Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(29 GAMBAR)Majlis Pernikahan Ella Dan Azhar Daripada Ministry Of Moment

Cantik sungguh gambar-gambar majlis pernikahan Ella dan Azhar yang diambil oleh Ministry of Moment ini. Patutlah Ella memberi tugasan jurugambar rasmi kepada mereka. Ella dan Azhar nampak sangat berseri-seri dan bahagia di dalam setiap gambar. Semoga kebahagiaan ini akan berkekalan sehingga ke akhir hayat.

gambar pernikahan ella

Advertisement

Lagi 28 keping gambar sekitar majlis pernikahan Ratu Rock Malaysia, Ella dengan membaca entri ini sepenuhnya. Terima kasih kepada Ministry of Moment yang sudi berkongsi gambar-gambar ekslusif ini dengan pembaca BeautifulNara.

P.S: Esok (Isnin) Abang Nara akan muncul di ruang radio Red FM (104.9 FM) kira-kira jam 1 tengah hari. Pastikan anda mendengar Abang Nara ber”speaking” untuk1 jam. Kesudian anda amat Abang Nara hargai.

gambar pernikahan ella
gambar pernikahan ella
gambar pernikahan ella
gambar pernikahan ella
gambar pernikahan ella
gambar pernikahan ella
gambar pernikahan ella
gambar pernikahan ella
gambar pernikahan ella
gambar pernikahan ella
gambar pernikahan ella
gambar pernikahan ella
gambar pernikahan ella
gambar pernikahan ella
gambar pernikahan ella
gambar pernikahan ella
gambar pernikahan ella
gambar pernikahan ella
gambar pernikahan ella
gambar pernikahan ella
gambar pernikahan ella
gambar pernikahan ella
gambar pernikahan ella
gambar pernikahan ella
gambar pernikahan ella
gambar pernikahan ella
gambar pernikahan ella
gambar pernikahan ella
gambar pernikahan ella

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

96 Comments

  1. eisya

    July 14, 2012 at 1:23 am

    congrates capt n kak ella. semoga bahagia selalu. to capt azhar, kl capt bole handle aircraft got fire masa kt MFA dulu, mst capt bole handle gak dunia glamor kak ella…

  2. ella manja

    July 10, 2012 at 9:57 am

    walapun nmpk mcm hantu kak limah ker… rmbot tak ikat ker… xsangol ker… muke dia ttp cntik dan nmpk manje sgt..

  3. Sshh

    July 10, 2012 at 9:00 am

    bukan nk mengata atau mengumpat..tpi aku tengok ella kawin ni dh cam biasa jer..x ad seri..muka ella dh nmpk tua..dia pnya gmbr semua x ad y menarik perhatian..

  4. iza

    July 10, 2012 at 7:47 am

    teruknya komen2 korang ni,komen cam org x der ati n perasaan…. sbnrnya k ella tu nk selitkan elemen rock sebab jiwa diakn mmg cam tu..bukan semua orang suka tonjolkan diri nak nampak cam elegen jer…cam ayu jelita gitu..kan k ella dh cam tu dr dulu,so jgn expect la dia nk jdi cam erra ke,lisa surihani ke neelofa ke..
    hadoii..x phm2..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top