
  3. Jemah says:

    Che Ta awal 30an??? Akhir 30an leh terima g.hmmm

    15

    0
  4. Anonymous says:

    Try buang makeup tu tengok nampak muda ke tak??

    9

    0
  5. Anonymous says:

    Che ta tanpa make up lagi nampak muda..

    6

    5
  6. Sabahbilang says:

    Lawa wife abg nara..x nmpk mcm anak 3..ehmm nora danish mmg nampak awet muda tp erra dgn che ta ttp nampak usia jg..bg sy lah,fans jgn mrh apapun olay mmg trbaiklah coz ipar saya pun pakai olay mmg kulit halus mulus putih kemerahan trserlah..sy pakai krim biasa aja hehe

    0

    5
  7. Anonymous says:

    keelegenan? puiii.. pkai keanggunan je boleh??? xpsl2 aku jd cikgu bahasa

    9

    0
  8. shasha says:

    mne muke wife abg nara .nk tgk full face ..bg muke 1/2 je pe brg…nk gk tgk muke 5 thun lg mude lps apply olay..klu bkesan mmg nk beli olay lps dpt gaji 10k ..eh tckp plk gaji 10k sbulan…#chetabinizain

    3

    1
  9. daon kesom says:

    Cik ta muka dah mcm anita sarawak. Kejang2 je leher nk tegakkan kepala.

    6

    1
  10. Anonymous says:

    Takde mudanya..semua dah nk monopusss.

    8

    1
  11. Anonymous says:

    Semuanya filler dan botox la. X yah propa. Che Ta terutama…tengok pun tahu!

    10

    1
  12. Mak Becok says:

    Muka cantik tapi perangai punya bongkak mcm. kejadah; buat apa! Erra aku tengok, baik & tulen! Mai kita nak tgk. artis2 ni tanpa seinci make up tebal melaut!

    0

    0
  13. Cocopie says:

    Mak saya pakai sk ii..tk prnh tukar skincare lain..mmg nmpk muda dari usia..dh 50 tapi kulit muka dia licin je..dan liang2 roma kt muka pun tk nmpk sgt..uolls cuba la sk ii..

    3

    2
  14. Eema says:

    Bg aku la, yg kekal awet muda ialah Amy Mastura. Dt dlu hingga skrg. Xyah mekap tebal2 mcm dorang nih.

    22

    0
  15. melati says:

    walaupun Che Ta gelebeh di dalam tapi demi duit org belasah gk…faham2 jer lah…

    6

    1
  16. Zila says:

    Betul amy mastura awet muda,tgk tak cerita jejak karmila,mcm tak kena je jd mak pada 2 org ank yg dh dewasa

    5

    0
  17. Anonymous says:

    ceh takut abang nara pasang 3/4..hehe

    0

    0
  18. Aiai says:

    Siapa2 pun kalau dah mekap sekilo, tepek berlapis2 foundayyyyytion, concealer, contour suma tu memang la nampak kulit pelolesss… mekap 2 jam, sanggup tak solat sbb taknak rosakkan mekap. Aku tak respek pompuan cantik yg mukanya lawo tapi bermekap. Aku lagi respect pompuan yg nampak biasa2 je dgn setakat bedak n lipstik

    6

    0
    • Anonymous says:

      ada byk yg mekap pun masih x menarik.
      tapi byk aku tgk yg before mekap ngn after mekap mcm langit dgn bumi x kira usia.

      4

      0
  19. Mak Becok says:

    Bagi aku, artis2 tulen, baik hati & jelita semulajadi adalah Amy Mastura, Stacey, Erra Fazira, Fasha Sandha, Dayang Nurfaizah, Lisa Surihani, Wan (manalah Wan menghilang) & Ella! Dahlah tu, semua artis2 ni begitu hebat dlm. lakunan atau nyanyian!

    1

    1
  20. Anonymous says:

    Ape ko merepak ne mak becok??? Mak p masak kt dapur suda lah ish ish ishhh

    2

    0
  21. Ohyeah.. says:

    Ada gak pompuan yg dh tua tapi masih boleh dianggap cantik selari ngan usia. Mcm Fadillah Mansor dan Aida Rahim. Manis tanpa mekap berkepuk.

    10

    0
  22. zupzapzupzap says:

    Sariyanti lagi nmpk muda..mcm teenager

    8

    0
  23. Anonymous says:

    Mak becok! Mak becok lekas cuci jamban ne kita da siap berakkk hahahaha gosip je taw g jaga cucu ke cicit tu tukar lmpin

    0

    0
  24. muda says:

    bodo buta sapa yg kata diorg tu nampak muda

    0

    0
  25. ye keee says:

    napa gaya nyer..ko dh sah2 kna pakai cermin mata nara..si che ta tu ko kata awet muda..sbb tu ler dia nk btudung nyer, biar leher kendur dia yg bgaris tu ko x nampak..pipi che ta yg mgeleber pun ko x nampak jugak kn..xde awet2 muda nye klu tempek make-up 10 inci..bergambor asyik nk menyenget..ko ingat sj je dia nk posing gitew..ada petai didalam mee maggi tau..ok bye!

    4

    0
  26. maslin says:

    WHAT?! CHE TA DGN ERRA NAMPAK MUDA? RABUN KE APE ABG NARA Oii..HAHAH

    0

    0
  27. Anonymous says:

    dpt jilat tiga tiga ni kan best….

    0

    0
  28. Ary Malik sedang sakit says:

    cukup2la membodek nekta tu nara..update pasal Ary Malik yg tengah kritikal kanser ni…balik2 pusing ke nekta dgn lopatah je malas betul buat study artis lain nara ni..

    0

    0
  29. Anonymous says:

    x tau pulak Nora same age dgn che ta n erra….ye ker?

    0

    0
  30. sentap says:

    muka erra byk buat…tgk gmbr dulu hidung xla mancung mana…artis duit byk…mcm2 boleh buat blh ubah…cucuk sana cni…norlia ghani klo ubah pun blh jd cam che ta…hehehe

    0

    0