Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(27 GAMBAR)Majlis Resepsi Ally Iskandar Dan Farah Lee Daripada Ministry Of Moment

Beberapa hari yang lepas telah pun berlangsung majlis resepsi untuk perkahwinan Ally Iskandar dan Farah Lee. Kedua-duanya memang nampak berseri-seri dan sangat ceria. Pengantin baru lah katakan.

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

Advertisement

Jutaan terima kasih kepada jurugambar rasmi majlis ini iaitu Ministry of Moment yang sudi berkongsi bidikan daripada kamera mereka untuk pembaca BeautifulNara. Sila LIKE Facebook Ministry of Moment tanda terima kasih anda. 26 keping gambar lagi sekitar majlis resepsi Ally Iskandar dan Farah Lee dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

Advertisement

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

Advertisement

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

gambar majlis resepsi ally iskandar dan farah lee

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

90 Comments

  1. farie says

    February 13, 2012 at 8:38 am

    MMG SAME CANTIK DAN SAMA PADAN MCAM PINANG DIBELAH DUA
    I LIKE…………….

  2. maira

    February 13, 2012 at 1:11 am

    memang betullah org kata ‘simple is more!’..dan sy sgt suka dgn statement ni..farah looks soo simple..but really got more than others..

  3. kiah...

    February 12, 2012 at 1:49 pm

    klu anda perasan, muka ally ngn farah ni hampir seiras.. senyum pun nmpk manis…

  4. Dato minah jambu 24jam mengadap computer

    February 12, 2012 at 12:20 pm

    semoga bahgia…………………

  5. zbm

    February 12, 2012 at 10:16 am

    gaya spontan yg diambil tu mmg cun. tp dr segi gambar, mcm diambil dr kamera tipon aku je pas tu aku edit sendiri….hehehehe

    • MZA

      February 12, 2012 at 10:56 am

      cakap jer bolehlahhhh, bla bla blaaaa

    • MZA kerrr

      February 12, 2012 at 11:28 pm

      MZA ni mesti salah sorang photographer majlis ni kan? marah semacam je. hak hak hak!

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama