Written by AbangNara | February 24th, 2012

Ini adalah gambar daripada kamera Abang Nara yang kecik molek. Jadi kualiti tak berapa cantik. Kamera daripada photographer profesional memang ada tapi terlalu banyak untuk diedit dan dipilih. Jadi buat masa ini, korang layankanlah dulu mana yang ada.

gambar lisa surihani dan yusry

Lagi 24 keping gambar pengantin baru Yusry dan Lisa Surihani dengan membaca entri ini sepenuhnya. Esok Abang Nara uploadkan lagi beberapa keping gambar diorang untuk tatapan anda.

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

vgambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

gambar lisa surihani dan yusry

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

179 responses to (25 GAMBAR)Pengantin Baru Yusry Dan Lisa Surihani

  1. jenab jer says:

    tak paham aku korang yg dok kutuk2 & ckp lucah2 ni….motifff???? try la kasi ucapan or mssg yg bagus….ni ckp bukan2…kang ditegur melenting….salah tau cara korang tu..!

  2. deknoe says:

    kepada org2 yg xsuke lisa n yusry kt cnie…
    nk gtau sket la,pe slh dorg sampai u oll nk kutok2 dorg…
    biala nk de seri ke,xde ker bkn skit kn aty sesape pon…
    yg xexcited tgk pic wedding dorg xyah la tgk…
    xde sape pon soh u oll tgk…
    xsepadan ke pe,u oll yg tntu kn ke…
    2 sume kje ALLAH k,xde sape yg bleh hlg…
    kalo sndr 2 perfect xpe la..
    mekup tebal pon kne kutok,natural pon kne kutok jgk….
    pelik2,xpaham…………

  3. Reena says:

    Huhaiiiiiiii canteknye ko lisaaa!!! Kalau dah cantek tu, pakai camera cap ayam pun tetap cantek..tak yah nak mekap tebal2 bagai.. congrats to both of you.

  4. pemerhati123 says:

    tahniah yusry n lisa..yg aku nampak kelainan adalah sampin si yusry tuuu..tak penah aku nengok sampin rupa itu…but very nice sampin…pepon moga both of u kekal hingga ke syurga..amiin

  5. ana lee says:

    lisa nampak berseri2 sangat dgn solekan nikah yg natural…

  6. syerry says:

    sorry to say. knapa ak tgk muka lisa ni mcm x berseri aje. bukan nk kondem ke ape. aku mmg suka lisa ni. tapi seriously, muka dia hari ni mcm x berseri. kesiannyer…. :(

  7. misaei says:

    aku peminat lisa tp komen tetap komen..
    apesal make up lisa mcm xnaik seri??nampak oily n siyes lah xnampak seri nye mcm selalu..sape yg make up kn ni??ish3 poor!

  8. LAra says:

    Taniah lisa suriani n yusry.bahagia kekal abadi hingga ke anak cucu

  9. linuk says:

    come on laaa kpd yg komen cam xde serilah, tak kai tudunglah, anting2 cam saliblah… kan baik just say your congrats isshhhh

  10. Anonymous says:

    Lisa nampak lesu laa, maybe sebab make up dia yang natural tapi dia tetap cantik . Untung yusry :)

  11. zue says:

    ade je yang salah…

  12. Yatz says:

    Lisa cam takder chemistry langsung dgn Yusry :( opposites attracts? hmmm … cam budak kecik dgn Wak2 gitu. but dah jodoh so nak buat camner … hahaha

  13. horey says:

    suka..suka..suka…memang sepadan..
    moga kekal hingga ke akhir hayat…amin..
    biar lah apa org nk kata..janji bahagia..mulut org selalu kecoh jer..kan..kan..selalu ja tak kena,buat baik pon kena kata,buat jahat apatah lagi kan..kan..

