Written by serenity | October 9th, 2018

Anugerah Bintang Popular Berita Harian telah dilaksanakan buat kali ke-31 pada malam Ahad lepas. Ia menyaksikan kejutan apabila anugerah Bintang Paling Popular dimenangi oleh Wany Hasrita yang juga penyanyi wanita paling popular.

Oleh itu, ramai selebriti tidak melepaskan peluang untuk tampil dengan fesyen menarik rekaan pereka fesyen terkenal. Anugerah ini sudah sinonim dengan industri hiburan Malaysia dan dianggap antara anugerah populariti selebriti paling berprestij. 

Lagi fesyen artis di malam ABPBH31 dengan membaca entri ini sepenuhnya.

View this post on Instagram

MENARIK OKTOBER 2018 JABATAN KEBUDAYAAN DAN KESENIAN NEGARA (JKKN) Kementerian Pelancongan, Seni Dan Budaya Malaysia . . 1. MYSENIBUDAYA: [email protected] + 12 & 13 Oktober 2018 + 9.00 pagi – 10.30 malam + Dataran Penggaram, Batu Pahat, Johor + Semua dijemput hadir + 07-224 8270 / 223 1249 (JKKN Johor) . . 2. FESTIVAL TEATER MALAYSIA 2018 + 15 – 21 Oktober 2018 + 8.30 malam + Dewan Tunku Abdul Rahman, MaTiC, Kuala Lumpur + Semua dijemput hadir + 03-2614 8200 / 8212 / 8241 / 8262 . . 3. MYSENIBUDAYA: TEMASYA BUDAYA MELAKA 2018 + 19 – 21 Oktober 2018 + 9.00 pagi – 10.30 malam + Kota A'Famosa, Banda Hilir, Melaka + Semua dijemput hadir + 06-233 1787 / 1790 (JKKN Melaka) . . 4. PANGGUNG SENI TRADISIONAL 2018: RAMPAI SARI TARI MALAYSIA + 26 & 27 Oktober 2018 + 8.30 malam + Dewan Tunku Abdul Rahman, MaTiC, Kuala Lumpur + Tiket: RM20 / RM50 + 010-226 7190 (UM) / 011-3940 1480 (SSeMJ) / 012-518 6452 (JKKN) . . Semarakkan Seni Budaya Bersama JKKN. #jkkn #mysenibudaya #sayangimalaysiaku

A post shared by JKKN ?? (@mysenibudaya) on


34 responses to (26 GAMBAR)Sekitar Fesyen Selebriti Di #ABPBH31

  1. andi says:

    macam biasa datuk ct tetap no.1..untuk zizan neck tie x sesuai utk majlis anugerah,utk ke ke pejabat bole la..fesyen lelaki meletop disandang oleh Syafiq kyle..lg 1 geram tgok baju farah nabila tu yg bahaian luar tu agak terlondeh..

    8

    19
  2. And1 says:

    fesyen artis wanita meletop datuk ct, utk lelaki syafiq kyle..kepada zizan neck tie x sesuai utk majlis anugerah begini utk ke pejabat bole la..sama geram dgn baju farah nabila bagian luar tu agak terlondeh geram nak tarik naik..

    0

    23
  3. minah senget says:

    semua cantik2..kecuali no 1,7 n 8 heheh

    1

    3
  4. 1 says:

    apo kono dengan baju capik farhain tu?

    5

    1
  5. bibik says:

    baju rita paling out..

    5

    2
  6. Anonymous says:

    baju ayda jebat cantik. sesuai dgn umur & tak terlalu sarat bling2 bagai. classy .

    37

    0
  7. Anonymous says:

    aku suka dress fazura & ayda jebat. yg lain terlalu biasa dipakai utk majlis anugerah. dah slalu tengok.

    27

    1
  8. Kak vi says:

    Eh rihanna pun p abpbh?

    11

    0
  9. benci thought says:

    baju paling bangang fesyen bajau laut.. kmkzura haha

    delisha awak cantik.. tapi baju Dan mekap Tak sesuai

    Janna Nick look cool as ever

    lain² okay la tak teruk mana pun so so je

    6

    23
  10. kak pon says:

    wow… nice ayda jebat! something new and suits you well

    10

    0
  11. Anonymous says:

    suka baju AJ, sesuai dengan dia, nmpk simple tapi menarik

    9

    0
  12. kirana says:

    ct – gigih bgtau yg dia dah kurus..baju mcm dia penah pakai kt konsert sblm ni..kaler je lain
    aj – bju suai dgn dia..xserabut
    em – walaupun agak menampakkan pinggang & pinggul, tp tudungnya masih labuh
    fazura – baju cantik..cuma rambut xsuai
    fg – simple but nice
    hd – mekap garang..nmpk tua dr usia

    8

    0
  13. blhla says:

    delisha used to be so cute, now she’s short and fat. come on, you baru naik kot. pls2
    siti, ayda jebat, zahirah, farah nabilah cun

    6

    1
    • Anonymous says:

      yupe… fesyen tu buat delisha nmpk big dah laa merah menyala

      5

      0
    • Anonymous says:

      macam AJ suatu masa dulu…. bila tergemok dan transform jadi rosnah mat aris. sekrg dah kurus.

      Masalah perempuan berhijab yang dulu berisi dan now dah slim, contoh TokTi.. mesti nak bungkus badan tunjuk ramping. Alahai… lariiiiiii konsep pakaian muslimah.

      8

      0
  14. Anonymous says:

    cun gila zahirah.. padan muka zul ariffin… dah dpt yg cun elok masih nk yg tua jgk si gaya… merajuk kt gaya g peluk2 lopak…. haaa last2 tak tahan buang air bijih kt thai sana… skrg padan muka tgk jer laaa diorg life happy..

    6

    2
  15. Anonymous says:

    Reen Rahim tu mmg suka tayang bahu ke? Mcm fesyen 80-90-an pulak time semua retis separuh bogel gi anugerah.

    4

    0
  16. bobo says:

    tok ti gigih nak tayang dia dh slim…sendat kot bju ko..x nak kalah dgn artis lain

    4

    0
  17. Ardzyllah says:

    dalam senarai ketegori.kemenangan Alif Satar yg memang tepat pada ramalan aku…memang verstyle….Go Alif Satar

    0

    0

Leave a Comment

Optional