Seronok sungguh menjadi insan yang bernama Maya Karin ini. Di kala kita sedang sibuk dengan kerja di pejabat, tup-tup Maya Karin berkongsi gambar dirinya di Kathmandu. Untuk anda yang tidak tahu, Maya Karin berada di sana untuk mencabar dirinya mendaki salah sebuah gunung.
Adakah Maya Karin akan mendaki Gunung Everest? Fuh ~~ Mungkin tidak kerana itu terlalu mencabar walaupun untuk pendaki gunung profesional. Diharap Maya Karin akan mendaki gunung yang rendah-rendah sahaja. Yang penting, keselamatan diri harus dijaga.
Lelaki di sebelah Maya Karin itu ialah ayahnya. Nampaknya perjalanan ke Kathmandu ini akan turut menjadi satu sesi mengukuhkan lagi hubungan seorang anak dan seorang ayah. Yang pasti, Maya Karin pasti akan terjaga rapi di samping ayahnya yang tercinta.
Kepada Maya Karin dan ayahnya, all the best and good luck. Jangan mencabar diri lebih daripada kemampuan anda. Keselamatan harus diutamakan. Dan paling penting, jangan jatuh cinta dengan orang Nepal. Kang tak pasal-pasal ramai yang kecewa di Malaysia ini. Hehehe.
P.S: Satu office ingin bercuti ke Korea tetapi mahukan pakej percutian yang lain daripada lain? LIKE Facebook PelangiBonda sekarang kerana mereka menawarkan pakej fotografi untuk anda. Kenangan anda di sana akan diabadikan di dalam album ekslusif mereka. Dijamin kualiti tip top!!!

hujanpetangni
October 22, 2012 at 3:31 pm
MAYA KARIN adalah artis yg dihormati kerana hasil kerja dia. pandai jaga diri…maintain cantik dan x desperate populariti pon. cool jer orgnya sebab tu smpai sekarang dia bertahan.
hai-o
October 22, 2012 at 3:08 pm
bertahan ek maya ni smpai sekarang…. filem2 xbanyak tapi impak kuat
Anonymous
October 22, 2012 at 3:07 pm
tul2.. maya ni artis kurang kontrversi.. beauty with brain.. gud gurl :)
Sshh
October 22, 2012 at 3:04 pm
papa maya ni walaupnm botak licin tpi ttp ensem….
Anonymous
October 23, 2012 at 11:02 am
muka orang banyak duit tu.hihihi
peminat baru maya karin
October 22, 2012 at 2:58 pm
sempoi je maya ni.. suke..
luv u maya….!