October 22nd, 2012

Seronok sungguh menjadi insan yang bernama Maya Karin ini. Di kala kita sedang sibuk dengan kerja di pejabat, tup-tup Maya Karin berkongsi gambar dirinya di Kathmandu. Untuk anda yang tidak tahu, Maya Karin berada di sana untuk mencabar dirinya mendaki salah sebuah gunung.

maya karin

Adakah Maya Karin akan mendaki Gunung Everest? Fuh ~~ Mungkin tidak kerana itu terlalu mencabar walaupun untuk pendaki gunung profesional. Diharap Maya Karin akan mendaki gunung yang rendah-rendah sahaja. Yang penting, keselamatan diri harus dijaga.

maya karin

Lelaki di sebelah Maya Karin itu ialah ayahnya. Nampaknya perjalanan ke Kathmandu ini akan turut menjadi satu sesi mengukuhkan lagi hubungan seorang anak dan seorang ayah. Yang pasti, Maya Karin pasti akan terjaga rapi di samping ayahnya yang tercinta.

maya karin

Kepada Maya Karin dan ayahnya, all the best and good luck. Jangan mencabar diri lebih daripada kemampuan anda. Keselamatan harus diutamakan. Dan paling penting, jangan jatuh cinta dengan orang Nepal. Kang tak pasal-pasal ramai yang kecewa di Malaysia ini. Hehehe.

maya karin

P.S: Satu office ingin bercuti ke Korea tetapi mahukan pakej percutian yang lain daripada lain? LIKE Facebook PelangiBonda sekarang kerana mereka menawarkan pakej fotografi untuk anda. Kenangan anda di sana akan diabadikan di dalam album ekslusif mereka. Dijamin kualiti tip top!!!


30 responses to “(3 GAMBAR)Maya Karin Sudah Tiba Di Kathmandu”

 1. tina.jr says:

  Antara Izzah dgn Ain Hawani.., siapa yg lagi lawa?? Kalau Ain tekan like, kalau Izzah tekan dislike. Yahooo!!!

  • Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

   Lisa surihani bini yusri KRU lagi jambu cute n cantek ! lom ada pompan yg leh celen kejambuan dia lagi ye terima khaseh thank uuuuuuuuuuuu !!

  • pizza says:

   lom ada pompan yg leh celen kejambuan dia lagi —> sempit sungguh dunia mu. Level Lisa jer kau sampai…..

 2. Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

  maya ni berketurunan india ke ? patut la bucuk..

  • maya karin says:

   oh shame on u raja minah kapoor, im mixed blood..half german and half malay,,ich steche dir die augen raus und pisse dir ins gehirn, du arschloch.!!!

  • Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

   Apope engkoke cakoke ? minone jambobe tk pahohe lah ! engkoke cakoke kelole ke? @#@#$#@#$%$#@#$ huh !!!! BUCHOCHE !!

  • pizza says:

   Hahahhahahhaaa, padan muka kau Minah. Kena kau skali, ngan bahasa Jerman lagi….

Loading...