Written by serenity | November 16th, 2015

Tagline ‘Terlajak Laris’ produk DHerbs boleh diakatakan menjadi satu fenomena untuk perniagaan kosmetik di negara ini. Pengasasnya, Dato’ Aliff Syukri Kamarzaman dan isteri, Datin Nur Shahida Mohd Rashid telah menganjurkan majlis Malam Gala Fantasy DHerbs 2015 malam Sabtu lepas. Dengar tajuk pun sudah tentu anda boleh mengagak yang majlis ini bertemakan fantasi. Individu yang hadir pada malam ini mengenakan kostum dan solekan seperti watak-watak dalam kisah dongeng dan fantasi.
 photo 12093600_188673531471963_1697006903_n.jpg

Fasha Sandha berpakaian seperti Elsa Frozen, Zain Saidin, Norman Hakim, Memey Suhaiza, Arja Lee, Rebecca Nur Al Islam, Datuk Shah Rezza, dan Ziela Jalil. Sementara itu, Ziana Zain dan Ning Baizura telah membuat persembahan.

Lagi 25 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar The Assemble dan The Malaya.

Anda peminat muzik berirama RoCk?! Bagaimanakah agaknya jika lagu-kagu berirama rock digubah dlm susunan vokal koir?…

Posted by Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara on Wednesday, 11 November 2015


 photo 12256899_1662452810725649_2112607783_n.jpg
 photo 12256764_1701379016774172_415457969_n.jpg
 photo 12237537_188962318109733_1411068917_n.jpg
 photo 12237377_1051409688210627_1106701972_n.jpg
 photo 12237127_709996705804618_332480272_n.jpg
 photo 12237326_988828927827735_304651271_n.jpg
 photo 12224584_436127999926773_1034997224_n.jpg
 photo 12237069_780262942102780_1742001238_n.jpg
 photo 12224573_1142364755776664_1736152002_n.jpg
 photo 12224694_1489768034664579_874681751_n.jpg
 photo 12230944_786906111436444_1243958738_n.jpg
 photo 12224650_438529583014799_77772342_n.jpg
 photo 12224282_1637086183213290_642512929_n.jpg
 photo 11925822_1632572206967644_1890138734_n.jpg
 photo 11410726_1054290304613610_1237137011_n.jpg
 photo 12142600_169895183360688_1663338270_n.jpg
 photo 12145599_1689294487949374_1220256667_n.jpg
 photo 12120523_1026689620738571_1962065113_n.jpg
 photo 11377772_1651020685146515_961710149_n.jpg
 photo 11372331_897939200302783_909671001_n.jpg
 photo 10852943_1694616864106350_921152526_n.jpg
 photo 11371280_891554297581087_209100292_n.jpg
 photo 11351977_799114633544066_1140087989_n.jpg
 photo 11008259_933035446762522_1224392326_n.jpg
 photo 11249578_190016641337330_906689016_n.jpg

75 responses to (26 GAMBAR)Selebriti Di Malam Gala Fantasi DHerbs

  1. muak says:

    Aku bukan nk ckp ape la… aku muak tgk muka che ta.

  2. Elsa says:

    Ye lah rambut palsu fasha tu fail ler. Tak lawa. Siapa make up artist dia takkan tak leh advise rambut tu tak sesuai.

  3. anon says:

    che ta paling lawa ..macam elizabeth taylor dlm movie cleopatra

  4. pojiah says:

    ya allah FASHA…gemuk nyer…dengan perut membuncit..mengandung lagi ker..dah macam mak kepada che ta dah…

  5. brat pitt says:

    FASHA gambar selfie sendiri punya la cantik..sekali bila tgk gambar yg real..mak aihhh…sebijik mak2..
    dah boleh bawak watak mak2 dah fasha ni..leh join watie elite dan fiza untuk bawak watak mak2 kepada hero dan heroin..

    • nana says:

      Betul tu.. selfie habis 360 camera guna. Haha memangla akan nampak gojes berseri2. Tapi bila real tgk makin tak berseri fasha ni.. kalau i jadi fasha risau sgt..yela jejai kaya + jenis cpt tgoda.. fasha muka jenis cpt nampak tua.. waduh kalau botox terlebih confirm sebijik rosnah amt aris!

    • Loloq says:

      Samalah cam nora tengok kat IG dia bukan main cantik halus mulus. In person biasa-biasa aje muka dia. Kulit pun tak bersih. Harap comel aje lah. Artis kat malaysia ni kebanyakkan nya lawa make up aje.

      • munah says:

        tapi nora punya body mantain…still lawa…fasha punya body out terus…tengkuk pon dah pendek…

        • Lawak says:

          Baru beranak biasalah. Ada jenis badan yang lambat utk kurus balik. Kira ok apa dah semakin kurus tu. Lama-lama dapat lah balik body anak dara dia tu.

  6. allyzee says:

    Apa la pekdahnya semua ni.

  7. Tuti says:

    Ok.. zain hensem gila..trgat citer gladiator.
    Rebecca out trus..konon nk jdi mak tiri prince dlm citer enchanted…fasha..??erk…xtau nk kata..elsa xder selendang fasha oi..rambut pon mcm nk jtuh jerk aku tgk

  8. Nek Bunga says:

    Betina BANGANG yg. pakai baju-ala-Syaitan dengan lambang “Devil Horns” tu apasal! Meluat betul aku bila ada si BANGANG mcm. ni – yg. tau nak glamor; tapi otak tak dak!

  9. Kemek Suhaiza says:

    ketahian apakah ini Halloween terlajak sarat marat