Written by AbangNara | November 29th, 2011

Banyak email yang Abang Nara terima daripada wanita-wanita Malaysia yang melahirkan rasa kekecewaan kerana pelakon pujaan mereka, Zahiril Adzim kini sudah bergelar suami orang. Namun di sebalik kekecewaan tersebut, wanita-wanita ini tidak lupa mendoakan kebahagiaan rumah tangga pasangan pengantin baru ini.

gambar resepsi zahiril dan shera ayob

Layankan lagi 28 keping gambar majlis resepsi perkahwinan Zahiril Adzim dan Shera Ayob dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada JanggutTouch.

gambar resepsi zahiril dan shera ayob

gambar resepsi zahiril dan shera ayob

gambar resepsi zahiril dan shera ayob

gambar resepsi zahiril dan shera ayob

gambar resepsi zahiril dan shera ayob

gambar resepsi zahiril dan shera ayob

gambar resepsi zahiril dan shera ayob

gambar resepsi zahiril dan shera ayob

gambar resepsi zahiril dan shera ayob

gambar resepsi zahiril dan shera ayob

gambar resepsi zahiril dan shera ayob

gambar resepsi zahiril dan shera ayob
gambar resepsi zahiril dan shera ayob
gambar resepsi zahiril dan shera ayob
gambar resepsi zahiril dan shera ayob
gambar resepsi zahiril dan shera ayob
gambar resepsi zahiril dan shera ayob

gambar resepsi zahiril dan shera ayob
gambar resepsi zahiril dan shera ayob
gambar resepsi zahiril dan shera ayob
gambar resepsi zahiril dan shera ayob
gambar resepsi zahiril dan shera ayob
gambar resepsi zahiril dan shera ayob
gambar resepsi zahiril dan shera ayob
gambar resepsi zahiril dan shera ayob
gambar resepsi zahiril dan shera ayob
gambar resepsi zahiril dan shera ayob
gambar resepsi zahiril dan shera ayob

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

51 responses to (29 GAMBAR)Majlis Resepsi Perkahwinan Zahiril Adzim Dan Shera Ayob

  1. LoLyat says:

    nice gamba2 ni

    0

    0
  2. Maya says:

    Emm,..classic

    0

    0
  3. aku diam aje.... says:

    Rasa mcm nak likeeeeee jer semua pic tu…zahiril mmg kacak, shera pun mmg cantik <3

    0

    0
  4. aku diam aje.... says:

    semoga bahagia berkekalan.

    0

    0
  5. Yaya says:

    Bape kali nak sanding ni?

    0

    0
  6. i like says:

    cantik.suka tengok muka zahiril adzim and shera,manis sangat.seorang cam pendiam,seorang lagi banyak bercakap.memang secocok.:) semoga berkekalan! <3

    0

    0
  7. aku says:

    lawa! cute! semoga korang terus happy dan berkekalan

    0

    0
  8. Amorr says:

    Kalau tak salah pandang, wed dress shera yg ke 2 tu, terdedah kat blakang ke?

    0

    0
    • gula_melaka says:

      ke pehal, amorr?

      nak pinjam ke?

      call la shera. tanya kami bagai, mana kami tau.

      0

      0
      • mimi says:

        ala si amor ni saje nak cari kontroversi..lantak la dia nak pki baju ape pun..ke ko jeles xdpt rase batang zahiril ni..nak jeles plak ngan shera hahahaha

        0

        0
        • peminat tegar bob says:

          aku hangin tul la… macam orang tak de sivik nak cakap bende camni… ape masalah nak bidas org guna ayat bukan-bukan? bob ade maruah k… xyah nak guna ayat “ba*&(&” segala bagai… respek sket boleh x? kalau tak nak respek sbb die artis… respek die sebagai seorang manusia… aku tak paham betul orang skang ni… open sangat bab2 cam gini… bende lain tak nak plak score! aku bersuara sebab ada hak sebagai seorang manusia… yang membaca open comment…sekian…

          0

          0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      minah jambu kalau kawin nanti minah jambu nk suroh si dolmat ni buat baju yg terdedah di depan tk lah panassssssssssssssssss !!!!!!!!!

      0

      0
  9. Amorr says:

    Second dress Shera tu memang terdedah kat blakang ke? Atau sy salah tgk ?

    0

    0
  10. beta draconis says:

    anak itik anak undan
    dijaga dan disayang oleh ibunya
    sama cantik samala padan
    semoga kebahagian berkekalan hendaknya

    0

    0
  11. triple j says:

    sapalah wanita2 yg kecewa sangat bila pelakon lelaki tu kahwin. habis korang expect apa? dia nak kahwin dgn korang semua ke? nak membujang sampai ke akhir hayat ke? tapi takpala since turut doakan diorang berbahagia suami isteri tu hehe. korang yg jeles2 tu cepat2 la kahwin okey daripada jeles sangat tang si mamat ni kahwin ye hehe

    0

    0
  12. deana says:

    cumelll shira!!!

    0

    0
  13. Amorr says:

    Second dress Shera tu memang terdedah kat blakng ke? Atau sy salah pandang?

    0

    0
  14. puanbee says:

    sama cantik , sama padan ..

    0

    0
  15. zack zai says:

    cantik..pic nampak old tp mmg lawa la..like 10000000xx..

    0

    0
  16. love says:

    suka tengok pasangan ni.sweet sangat.seorang cam pendiam,seorang lagi cam banyak cakap.sepadan.semoga berkekalan!

    0

    0
  17. Putri Melayu says:

    Syera ayob tersangatlah comel…i loike..!!
    hehehe

    0

    0
  18. liz says:

    amor, mcm yer juga la…terdedah…

    0

    0
  19. enigma91 says:

    baju shera lebih kurang design baju memey. dah kata hatta dolmat yg design. ye dak?

    0

    0
  20. abot says:

    nampak sedap gilerr cake die…nyum3

    0

    0
  21. diyana says:

    romantiknya diorg.hrp kekal bhagia hendaknya.

    0

    0
  22. diyana says:

    romantiknya diorg.hrp kekal bahagia hendaknya

    0

    0
  23. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    semoga bahgia ….zahiril jangan lupa kasi nafkah ngan bini u ok …kalau kasi tu biar lah lebih2 jangan kasi rm300 pulak ..

    0

    0
    • alana says:

      apa masalah minah jambu ni..tau lah org tu nak bg nafkah kat bini dia..

      0

      0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        elehhhhhhhhh minah jambu cuma nk gurau2 je ngan si zahiril ni….yg kau ni step serius pe hal ! kau pn dh gatal nk kawin jugak ! atau pn dh kawin tengah tunggu nk jadi janda?

        0

        0
  24. atiqah says:

    like all those pic.. cantik!!

    0

    0
  25. zonks says:

    ni baru lah lawa. aritu nampak pucat and muka biasa je. ni lawa! secocok btol dorg ni!

    0

    0
  26. WFN says:

    SUMPAH AKO DAH NAIK MUAK TGK GAMBAR EFFECT2 MCM NI.. ARTISTIK CAM HARAM.. GUNA CAMERA MAHAL2 AT LAST EDIT GUNA PHOTOSHOP… BAIK GUNA CAMERA PHONE… SAD!!

    0

    0
    • aku pakai fesyen sopan je... says:

      biasa la tu WFN. trend photography sekarang. sok2 bila dah ada trend lain tak de la org nak buat photo edit gaya gini. tak caya tunggu lagi 5 thn…

      0

      0
    • biase jer says:

      WFN, aku rase pic diorg menarik..sbb aku pun amk pakej photographer kawen ngn jangguttouch gk sbb pic diorg sedap je mata memandang..btw,diorg edit pkai lightroom,bkn photoshop..kdg2 pic yg diorg snap silau or gelap so kne la edit bg nmpk cantik..

      0

      0
    • AGN says:

      aku nk tgok ko buat pkai kamera fon ko tu…. macam bagus je… tu la malaysia ni… sifat pendengki x penah pupus…

      pada aku fotografi macam fesyen gak…mesti berubah2 bila diorg pioneer style mcm ni… belambak2 yg ngikut…pasal ape ngikut? pasal cantik lah…klu buruk xdenye org ikut…

      p/s lagi 10x ganda bagus dr buat gambar kawin HDR :P

      0

      0
  27. meeradiana says:

    suka ar kat dorg ni.. :)

    0

    0
  28. aku pakai fesyen sopan je... says:

    sekarang ni kebanyakan pengantin pakai busana lace & kot je. dah jarang tengok pengantin pakai songket. bukan kata artis je, org biasa pon sama jugak. paling terbaru tengok baju pengantin Lan yg kuning megelip. nampak segak dengan tengkolok & keris. baru la nampak pengantin Melayu…

    0

    0
  29. zura says:

    Cantik sgt2…suke3…muke dorg ade iras2…

    0

    0
  30. bb bucuk says:

    rase mcm nk kawen je lpas aku tgk muker zahiril ni mcm bf aku…hihihihi… just xde tahi lalat kat dagu je…@[email protected]

    0

    0
  31. syampu sunsilk says:

    cantik comel & cute sgt2 Sheera Ayob…

    0

    0
  32. syampu sunsilk says:

    tahniah..zahiri & sheera..cantik comel & cute sgt2 Sheera Ayob…

    0

    0
  33. alexandra says:

    cumellllllllllllllllll

    0

    0
  34. Anonymous says:

    switnye

    0

    0