Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(29 GAMBAR)Majlis Resepsi Perkahwinan Yusry Dan Lisa Surihani Daripada Ministry Of Moment

Abang Nara tahu ramai yang akan berkata “Tak abis-abis lagi ke gambar kahwin diorang dua nie” apabila membaca entri ini. Abang Nara hanya mampu berkata, “Ala sekali-sekala, saya kan minat Lisa dulu”. Hehehe. Jadi kalau anda dah rasa muak, tak perlulah lihat gambar-gambar yang sangat awesome hasil bidikan Ministry of Moment ini.

gambar kahwin lisa surihani

Advertisement

Lagi 28 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit sepenuhnya kepada Facebook Ministry of Moment.

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

Advertisement

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

Advertisement

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

124 Comments

  1. mansa Keegan

    March 4, 2012 at 9:01 am

    KENAPA HIASAN PELAMIN CAM HIASAN BILIK PENGANTIN JER:):):):)…..

  2. nabik

    March 3, 2012 at 5:58 pm

    eee! baju same mcm baju wedding kate middleton! same pereka kot// :P

  3. manusia biasa

    March 2, 2012 at 10:08 pm

    tak baik.. biala die menentukan..

  4. Kak Nancy

    March 2, 2012 at 2:59 pm

    MOM walau pun dia x officel..tapi gambar dia lagi cantik dari Officel.. ahhh x kesah la… janji LISA cantik.. sukak akakkk

  5. kak li

    March 1, 2012 at 10:40 pm

    saya sangat suka lihat pasangan ni. cute dan cantik. Tahniah Yusry, sentiasa dapat yang lawaaaaaaaaaa. Jaga Lisa dengan baik ok. Bagi akak, baju lisa tu tak la seteruk mana, orang zaman dula pun ramai yang seksi. Lagi pun tak da dengar berita mereka ni kena sponsor. Biarla dia orang pakai seadanya. Lagipun apa salahnya mereka berdua ni, tak da gosip yang panas. lagiiiiiiii Lisa tu pilih duda, yang dah lama membujang, bukanya lakiiiiiiiiii orang, bapakkkkkk orangggggg. tak pelu menghina sedemikian rupa. Berkekalan sampai ke anak cucu.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama