Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(27 GAMBAR)Majlis Resepsi Ally Iskandar Dan Farah Lee Daripada Ministry Of Moment

Beberapa hari yang lepas telah pun berlangsung majlis resepsi untuk perkahwinan Ally Iskandar dan Farah Lee. Kedua-duanya memang nampak berseri-seri dan sangat ceria. Pengantin baru lah katakan.

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

Advertisement

Jutaan terima kasih kepada jurugambar rasmi majlis ini iaitu Ministry of Moment yang sudi berkongsi bidikan daripada kamera mereka untuk pembaca BeautifulNara. Sila LIKE Facebook Ministry of Moment tanda terima kasih anda. 26 keping gambar lagi sekitar majlis resepsi Ally Iskandar dan Farah Lee dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

Advertisement

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

Advertisement

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

Advertisement

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

90 Comments

  1. ida

    February 14, 2012 at 1:08 am

    pengantin nya sama cantik sama padan…cuma warna baju tak menarik.

  2. parahlee

    February 13, 2012 at 9:49 pm

    aku pun pelik la…pic ni sume xlawa…photographer ni xpandai ke? mane bleh edit lebih2 smpi warna baju asal pun xnmpak menarik..

    • nadia

      February 14, 2012 at 12:09 am

      kusam semacam je warna.. sakit mata la tengok!

  3. nana wan lebo

    February 13, 2012 at 8:43 pm

    wah, cantiknya songket.., jarang pengantin pakai songket warna ni….suker nyer tgk pasangan bahagia ini…selamat berbahagia hingga akhir hayat buat pengantin baru…

  4. amnr

    February 13, 2012 at 10:21 am

    sweet kan dorg? sy dh siap beli Mingguan Wanita dorg jd cover…
    teruja tgok both of them..

  5. IzaLina

    February 13, 2012 at 9:35 am

    muka farah mmg sgt tenang..muka suci..simple n natural beauty..moga mahligai ally n farah smpai ke syurga..=)

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top