  14. yeah says:

    alhamdullilah,kawin jugak akhir nya pasangan nie..
    manusia nie,klu kita kawin secara betul pon ada jugak komen2 tak berasas…
    eeemmm..klu cam tu kena pi tangkap basah la,cam norman dan memey,terus kawin ditaja..haahahahha…..
    sy berharap,kita disini mendoakan kebahagiaan mereka,bukan mengkritik yg bukan2,sebab mereka kawin secara elok,bukan tangkap basah ker…atau penuh kontrolversi ker..
    korang fikir2 kan lah…

  15. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    jambu n cantek si lisa ni lah ! geram minah jambu tengok muka dia yg ayu ni….semoga bahgia n cepat timang anak yg comel he he ………………lov uuuuu

  16. kiah propa says:

    aku ingatkan aq je yg rasa lisa surirumah ni xde seri,,,,,,memang x berseri langsung!hampeh je mandi bunga bagai konon nak bagi penyeri…

  17. Nur Kasih says:

    gorjes la lisa.. yusri pun kacak.. mudah2han dapat anak comel mcm mia sara

  18. ghost rider says:

    lisa seri lpas kene bj ngan yusry……..

  19. sweet32 says:

    suke sgt mereka kawin.. semoga kekal hingga hujung nyawa.. lisa x kacau hak org, yusry pon x kacau hak org.. bkn mcm sesetgh artis.. x kira laki org ke bini org ke semua nak kebas.. smpi org tu bergadoh suami isteri smpi bercerai berai!! lps tu ckp kawin ngan janda la, duda lah.. nauzubillah…

  20. Adibah says:

    cantik dua-dua…macam pinang dibelah dua…
    sure anak mereka nanti pun cantik2..

  21. AKAK JEMAH says:

    Assalammualaikum buat korang2 semua yg dok laa komen negatif kat sini,

    Akak ni dok peratikan la dr komen atas2 tu, byk yg dok condemn2 itu ini. baik korang hentikan la nak banding2kan perkahwinan dulu ngn skrg. Korang x tau ker JODOH, AJAL, MAUT tu semua kat tangan Allah jua…??

    Tak rugi kalo doakan kebahagiaan dorang dari dok buat ramalan mcm2. Ckp macam tak de iman laa pulak, x kan x belajar agama kot..?

    takde orang kawin yg habiskan ratusan ribu ringgit semata2 nak bercerai. Takde orang korbankan diri sendiri semata2 nak pegang status duda/janda. Semua dah usaha yg terbaik tp Allah jua penentu segala jalan hidup kita.

    Yang dok rancak mengata kekurangan sesuatu majlis, mane yg dah kawin tu maybe tau mcm mana susahnya nak uruskan majlis perkahwinan. Still ada jugak yg x sempurna. Tapi akak nak tanya korang, KORANG SUKA KER KALO ORANG DOK KUTUK, CAKAP2 pasal korang punye Mekap, majlis..bla..bla..sure rasa nak marah kan..??

    So sblm bercakap tu, baik2 ler berfikir dulu, Jangan ckp mcm orang xde akal, xde ilmu, jari dok sedap jer menaip ikut hasutan setan lam ati tu. Bervulu orang lain baca tau tak..??????

    Mane yg dah kawin, maybe rasa dah selamat..TAPI jangan lupa..adik badik, sedara mara korang ade lagi yg nak kawin.. Kalo x kena adik badik or sedara mara, JANGAN lupa..esok lusa anak cucu korang nak kawin. Sure rasa hangin kan, bila dah susah payah uruskan majlis, rasa dh paling perfect, still jgk org mengata & buat ketupat beramai2. Sure fhm perasaan org yg dikutuk time ni kan..??

    So, mari la komen secara berhemah, berfikiran positif & x payah la nak bandingkan majlis, fizikal or ape2 jer semata2 nak tunjuk mcm kita ni bagus sangat.

    Peace no War…

    ;)

  22. just me :) says:

    they are so sweet!!! <3<3

  23. AMARDIN says:

    biarla dia org nk. kawin, bukan tak baik. lu susah ati nape. lu nk. Lisa wow tgk cermin 18 lapis la.