(3 FOTO) Dariya Inara Anak Perempuan Jep Sepahtu Dan Sari Yanti

Hiburan

(3 FOTO) Dariya Inara Anak Perempuan Jep Sepahtu Dan Sari Yanti

Genap seminggu menimang cahaya mata sulung mereka, pelawak Jep Sepahtu dan isteri tercinta, Sari Yanti mendedahkan wajah serta nama anak perempuan mereka.

Advertisement

Menerusi akaun Instagram Jep, beliau memuat naik foto comel bayinya, Dariya Inara yang sedang tersenyum manis.

Rata-rata peminat memuji kecomelan serta mendoakan agar Dariya Inara membesar dengan sihat dan menjadi seorang anak yang solehah.

Sekali lagi tahniah kami ucapkan kepada Jep dan Sari Yanti. Semoga kebahagiaan keluarga mereka bertambah dengan kehadiran orang baru. Memang comel betul anak mereka berdua.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

22 Comments

  1. Anonymous

    May 3, 2018 at 9:02 am

    Comel sesgt, tapi syg nama dariya inara tak ada makna…sebutan mmg glamour, tapi tak ada makna

    • Anonymous

      May 3, 2018 at 9:19 am

      Dariya is an indirect Quranic name for girls that means good-mannered, lady-like, intelligent, perceptive.
      Inara means Ray of Light; or Heaven Sent (Arabian Origin).

  2. minah senget

    May 3, 2018 at 7:33 am

    syukur alhamdulillah..ya betoi ni baru comel pp merah2..tahniah2 jep n sari yanti.semoga Dariya sentiasa mnjdi anak solehah,penyejuk dan penenang ibu ayahnya. sari pantang betoi2 k,jgn jadi cm sesetengah org yg pantang atas nama pantang ja..boleh pula dok bersolek bagai walau dlm pantang

    • Rara

      May 3, 2018 at 12:43 pm

      Org lain bersolek time pantang pun nk dengki? Hahahahahah biao betol ko ni

  3. Anonymous

    May 3, 2018 at 2:21 am

    Ini baru comel pipi merah yg betul punya. Comel yg x perlu dipaksa2 utk dipuji2. Mmg comel sgt!!

    • minah senget

      May 3, 2018 at 7:29 am

      syukur alhamdulillah…ni baru comel pp merah2. tahniah jep n sari yanti. semoga dariya mnjadi anak yg solehah,penyejuk mata dan penenang ibu ayah. sari pantang betoi2 ekk,,jgn jadi sesetengah org..dlm pantang pun boleh dok bersolek bagai.

    • Cantique

      May 3, 2018 at 9:48 am

      Kih kih … Betul tu …. Tak yah nak buat press conference announcement pun …relax aje ….bagi gambar clear semua org tengok puas hati ….
      Baby girl sungguh comel n overloaded cuteness ….pipi comel …
      Tak yah ngada ngada pun ….
      Tahniah to both of you . Stay cute ..

    • kesian mak kau ada anak busuk hati

      May 3, 2018 at 11:01 am

      Dasar bodoh..ayat busuk hati sgt..dengki la tu hahaahaha

    • Ahmad Ilham

      May 3, 2018 at 11:53 am

      Tang mana busuk hatinya tu ???

  4. Anonymous

    May 2, 2018 at 9:26 pm

    Bolehlah

  5. Smile and said

    May 2, 2018 at 8:38 pm

    Comel comel comel …

    Senoga jadi anak yg soleha .

    • Anonymous

      May 3, 2018 at 4:28 am

      C O M E L

    • orrange

      May 3, 2018 at 9:25 am

      comel sangat…. mata mcm mata mama dia …mmmuahhh