Written by Bella | May 2nd, 2018

Genap seminggu menimang cahaya mata sulung mereka, pelawak Jep Sepahtu dan isteri tercinta, Sari Yanti mendedahkan wajah serta nama anak perempuan mereka.

Menerusi akaun Instagram Jep, beliau memuat naik foto comel bayinya, Dariya Inara yang sedang tersenyum manis.

Rata-rata peminat memuji kecomelan serta mendoakan agar Dariya Inara membesar dengan sihat dan menjadi seorang anak yang solehah.

Sekali lagi tahniah kami ucapkan kepada Jep dan Sari Yanti. Semoga kebahagiaan keluarga mereka bertambah dengan kehadiran orang baru. Memang comel betul anak mereka berdua.

22 responses to (3 FOTO) Dariya Inara Anak Perempuan Jep Sepahtu Dan Sari Yanti

  1. Smile and said says:

    Comel comel comel …

    Senoga jadi anak yg soleha .

    17

    0
  2. Anonymous says:

    Bolehlah

    0

    13
  3. Anonymous says:

    Ini baru comel pipi merah yg betul punya. Comel yg x perlu dipaksa2 utk dipuji2. Mmg comel sgt!!

    35

    0
    • minah senget says:

      syukur alhamdulillah…ni baru comel pp merah2. tahniah jep n sari yanti. semoga dariya mnjadi anak yg solehah,penyejuk mata dan penenang ibu ayah. sari pantang betoi2 ekk,,jgn jadi sesetengah org..dlm pantang pun boleh dok bersolek bagai.

      10

      0
      • Cantique says:

        Kih kih … Betul tu …. Tak yah nak buat press conference announcement pun …relax aje ….bagi gambar clear semua org tengok puas hati ….
        Baby girl sungguh comel n overloaded cuteness ….pipi comel …
        Tak yah ngada ngada pun ….
        Tahniah to both of you . Stay cute ..

        11

        0
    • kesian mak kau ada anak busuk hati says:

      Dasar bodoh..ayat busuk hati sgt..dengki la tu hahaahaha

      2

      4
  4. minah senget says:

    syukur alhamdulillah..ya betoi ni baru comel pp merah2..tahniah2 jep n sari yanti.semoga Dariya sentiasa mnjdi anak solehah,penyejuk dan penenang ibu ayahnya. sari pantang betoi2 k,jgn jadi cm sesetengah org yg pantang atas nama pantang ja..boleh pula dok bersolek bagai walau dlm pantang

    8

    0
  5. Anonymous says:

    Comel sesgt, tapi syg nama dariya inara tak ada makna…sebutan mmg glamour, tapi tak ada makna

    1

    4
    • Anonymous says:

      Dariya is an indirect Quranic name for girls that means good-mannered, lady-like, intelligent, perceptive.
      Inara means Ray of Light; or Heaven Sent (Arabian Origin).

      18

      0
  6. kak piah says:

    Tahniah jep & yanti.. bb ada iras bapaknya

    2

    0
  7. shopia lorren says:

    Tahniah jep n sari yanti..dpt baby comel mcmni mmg puas..syukur Alhamdulillah

    4

    0
  8. melati says:

    Tahniah Jep…..!! yg penting pasni buang jer Rahim tu, sebelom dia buat Lawak kt anak ko ” Camgini.!!1″ Masa kecik2 aku Mandi kan dia ” mcm lawak Sepahtu Reunion sebelom ni ,selalu perasan bila ada Artis undangan Wanita Rahim yg lebih2, padahal Pelakon Wanita tu Geli..!!! …tolong lah kalau ada org kuat ASTRO yg baca Blog Nara ni singkirkan lah Rahim tu, suka rendahkan Wanita & Rahim tu perasan muka dia mcm Aron Aziz..!!! Tahniah Jep… kalau Rahim takder dlm Sinar tambah2 Minat kat Jep ni….

    2

    0
  9. Anonymous says:

    mcm muka Jep…org tua2 kata kalau baby girl muka bapa, sejuk rumahtangga. Tahniah Jep dan Sari Yanti.

    2

    0
  10. tahniah sari yanti dan jep sepahtu

    0

    0
  11. Anonymous says:

    Tahniah Nara. Ada jgk dia org amik nama ko letak skali.. haha

    1

    0
  12. Hot stuff says:

    Diarrhea?

    1

    0

Leave a Comment

Optional