Written by AbangNara | January 6th, 2014

Klasik juga teknik penunjukkan romantik antara Zizan Razak dan Emma Maembong ini. Menarik sungguh. Kreatif sungguh orang zaman sekarang “bercinta”. Seronok Abang Nara melihatnya. Turut ditemani rakan-rakan daripada syarikat Wireframe sepanjang berada di Amerika Syarikat, Zizan dan Emma mengambil gambar secara berasingan di tempat yang sama dengan gaya yang hampir serupa. Sempoi kan?

zizan emma amerika

Gambar di atas ialah Zizan di Golden Gate Bridge, San Francisco. Emma turut sama mengambil gambar di tempat yang sama.

zizan emma amerika

Antara gambar lain yang serupa ialah ketika ketibaan mereka di Las Vegas.

zizan emma amerika

Emma Maembong pulak.

zizan emma amerika

Cute bukan pasangan “kekasih yang masih tidak mengaku kekasih ini”? Semoga hubungan mesra sebegini berkekalan dan cepat-cepat dapat naik jinjang pelamin. Abang Nara pasti kedua-dua belah peminat selebriti ini merestui hubungan mereka. Beberapa lagi gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

zizan emma amerika
zizan emma amerika
zizan emma amerika
zizan emma amerika
zizan emma amerika
zizan emma amerika
zizan emma amerika
zizan emma amerika
zizan emma amerika
zizan emma amerika
zizan emma amerika
zizan emma amerika
zizan emma amerika
zizan emma amerika
zizan emma amerika
zizan emma amerika
zizan emma amerika
zizan emma amerika
zizan emma amerika
zizan emma amerika
zizan emma amerika
zizan emma amerika
zizan emma amerika
zizan emma amerika

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

57 responses to (27 GAMBAR)Zizan Razak & Emma Maembong Romantis Secara “Berasingan” Di Amerika Syarikat

  1. bodo says:

    bangang cite gini..x de cite lain ke??..bodo tol..klu bab tudung tu, kene tunggu seru ke??..klu mati nnT jawab r sendiri..bangang punye artis..serius bangang..

  2. phz says:

    suka hati diaornglah nak pakai apa pun.ini semua poyo je,jeles pun ada.ngaku je la.

  3. Leesha says:

    Sama cantik sama padan. Suka sangat tengok muka emma, cantik macam anak patung. Hopefully lepas ni Zizan bimbing emma utk berhijab. Peliklah tengok manusia akhir zaman ni, suka sangat menghakimi sesama sendiri. Wahai manusia sekalian, ingatlah kita ni cuma hamba Allah s.w.t. hanya Allah shj yg berhak menghakimi seseorang hambanya, kita tak berhak & tak layak sekalipun. Kita hanya berhak menasihati & mendoakan kebaikan manusia lain shj. Cuba cermin diri sendiri dulu, dah layak ke kita ni ke SYURGA ALLAH ?

  4. cheda says:

    cantiknyer gambar2 diorg..saya suka..saya suka..diorg masih muda,muda pula hanya sekali..janji pandai jaga diri dan tak lupa pada yg esa..

  5. xiexiuxien says:

    huishh

  6. lawa lawa...hbungan mreke niy...emma sweet pakai tdung n tk... says:

    terbaik la kmu orang….

  7. azmi makamolah says:

    yess boss bhahahaha perkataan yg slalu pkerje ucap kan….sweet sngat emma nan fahrin tu…zizan x cmbru ke