Written by AbangNara | February 24th, 2012

Awesome sungguh gambar-gambar yang ditangkap oleh BlissCandid untuk majlis pernikahan Yusry dan Lisa. Terima kasih kepada BlissCandid kerana sudi berkongsi gambar-gambar ini dengan pembaca BeautifulNara.

candidbliss

Lagi 26 keping gambar majlis pernikahan Yusry dan Lisa dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit sepenuhnya kepada laman web BlissCandid, Facebook BlissCandid dan Facebook Aizat Rush.

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

candidbliss

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

111 responses to (27 GAMBAR)Majlis Pernikahan Yusry Dan Lisa Daripada BlissCandid

  1. hehehe says:

    tahniah n selamat pengantin baru….
    pd aku ok jer dia pakai tudung or tidak dr pakai tudung kuar jambul n leher berketak2

  2. jejari dompak says:

    pilih la calon suami yg dpt membimbing….dan membawa kita bukan hanya ke pintu syurga tapi sampai ke.syurga….insyaAllah..

  3. Zara Moon says:

    Tahniah dan selamat Pengantin Baru, Moga Kekal Hingga Nafas Yg Terakhir….sweet!!!, Moga Pasti saya akan ikut jejak lisa lak, hihihihi

  4. mmmmmmmm says:

    bg aku lisa bkn la legend pun, jauuuhhh lgi nk smpi thp tu

  5. Anonymous says:

    asal tempat akad nikah lisa the way of arrangement cam kat church????huhuu

  6. Anonymous says:

    huh…blisscandid ni la yang amek gambar kawen aku..pastu komp die rosak..gambar hilang, wat derk je…bkn nak explain mntak maap..gambr kawen kot..tetibe tumpang lps geram kat cni..sorry der.

  7. Anonymous says:

    Dear NARA, I do hope you can change your blog name because in Qoran NARA means HELL. – Sharing is Caring..’

    • kkkk says:

      kalau nama pokok (etclah) pun dalam quran/arab MEANS HELL . are we have to change either just because arabic language said so.?

  8. Anonymous says:

    aku rase lisa x nampak cantik sgt..same je cm muke time die belakon.die dah mmg cntik cume xnmpk beze sgt even hri wedding die.myb sbb artis ni da slalu sgt mekap n dorg da slalu pki bju kawen ble time belakon yg ade part2 kawen tu.

  9. Batu says:

    ..aku suka.

    lepas ni besok ramai ler yg meniru.. buat NIKAH kat hotel & buat PENTAS utk Nikah konsep bulatan camni.. pengantin pompuan bule tengok pengantin lelaki.

    idea memang superb.. yg lain ..sila tiru :)

  10. anis says:

    mane keluarga yusri.. takde bergambar pun .abg2 nye..family..

  11. Anonymous says:

    tahnian lisa dan yusri