Written by AbangNara | March 1st, 2012

Abang Nara tahu ramai yang akan berkata “Tak abis-abis lagi ke gambar kahwin diorang dua nie” apabila membaca entri ini. Abang Nara hanya mampu berkata, “Ala sekali-sekala, saya kan minat Lisa dulu”. Hehehe. Jadi kalau anda dah rasa muak, tak perlulah lihat gambar-gambar yang sangat awesome hasil bidikan Ministry of Moment ini.

gambar kahwin lisa surihani

Lagi 28 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit sepenuhnya kepada Facebook Ministry of Moment.

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

gambar kahwin lisa surihani

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

124 responses to (29 GAMBAR)Majlis Resepsi Perkahwinan Yusry Dan Lisa Surihani Daripada Ministry Of Moment

  1. asyiekin says:

    sgt suka nora danish dganding dgn sein…sesuia bangat….pd lisa dan yusri semoga bahagia hingga akhir hayat….perkahwinan awak berdua sgt sweeeeetttttt…..

  2. M.U Fan says:

    Tahniah Lisa & Yusry.Sama cantik sama padan.Semoga berbahagia hingga ke hujung nyawa.Amin..:-)

  3. FIKZ says:

    alahai….dalam comment ni memang byk ‘ustaz2 n ustazah2’… kalau ler smwa mcm ni….pandai berdakwah…menegur..xkan ade nye sumbang mahram..buang ank..sex bebas.. kawan2 sekalian..jgn menilai melalui rupa..n jgn pula menjadi tin kosong..kuat berbunyi tp kosong kt dalam..jgn hanya pandai menilai..mengkritik..mengajar sedangkan diri sendiri x betol jugak..bertudung..baju ketat..bontot menonggeng..xdak gune.. laki plak..byk menyalak..tu haram..tu halal..tp bile jumpe awek..yg haram jadi halal..sebab syg n cinta konon kan.. sebelum kite nk tegur nak nasihat org lain mcm kite ni maksum..muhasabah diri dlu..jgn jadi IBU KETAM MENGAJAR ANAK DIE BERJALAN LURUS,SEDANGKAN DIE SENDIRI JALAN MENGIRING….. so..muhasabah diri.. x elok kutuk2…dapat dosa je nanti…