November 5th, 2012

Mungkin betullah kata sesetengah orang, kalau mempunyai hubungan percintaan,elakkan pasangan kerap bergambar bersama, simpan sedikit kemanisan itu untuk hari bahagia. Boleh dikatakan jarang kita lihat Farid Kamil dan Diana Danielle bergambar bersama sebelum ini. Hari ini melalui Harian Metro Online Farid mengakui yang dia memang tidak mahu terlalu ‘exposed’ tentang perhubungannya dengan Diana sebelum ini.


Photobucket
Photobucket

 Kami bertemu di majlis Lord’s Tailor. Saya terserempak dengan mama dan terus bertanya, “Diana mana auntie?”. Kemudian saya bertanya lagi, Diana ‘single’ lagi ke tak? Saya tidak perasan yang dia di belakang saya.

Ketika itu dia menoleh dan terus bertanya awak single ke tidak? Kalau awak single saya nak ajak awak jalan sekali nanti dan selepas itu kami tidak pernah jumpa.

Satu hari saya menghubungi Diana. Saya mahukan dia untuk membintangi filem arahan saya. Dia tanya berapa banyak ‘scene’ dan saya kata tidak banyak. Tapi saya sambung ‘scene’ dengan dia di luar lokasi (ketawa).

Sebaik kami meyakini bahawa hubungan ini serius, kami berdua sepakat untuk tidak terlalu ‘expose’ kerana mahu menyimpan sedikit kemanisan untuk saat-saat bahagia seperti hari ini. Baru boleh duduk rapat-rapat dengan dia.

Macam itulah sifat terpuji seorang lelaki yang gentleman. Gambar romantik habis pada hari pernikahan saja. Di harap kata-kata Farid ini akan menjadi ikutan anak muda di luar sana agar tidak terlalu ‘exposed’ tentang perhubungan dengan teman istimewa untuk menjaga kemanisan hari bahagia. Buat pengetahuan anda, set gambar-gambar ini ialah dari FotoCantik Studio. Sila like Fanpage mereka sebagai tanda sokongan.


Photobucket
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

p/s: Ada plan nak gi korea next year?? Deal terbaik Abg Nara rasa so far… Lawati FB dan LIKE pelangibonda utk package terbaik dari ladang!


 


92 responses to “(28 GAMBAR)Perkahwinan Farid Kamil Dan Diana Danielle Dari FotoCantik Studio”

  1. budak baik says:

    alhamdulillah moga berkekalan…

  2. vroomm says:

    macam muniafik gila kl gangster ni,,nak je aku doa kne panah petir,,aku rasa cinta tak kesampaian tu pasal la cakap gitew,,,bau mulut lahanat cilanat jaa,,,

Loading...