(28 GAMBAR)Perkahwinan Farid Kamil Dan Diana Danielle Dari FotoCantik Studio

(28 GAMBAR)Perkahwinan Farid Kamil Dan Diana Danielle Dari FotoCantik Studio

Mungkin betullah kata sesetengah orang, kalau mempunyai hubungan percintaan,elakkan pasangan kerap bergambar bersama, simpan sedikit kemanisan itu untuk hari bahagia. Boleh dikatakan jarang kita lihat Farid Kamil dan Diana Danielle bergambar bersama sebelum ini. Hari ini melalui Harian Metro Online Farid mengakui yang dia memang tidak mahu terlalu ‘exposed’ tentang perhubungannya dengan Diana sebelum ini.


Photobucket
Photobucket

Advertisement

 Kami bertemu di majlis Lord’s Tailor. Saya terserempak dengan mama dan terus bertanya, “Diana mana auntie?”. Kemudian saya bertanya lagi, Diana ‘single’ lagi ke tak? Saya tidak perasan yang dia di belakang saya.

Ketika itu dia menoleh dan terus bertanya awak single ke tidak? Kalau awak single saya nak ajak awak jalan sekali nanti dan selepas itu kami tidak pernah jumpa.

Satu hari saya menghubungi Diana. Saya mahukan dia untuk membintangi filem arahan saya. Dia tanya berapa banyak ‘scene’ dan saya kata tidak banyak. Tapi saya sambung ‘scene’ dengan dia di luar lokasi (ketawa).

Sebaik kami meyakini bahawa hubungan ini serius, kami berdua sepakat untuk tidak terlalu ‘expose’ kerana mahu menyimpan sedikit kemanisan untuk saat-saat bahagia seperti hari ini. Baru boleh duduk rapat-rapat dengan dia.

Macam itulah sifat terpuji seorang lelaki yang gentleman. Gambar romantik habis pada hari pernikahan saja. Di harap kata-kata Farid ini akan menjadi ikutan anak muda di luar sana agar tidak terlalu ‘exposed’ tentang perhubungan dengan teman istimewa untuk menjaga kemanisan hari bahagia. Buat pengetahuan anda, set gambar-gambar ini ialah dari FotoCantik Studio. Sila like Fanpage mereka sebagai tanda sokongan.


Photobucket
Photobucket

Advertisement

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Advertisement

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

p/s: Ada plan nak gi korea next year?? Deal terbaik Abg Nara rasa so far… Lawati FB dan LIKE pelangibonda utk package terbaik dari ladang!


 

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

92 Comments

  1. kucing besar

    November 9, 2012 at 12:16 am

    tahniah DD dan FK… very simple majlis dia…but excited nak tengok…mcm ni le kita nak…senyup2 ajer…gambar pas kawen yg banyak..baru nampak seri pengantin tu… kesederhanaan itu memang dituntut oleh Allah SWT…yang banyak songeh dan komen tu…cermin2 le sikit diri tu

  2. umi uma

    November 8, 2012 at 2:37 pm

    Tahniah semuga bahagia ke anak cucu, biar majlis kecil kecilan tapi keberkatan tu yang paling utama. Cantekkkkk

  3. eiy ka sparkz

    November 6, 2012 at 8:41 pm

    sepadan gilerr tengok gmbar korang, jelous pon ade.. bila lah aq nk naik pelamin pulak asyik dok tngok owg je.. Em..Em..Em,,

  4. hoho

    November 6, 2012 at 12:02 pm

    suke gmbr yg DD cium tgn FK tu.terserlah kasih sayang FK kat situ.nmpk sgt real and sincere.tersentuh hati ku iniiii.sobs

  5. Minah Hysys

    November 6, 2012 at 8:50 am

    nape pertama kali aku tgk wedding artis ni dah boleh rase dorang akan berkekalan sehingga ke akhir hayat??
    Simple, humble.. Thumbs already up, but toes also up!

Loading...