December 4th, 2015

Selamat bersalin cahaya mata beliau yang pertama sekitar minggu lepas, akhirnya Fouziah Gous telah mendedahkan nama serta wajah bayi lelakinya itu kepada umum melalui akaun Instagram miliknya.

Fouziah dan suaminya Zhafran Yusof telah memilih nama Muhammad Zeeshan buat anak mereka yang bermaksud kekuatan dan yang terhebat.

Berikut perkongsian Fouziah di Instagram beliau:

Assalamualaikum semua… Alhamdulillah baru selesai “ber Tahnik” untuk @zhafoujr ..Ingin saya kenalkan baby lelaki saya ” Muhammad Zeeshan Bin Md Zhafran …

Di lahirkan pada 26th November 2015. Jam 1137 pagi … Di @demcspecialisthospital Zeeshan yang bermaksud “Kekuatan / yang Terhebat / ) nama pilihan kami.

Terima kasih atas doa yang di panjatkan selama saya berada di Hospital sehingga hari ini..teruskan berdoa yang terbaik buat kami sekeluarga.Kami juga sentiasa mendoakan kesejahteraan buat anda semua semoga di bawah rahmat Allah swt.. #syukurlah #zhafoujr @zhafyusof @zhafoujr @zhafoujr #zhafou #feelingblessed

Erm memang comel bayi mereka bukan? Ditambah pula dengan nama yang sedap serta mempunyai maksud yang agak baik. Semoga kehadiran Muhammad Zeeshan akan memeriahkan lagi kehidupan Fouziah Gous dan suami, siapa tahu pintu rezeki mereka akan terbuka dengan lebih luas selepas ini.

Berikut kami sertakan beberapa lagi foto  Zeeshan khas buat tatapan anda.

Sumber Berita: Instagram Fouziah Gous


Comments are closed.

Loading...