Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(27 GAMBAR)Majlis Pernikahan Yusry Dan Lisa Daripada BlissCandid

Awesome sungguh gambar-gambar yang ditangkap oleh BlissCandid untuk majlis pernikahan Yusry dan Lisa. Terima kasih kepada BlissCandid kerana sudi berkongsi gambar-gambar ini dengan pembaca BeautifulNara.

candidbliss

Advertisement

Lagi 26 keping gambar majlis pernikahan Yusry dan Lisa dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit sepenuhnya kepada laman web BlissCandid, Facebook BlissCandid dan Facebook Aizat Rush.

candidbliss

candidbliss

Advertisement

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

Advertisement

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

111 Comments

  1. anis

    February 28, 2012 at 9:36 am

    mane keluarga yusri.. takde bergambar pun .abg2 nye..family..

  2. Batu

    February 27, 2012 at 10:27 am

    ..aku suka.

    lepas ni besok ramai ler yg meniru.. buat NIKAH kat hotel & buat PENTAS utk Nikah konsep bulatan camni.. pengantin pompuan bule tengok pengantin lelaki.

    idea memang superb.. yg lain ..sila tiru :)

  3. Anonymous

    February 26, 2012 at 2:54 pm

    aku rase lisa x nampak cantik sgt..same je cm muke time die belakon.die dah mmg cntik cume xnmpk beze sgt even hri wedding die.myb sbb artis ni da slalu sgt mekap n dorg da slalu pki bju kawen ble time belakon yg ade part2 kawen tu.

  4. Anonymous

    February 26, 2012 at 11:33 am

    Dear NARA, I do hope you can change your blog name because in Qoran NARA means HELL. – Sharing is Caring..’

    • kkkk

      February 26, 2012 at 4:18 pm

      kalau nama pokok (etclah) pun dalam quran/arab MEANS HELL . are we have to change either just because arabic language said so.?

  5. Anonymous

    February 26, 2012 at 12:31 am

    huh…blisscandid ni la yang amek gambar kawen aku..pastu komp die rosak..gambar hilang, wat derk je…bkn nak explain mntak maap..gambr kawen kot..tetibe tumpang lps geram kat cni..sorry der.

Loading...
To Top