February 24th, 2012

Ini adalah gambar daripada kamera Abang Nara yang kecik molek. Jadi kualiti tak berapa cantik. Kamera daripada photographer profesional memang ada tapi terlalu banyak untuk diedit dan dipilih. Jadi buat masa ini, korang layankanlah dulu mana yang ada.

gambar lisa surihani dan yusry

Lagi 24 keping gambar pengantin baru Yusry dan Lisa Surihani dengan membaca entri ini sepenuhnya. Esok Abang Nara uploadkan lagi beberapa keping gambar diorang untuk tatapan anda.

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

vgambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry


179 responses to “(25 GAMBAR)Pengantin Baru Yusry Dan Lisa Surihani”

  1. AMARDIN says:

    biarla dia org nk. kawin, bukan tak baik. lu susah ati nape. lu nk. Lisa wow tgk cermin 18 lapis la.

  2. just me :) says:

    they are so sweet!!! <3<3

  3. AKAK JEMAH says:

    Assalammualaikum buat korang2 semua yg dok laa komen negatif kat sini,

    Akak ni dok peratikan la dr komen atas2 tu, byk yg dok condemn2 itu ini. baik korang hentikan la nak banding2kan perkahwinan dulu ngn skrg. Korang x tau ker JODOH, AJAL, MAUT tu semua kat tangan Allah jua…??

    Tak rugi kalo doakan kebahagiaan dorang dari dok buat ramalan mcm2. Ckp macam tak de iman laa pulak, x kan x belajar agama kot..?

    takde orang kawin yg habiskan ratusan ribu ringgit semata2 nak bercerai. Takde orang korbankan diri sendiri semata2 nak pegang status duda/janda. Semua dah usaha yg terbaik tp Allah jua penentu segala jalan hidup kita.

    Yang dok rancak mengata kekurangan sesuatu majlis, mane yg dah kawin tu maybe tau mcm mana susahnya nak uruskan majlis perkahwinan. Still ada jugak yg x sempurna. Tapi akak nak tanya korang, KORANG SUKA KER KALO ORANG DOK KUTUK, CAKAP2 pasal korang punye Mekap, majlis..bla..bla..sure rasa nak marah kan..??

    So sblm bercakap tu, baik2 ler berfikir dulu, Jangan ckp mcm orang xde akal, xde ilmu, jari dok sedap jer menaip ikut hasutan setan lam ati tu. Bervulu orang lain baca tau tak..??????

    Mane yg dah kawin, maybe rasa dah selamat..TAPI jangan lupa..adik badik, sedara mara korang ade lagi yg nak kawin.. Kalo x kena adik badik or sedara mara, JANGAN lupa..esok lusa anak cucu korang nak kawin. Sure rasa hangin kan, bila dah susah payah uruskan majlis, rasa dh paling perfect, still jgk org mengata & buat ketupat beramai2. Sure fhm perasaan org yg dikutuk time ni kan..??

    So, mari la komen secara berhemah, berfikiran positif & x payah la nak bandingkan majlis, fizikal or ape2 jer semata2 nak tunjuk mcm kita ni bagus sangat.

    Peace no War…

    ;)

Loading...