Written by Bella | November 8th, 2017

Semalam, Fasha Sandha telah mengadakan satu majlis yang cukup meriah bagi meraikan ulang tahun kelahiran anak perempuannya, Putri Raysha Jemyma yang ke 3 bertempat di KLCC. Bertemakan warna pink, Jemyma kelihatan cukup comel dan bahagia apatah lagi dengan kehadiran bapa tercinta, Jejai yang turut memeriahkan lagi majlis tersebut.

Ramai peminat mendoakan agar Jemyma membesar menjadi anak yang solehah dan pada masa yang sama sempat memuji sikap Fasha dan Jejai yang sanggup melupakan persengketaan sebelum ini demi anak-anak mereka.

Jom layan beberapa lagi foto sekitar majlis sambutan hari jadi Putri Raysha Jemyma dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit Foto : kaki5photo

29 responses to (26 FOTO) Majlis Sambutan Hari Jadi Ke 3 Putri Raysha Jemyma Anak Fasha Sandha

  1. Anonymous says:

    comel jemyma ni….
    dan fasha-rizal semoga anda baik2 saja…sedih mereka dipisahkan kerana tiada jodoh

    42

    0
    • Allah yg Maha Besar says:

      kenapa sedih, Allah temukan, Allah pisahkan. Ada sbb kenapa Allah berbuat sdemikian. Sbb sala satunya..manusia mudah lalai..

      11

      0
      • Anonymous says:

        bukan kah sedih itu satu perasaan..normal la untuk manusia ada rasa sedih, gembira..salah ke?

        17

        0
        • Miss Unibes says:

          Wah! Makin cantik Jemyma ni. Tapi Rayqal mana? Selalu dia mesti ada. Takpe, positif je. Jejai pun dah makin cool sekarang. Macam dah pudar rasa cinta dia kat FS. Ke aku yg prasan lebih? Lol. Yelah dulu cerai Jejai nangis. Lepas tu warning pelakon budak lelaki tu jgn dekati FS, selalu ganggu FS nak jumpa subuh2, call pun selalu gak. Macam org gila. Sekarang dah nampak ok. Mungkin Nelydia dah masuk menghiasi taman hati Jejai. Lol. Whatever. Yg penting muka Nedim sebiji macam Bung Mokhtar lagi2 dia senyum. Lol.

          1

          8
        • Anonymous says:

          Sekali lagi, muncul hakak telenovela kuat berangan…..kahkahkah. Fasha tak bagi dia jumpa anak2, itu yang dia desak fasha. Takleh terima kenyataan ke kak. Kahkahkah

          2

          0
    • Bukan peminat, advice je. says:

      Itu sbb time begadoh x perlu nak hebohkan at publish kat social media sgt…. alih2 time besday anak jumpa juga berbaik juga elok jugak… sape yg malu balik gi buka cite psl gaduh sume…..
      Haih laaa retis

      10

      0
      • Mat Ronggeng says:

        Bercerai tak semesti nya bermusuh. Contoh terbaik Abby Abadi. Ok je didik anak anak diaorang sampai kearah jadi student Tahfiz.
        Anyhow, padangan mata saya, muka Jemyma banyak ikut Mak Jejai…. Kebesaran Allah. Anak dia ikut muka mak mertua – yg Fasha tak boleh ngam.

        4

        1
    • OWL BY HELL says:

      NK KOMEN SATU JE, FASHA KENAPA KO GEMUK GEDABAK? LENGAN DH SMA BESAR NGN JEJAI, PIPI TEMBAM, EYEBAG JGN CKP! ASIK KATA KURUS KT IG, ASIK NMPK KURUS KT IG, TP SEKLI KAMERA ORG LAIN YG AMIK GMBR, TRUS ORIGINAL GEDABAK GEMUK! SENGKEK SGT KE U FASHA, SMPAI X MAMPU PEGI GYM & X MAMPU NK HIRE COACH? BF SAJAT TU KAN COACH, MINTA DIA LA SPONSOR! HAHAHHAHA! NI MCM BODY GEDABAK, BERANGAN NK JD DATIN /BINI VVIP? OPSSS X MUNGKIN!

      5

      0
  2. Shhh says:

    Elok je hubungan Jejai dgn FS aku tgk…yelah dorg sh ambik perdekatan utk berbaik…sblm ni agak kecoh lepas dorg bercerai…sbb ada batu api…skrg si batu api pun dh berkahwin, dan sdg mengandung, harap jaga kandungan tu elok2…Jejai dan FS dpt berbaik semula dna berkahwin. lupakan semua berlaku. Harap si batu api tlg move on, dn bg FS berbaik dgn mertua..

    6

    34
    • anti hati hitam says:

      ko kenal ke keluarga dorg,ko pasti ke yg ND tu mmg batu api hubungan dorg..kalau tak,tu dikira fitnah tau..tau ke ape hukum fitnah org..hehe,pastu nnt mesti ko reply n ckp..”ko ni mesti ND,or kerabat2 ND kan,tak pon ko peminat dia” ..hehe..manusia2..

      45

      4
    • tulip merah says:

      kalau betul ada orang jadi batu api, kenapa jejai yang nak saman fasha sebab fasha buruk2kan family jejai di media sosial ye? lepas jejai nak saman fasha, fasha baik2 dengan jejai sampai jejai tarik balik saman tu. fasha yang sebenarnya jadi batu api atas diri dia sendiri, tak perlu nak tarik2 orang lain, nak blame orang lain atas apa yang berlaku.

      17

      0
    • siot says:

      sengetlah otak kau ni, xboleh move on lagi ke? asyik kaitkan ND je pahal?

      15

      0
    • Putri says:

      Fans Fasha ni susah btol nak move on n salah kan ND…bukak mata besar sikit..ND dh mcm family Jejai..Adik Ipar dia Cho bsalin pun ND n Nedim g jenguk..lupe kot ke tak tau sejarah time ND isteri Jejai dah de gosip FS ganggu jejai call 3 pg…ND cool down Fs still sindir ND tunjuk bahagia..ermm tak tau ckp ape. Berhentilah menjadi bebal

      17

      0
  3. Lalola says:

    Taktau nak cakap panjang. Tp, boleh nampak raut wajah Rizal ni bahagia / sayang pada Fasha. Jodoh dan ajal semua Allah tentukan. Nampak tenang seronok tengok pasangan ni ‘bersatu’ dalam gambar. Tiap manusia ada kelebihan, ada kekurangan. Kalau pasangan kita boleh terima kekurangan kita seadaanya, itulah cinta. Tp, tak semua cinta boleh bersatu jika ada aura negatif di sekeliling. Maksudnya, yang suka mencari/nampak keburukan daripada kebaikan. Moga Rizal dan Fasha terbuka hati untuk bersatu semula.

    26

    0
  4. x says:

    itu hari berbaik2 sbb anak2. hari ini sambut birthday sbb anak2 dn Jejai support…untung nasib badan. Ada udang ke…

    1

    8
  5. Ugly Nara says:

    Yang tukang fire stone tu bukan si ND tapi si Sajat aww aww tue ….

    13

    0
    • wekkkkkkk says:

      kenapa sajat ada hati nk bergambar dgn barisan pompuan tu..ko pondan lah. Tetiba ada telor kt situ. Haram berlaga2 dgn ori pompuan tau.

      8

      -1
      • Mat Ronggeng says:

        Coach Yin pun ada. Abg sado sekali dukung 2 orang anak angkat Sajat.
        Sajat sedang groom Coach Yin jadi entrepreneur…gitew…jangan banyak termakan budi…. nak tergadai body Sado tu…

        3

        0
  6. Anonymous says:

    simple & sweet je besday celebration …i like. tak la mcm che ta…adoi! serabut!

    9

    2
  7. zeti says:

    Saya suka family ni dari dulu nmpk bahagia charming mcm pelangi..tulh syg tiba2 pisah..moga ada sinar kembali demi ank2..hrp family jejai ok je kot..muka ank2 fasha byk ikut muka dia ni..
    Happy birthday Raysha moga sihat n bahagia sayang!!!

    8

    1
  8. chetachipap tak dak bulu says:

    hmmmmmmmmmmmmmmmm kompang lebihhhhhhhhhhhhhhhh tunggu ler bila jejai…..sebut nak nikah lagi pong pang pong pang fasakh sendat ni meroyan,.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,kah kah kahhah

    1

    1
  9. nok gebuzzz says:

    saya doakan semoga jodoh mereka masih ada dan berpanjangan,mungkin bukan sekarang..dimasa akan datang,Inn shaa allah.
    happy besday raysha..semoga sentiasa cute n happy selalu…

    0

    1
  10. Anonymous says:

    kawen jela

    0

    0
  11. anyn says:

    sajat? yuckss
    asal pic jejai duduk terkeluar kerusi masa fs duk sebelah dia tu?

    1

    0
  12. mami tanjung says:

    awat fasah sanda besaq gedabak la ni,senang ati ka ada boipren baru kutt

    0

    0
  13. Anonymous says:

    br la nampak macam birthday budak2…tk macam yg lagi satu tu…macam majlis mak budak,,,

    2

    0

Leave a Comment

Optional