Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(26 GAMBAR)Sekitar Fesyen Selebriti Di #ABPBH31

Anugerah Bintang Popular Berita Harian telah dilaksanakan buat kali ke-31 pada malam Ahad lepas. Ia menyaksikan kejutan apabila anugerah Bintang Paling Popular dimenangi oleh Wany Hasrita yang juga penyanyi wanita paling popular.

Advertisement

Oleh itu, ramai selebriti tidak melepaskan peluang untuk tampil dengan fesyen menarik rekaan pereka fesyen terkenal. Anugerah ini sudah sinonim dengan industri hiburan Malaysia dan dianggap antara anugerah populariti selebriti paling berprestij. 

Lagi fesyen artis di malam ABPBH31 dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Advertisement

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

34 Comments

  1. Anonymous

    October 9, 2018 at 4:10 pm

    Reen Rahim tu mmg suka tayang bahu ke? Mcm fesyen 80-90-an pulak time semua retis separuh bogel gi anugerah.

  2. Anonymous

    October 9, 2018 at 1:26 pm

    cun gila zahirah.. padan muka zul ariffin… dah dpt yg cun elok masih nk yg tua jgk si gaya… merajuk kt gaya g peluk2 lopak…. haaa last2 tak tahan buang air bijih kt thai sana… skrg padan muka tgk jer laaa diorg life happy..

  3. blhla

    October 9, 2018 at 12:25 pm

    delisha used to be so cute, now she’s short and fat. come on, you baru naik kot. pls2
    siti, ayda jebat, zahirah, farah nabilah cun

    • Anonymous

      October 9, 2018 at 1:13 pm

      yupe… fesyen tu buat delisha nmpk big dah laa merah menyala

    • blhla

      October 9, 2018 at 1:46 pm

      not only kat red carpet ni, dlm drama Alamatnya Cinta
      tu pun dah naik dah

    • Anonymous

      October 9, 2018 at 3:31 pm

      macam AJ suatu masa dulu…. bila tergemok dan transform jadi rosnah mat aris. sekrg dah kurus.

      Masalah perempuan berhijab yang dulu berisi dan now dah slim, contoh TokTi.. mesti nak bungkus badan tunjuk ramping. Alahai… lariiiiiii konsep pakaian muslimah.

  4. kirana

    October 9, 2018 at 11:49 am

    ct – gigih bgtau yg dia dah kurus..baju mcm dia penah pakai kt konsert sblm ni..kaler je lain
    aj – bju suai dgn dia..xserabut
    em – walaupun agak menampakkan pinggang & pinggul, tp tudungnya masih labuh
    fazura – baju cantik..cuma rambut xsuai
    fg – simple but nice
    hd – mekap garang..nmpk tua dr usia

    • Anonymous

      October 11, 2018 at 11:25 am

      Mcm bkn baju tu dct pakai baju..mlm tu dia pakai Hitam bkn hijau tua ni..ke aku yg silap..

  5. Anonymous

    October 9, 2018 at 11:33 am

    suka baju AJ, sesuai dengan dia, nmpk simple tapi menarik

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama