Written by AbangNara | March 29th, 2012

Memang seperti pinang dibelah dua sungguh pasangan berdarah manis ini. Sama kacak sama cantik. Majlis pun nampak sangat meriah sekali. Tahniah sekali lagi Abang Nara ucapkan kepada Liyana Jasmay yang kini telah selamat menjadi tunangan kepada Fathuddin Mazlan.

gambar majlis pertunangan liyana jasmay

Lagi 24 keping gambar sekitar majlis pertunangan Liyana Jasmay dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Ryaniez Moments Photography.

gambar majlis pertunangan liyana jasmay

gambar majlis pertunangan liyana jasmay.jpg” alt=”gambar majlis pertunangan liyana jasmay” />
gambar majlis pertunangan liyana jasmay
gambar majlis pertunangan liyana jasmay
gambar majlis pertunangan liyana jasmay
gambar majlis pertunangan liyana jasmay
gambar majlis pertunangan liyana jasmay
gambar majlis pertunangan liyana jasmay
gambar majlis pertunangan liyana jasmay
gambar majlis pertunangan liyana jasmay
gambar majlis pertunangan liyana jasmay
gambar majlis pertunangan liyana jasmay
gambar majlis pertunangan liyana jasmay
gambar majlis pertunangan liyana jasmay
gambar majlis pertunangan liyana jasmay
gambar majlis pertunangan liyana jasmay
gambar majlis pertunangan liyana jasmay
gambar majlis pertunangan liyana jasmay
gambar majlis pertunangan liyana jasmay
gambar majlis pertunangan liyana jasmay
gambar majlis pertunangan liyana jasmay
gambar majlis pertunangan liyana jasmay
gambar majlis pertunangan liyana jasmay

151 responses to (25 GAMBAR)Majlis Pertunangan Liyana Jasmay Dan Fathuddin Mazlan

  1. izzuera says:

    tahniah…

    0

    0
    • blacktie says:

      smoga kekal hingga ke akhir hayat.. lebih mudah doakan yg baik2 aje dari ngutuk tak tau hala ye pembaca.. hehe (aku mood elok arini) kakakka

      0

      0
      • debob says:

        apesal belemoih comot je si liyana jasmay ni aku tgk.. si tunang tu dh hensem dah… sape yg makeup dia ni?apesal makeup di ala2 muka berminyak? rambut pun buat ala2 serabai tu kenapa??? muka dh comel, makeup pulak silap teknik.

        0

        0
      • nini says:

        nape rambut die nampak pelik..make up dah satu hal..ke mate ni yg problem…

        0

        0
      • Anonymous Yg Over says:

        heyy u ols jgn jd kolot ok darling2 semua, nih fesyen datin sri semah ok so hipokrit sikit..cantik..anyway tahniah LJ dpt jutawan untung u xsangka u lebih tajam dari i..that my darling..mu..mu..muahhh..

        0

        0
      • pemerhati says:

        ada je tak kena korang nih. pelik aku. beli cermin tilik muka sendiri dulu, agak2 dah kena belom muka and gaya rambut korang? mengutuk je tau. ptuiiiiihhhh!

        0

        0
      • aku tak percaya cinta

        0

        0
    • eleh eleh says:

      tahniah LJ dan pasangan. semoga sampai jodoh ke jinjang pelamin dan hingga hujung nyawa. ** tapi set pertunangan irma hasmie lg cantik kan? setuju tak? kalau setuju sila like :)

      0

      0
    • cik tipah says:

      Datuk Rauf jadi wakil pihak sebelah lelaki…. biasalahkan orang kaya sesuai kawin dgn orang kaya kalau dgn orang biasa2 tak sepadan pulak nnt. Dalam Islam pun kita memang digalakkan kalau nk kawin tengok keturunan,,,,
      Tahniah

      0

      0
      • Anonymous says:

        sekufu..

        0

        0
      • pororo says:

        “Wanita dinikahi karena empat perkara; karena hartanya, karena kedudukannya/ keturunannya, karena kecantikannya dan keranan agamanya. Maka, pilihlah yang baik agamanya niscaya engkau beruntung.”

        aq rsa, btunang xperlu tabarruj blbey kot.. nyway, smoga sampai ke jinjang plamin ea~

        0

        0
    • hey hey hey, aku tak percaya cinta! tahniah LJ dan pasangan

      0

      0
    • Ak yg Comel says:

      Style rambut LJ tu mcm stle JLO la pulak..org skng tunang pun da meriah mcm majlis kawen.

      0

      0
      • oooooo says:

        mohon jgn sebut Lj ye uolzz LJ dlm bahasa cina maksudnya Lanjiao atau pon org melayu sebut lancau okay?

