(25 GAMBAR)Majlis Resepsi Perkahwinan Ustaz Don Dan Husna Part II

Hiburan

(25 GAMBAR)Majlis Resepsi Perkahwinan Ustaz Don Dan Husna Part II

Sila jangan emosi kerana Abang Nara berkongsi banyak gambar majlis perkahwinan Ustaz Don dan Husna ini. Bukan apa, seronok tengok wajah-wajah gembira mereka yang terlibat di dalam majlis ini. Teringat kenangan Abang Nara berkahwin dulu. Memang tersenyum je sepanjang masa.

gambar kahwin ustaz don

Advertisement

Pasangan pengantin baru ini memang sama cantik sama padan sungguh. Pastinya 3,000 orang tetamu yang menghadiri majlis ini sangat gembira dapat melihat Ustaz Don dan isterinya. Tak sabar rasanya nak menunggu majlis sebelah pihak pengantin lelaki pada 1 September ini. Confirm meriah jugak.

gambar kahwin ustaz don

Lagi 23 keping gambar sekitar majlis perkahwinan Ustaz Don dan Husna dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Nadia Zahari Photography.

gambar kahwin ustaz don
gambar kahwin ustaz don
gambar kahwin ustaz don
gambar kahwin ustaz don
gambar kahwin ustaz don
gambar kahwin ustaz don
gambar kahwin ustaz don
gambar kahwin ustaz don
gambar kahwin ustaz don
gambar kahwin ustaz don
gambar kahwin ustaz don
gambar kahwin ustaz don
gambar kahwin ustaz don
gambar kahwin ustaz don
gambar kahwin ustaz don
gambar kahwin ustaz don
gambar kahwin ustaz don
gambar kahwin ustaz don
gambar kahwin ustaz don
gambar kahwin ustaz don
gambar kahwin ustaz don
gambar kahwin ustaz don
gambar kahwin ustaz don

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

76 Comments

  1. Anonymous

    August 31, 2012 at 2:13 pm

    yg dok komen x kena dkt org ni,agak2 dia ni perfect ke nk adili org?dh jamin msuk syurga ke dgn mcari ksilpn kslhn org lain?insaf la..biar la dkt dia asal kn dia bhagia di dunia akhirat.jgn mburukkn org.tmbah2 la pahala jgn la mnambah sifat x elok dlm dri

  2. saya didi

    August 30, 2012 at 12:59 pm

    YA ALLAH! SUKE nyerr….suke nyer…suke nyer…suke nyer…suke nyer…suke nyer…suke nyer…suke nyer…suke nyer…suke nyer…suke nyer…suke nyer…suke nyer…*winkwink

  3. Anonymous

    August 30, 2012 at 10:53 am

    Allah…semua psoal 2 psoal ini..tapi aku pcaya rata2 y kwen nie dulu bersanding,berinai..berpelamin dan ber segala2nya..yg blom kwen pun musti buat bnda sama gk…udah2la weh…lebih baik doakan kesejahteraan dan keharmonian rumahtangga mereka itu lebih baik…sekian..

  4. Lols

    August 29, 2012 at 4:53 pm

    apsal nasik wife UDD lagi byk dr nasi UDD? hihihihi ustaz kena makan byk sket, kasi tegap badan tu ;) ………. tahniah tho.

  5. sha

    August 29, 2012 at 3:56 pm

    tak ada perempuan free hair dalam gambar2 ni…

Loading...