(3 GAMBAR)Ziana Zain Dan Anak Kembarnya, Cute Gila ~~~

Hiburan

(3 GAMBAR)Ziana Zain Dan Anak Kembarnya, Cute Gila ~~~

Jarang sekali Ziana Zain ingin berkongsi gambar terbaru anak kembarnya iaitu Muhammad Ariel dan Nour Kaseh. Bagi Abang Nara itu satu langkah yang baik supaya anak tak diekploitasi. Namun bersempena dengan Hari Ibu, Ziana Zain dan anak kembarnya telah menghiasi muka depan Campaign 8, Avon.

ziana zain dan anak kembar

Advertisement

Comel kan? Untuk makluman, Ziana Zain sudah pun mempunyai 4 orang anak iaitu Aiman (12 tahun), Ammar (9 tahun) dan 2 orang anak kembar. Lagi 2 keping gambar Ziana Zain dan anak kembarnya dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada MohdHaiqal.

P.S: Teknik baru menyapu sampah di China

ziana zain dan anak kembar
ziana zain dan anak kembar

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

132 Comments

  1. makcik ZZ penang

    April 4, 2012 at 8:09 pm

    showmanship ZZ mmg lousy, nanyi 5 lagiu, jalan ke kiri…jalan ke kanan, cakap entah apa2……….syok sendiri sj. macam budak baru kuar AF

  2. mak cik ZZ Penang

    April 4, 2012 at 8:07 pm

    ingatkan ZZ pandai berinteraksi dgn audience tapi hampeh. masa annual dinner dulu nanyi 5 lagu je, jalan ke kiri…jalan ke kanan dah habih. very sterotype performance, macam budak2 baru kuar AF….boring. Semua org complaint.

  3. minah

    April 4, 2012 at 6:03 pm

    apalaa bodoh2 org yang bagi komen yang kata ziana zain macam muka plastik laa,apa laa ketat laa…oiii, standard cover avon n majalah2 lain…ko ingat gbr tu asli sgt ke???…editor majalah n cover ni coba yang nak edit gbr2 model d dpan cover spy nampak licin n smooth(diorg pikir) tp hakikatnya memburukkan lagi cover tu…dat y kita yang luar ni tgk model2 macam plastik n sometimes mcm org lain pun ada..so don’t blame zz coz yg bersalah sebenanya editor…tak pandai sangat guna photoshope!!!!masuk laa course amik opsyen graphic so hasil cover nampak cantik n kemas!!!

  4. dato minah jambu 24jam mengadap computer

    April 4, 2012 at 5:27 pm

    minah jambu ada ambek kolegen tapi untok bontot minah jambu…. pasal minah jambu nk bontot sama macm ziana zain jangan jelessssssssss !!

    • conan

      April 4, 2012 at 11:39 pm

      minah…nape aku rasa tinggi ko x sampai 5″. betol ke?ko blm kawen nak bontot mcm zz. nanti dah beranak pinak, bontot ko mcm nigga bar

    • bujang

      April 5, 2012 at 1:52 am

      bUJANG MINAT POMPUAN PUNGGUNG LEBAR DAN TETEK BESAR TAPI YANG ASLI. KULIT HALUS MULUS, PUTIH GEBU, PAKAI TUDUNG, TINGGI, PINGGANG RAMPING.
      MATA BERCELAK.

    • pizza

      April 6, 2012 at 10:53 pm

      bole tahan bujang punya demand. Errrr, bujang encem tak?

    • bujang

      April 10, 2012 at 10:41 pm

      haha……encemmm…….lelaki pizza ……mesti mau yang menarik.

  5. noname

    April 4, 2012 at 4:37 pm

    comel anak kembar! :)

Loading...