3 Haru Sahaja ~~~

Trending

3 Haru Sahaja ~~~

3 haru sahaja

Sumpah lawak typo nie. Sila buang kerja mamat yang bertanggungjawap untuk wat iklan nie. Drop water face only. Hahaha ~~ Terima kasih kepada Pie Kacu untuk gambar.

Advertisement

3 haru sahaja

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

32 Comments

  1. makcu iza

    February 17, 2011 at 3:29 pm

    ni wat keje last minute la nih… aku pun designer gak… penah wat iklan masuk akhbar, tapi selagi org atas tak approve dan semak betul2, design takkan dihantar..jgn la salahkan designer tu jer…sian dia…

  2. ashally

    October 8, 2010 at 11:49 pm

    haru dlm bahase korea bermaksud hari taw..aku rase mamat yang anta eklan ni tgh nangis tgk winter sonata la sampai tetuka bahase kuikuikui!!!

    spoiled naza je!!!

Loading...