        0

        0
    • Cik Jah Glamour says:

      Weehuuuu.. Cik Jah nampak Lisa di situu.. Hye Lisaaaa :D
      Tahniah Liyana Jasmay. Dah percaya cinta dah? HAHAHA

      0

      0
    • icha says:

      c lelaki bersongkok bagai..mcm ralat pulak tgk

      0

      0
      • Ak yg Comel says:

        betul tu..yg lelakinya da sopan dah baju melayu lengkap ngn songkok..sejuk hati mertua tgk. tang pmpuan pulak baju ny style western gitu..mcmne pkcik mkcik kt situ tgk dress die yg sexy on top tu..maybe cover ngn selendang ke ok kot..lagi pulak tunang die ala2 rupe ustaz azhar idrus,berjambang lg tu..yg LJ ni pulak jenis hyperactive,cakap xcontrol2 punye..
        anyways,mungkin ini adalah jodoh dr Allah dah tertulis..semoga mrk saling lengkap melengkapi.nobody perfect..

        0

        0
      • takde problem pun. freedom of choice. kenapa perlu tetap pada apa yang distereotaipkan sebelum ni? kalau nampak cantik pada mereka berdua, ok je pakai apa pun.

        0

        0
    • suka hati says:

      cntiknyer lisa..berseri sgt…huhu

      0

      0
    • Maya Kering says:

      I think this guy deserves so much better. Someone yg bertudung, putih melepak, not an artist like LJ. Sorry, just saying.

      0

      0
    • Anonymous says:

      Sekali nak kawen dgn Sin Chan daa.. Huhu..

      0

      0
  2. lady says:

    nampak sweet n cantik theme hantaran & pelamin:D meriah plk tue…cuma tue lah dress tue tak berkenan lah klu btl 10k mmg rugi

    0

    0
    • Anonymous says:

      kau x berkenan, tp die berkenan.. so?? kau ke yg tunang ni?? sibuk jee

      0

      0
      • lady says:

        Kau tue yg menyemak lg menyibuk…dah lah tak ade bahasa!masalahnya…nie pendapat aku terpulang lah pada aku…ade aku kesah?

        0

        0
      • Anonymous says:

        so ni plak pendapat aku, apsal ko emo??? pendapat aku kau sibuk dan jealous sbb xde laki kaya nak kat ko.. so ko terima x pendapat aku niiii.. ade aku kesah??

        0

        0
    • violet says:

      eleh…ko yg xberkenan…tpulang ngan dia la. bukan ko yg tunang. ckp je ko jeles.

      0

      0
      • Mel says:

        Ni lagi sorg.. biar la si lady tu nk ckp ape… mmg dia x berkenan.. itu hak dia.. x perlu la nak ckp dia jeles ke ape.. haish.. tu la manusia… if ko x puas ati dengan statement dia.. ckp je la.. ‘pada aku cantik’. or ‘maybe itu pilihan LJ’. settle! x perlu ade unsur -ve…

        0

        0
      • violet says:

        mel, yg ko sakit hati ni kenapa? ada aku ckp ko? ada aku kacau ko? aku kata mcm tu pun tpulang ngan aku ler…hak aku..tu la manusia..mengutuk org bleh…bila dikutuk, hah…mcm apa.

        0

        0
      • mel says:

        bila d kutuk??.. kutuk la Violet.. i dun mind.. n jgn la cepat marah2.. cuba baca statement aku dgn nada yang slow and hati yg tak panas.. sure ko ok kan… smile :-)

        0

        0
      • bobby says:

        OMG~wat’s goin on here?lady,violet & mel tak perlulah nak berbalah kat sini…buat malu je bnd kecik jerk lg pun si violet n anonymous pun satu komen masing2 itu hak individu yg sebok2 nak basuh org tue knp?mcm awak baik & perfect sgt!tak pernah kutuk org ke?nampak beno menipunya…cuba awak bandingkan bahasa awk berdua dgn lady & mel mmg awk tak ada bahasa pun~maap ckp lah~

        0

        0
      • lovelime says:

        HAHAHAH HUHUH HIHIHIH korang semua macam budak2 tadika pasal bnd kecik macam nie nak sentap2!!!tapi serius tak boleh blah dgn violet & seorg lagi tue tah apa namanya mmg betul tak ada bahasa~konon nak betulkan org tp diri sendiri?macam gud2 jerk ko!!!!

        0

        0
      • Anonymous says:

        klu dh komen hak masing2, nak sentap aku komen minah tu jealous kenapa? ni pun pendapat aku jgk! mel, ni plak pendapat aku, so biar la violet ngan pendapat die, kau pun menyibuk gak ngan pendapat org lain, x tgk cermin ke????

        0

        0
      • violet says:

        yes..yes…btl tu anon..lop u..

        0

        0
    • violet says:

      hah..bobby! insafnya aku baca ayat ko :P

      0

      0
      • mel says:

        x de benda lah.. biasala if x sependapat.. lumrahla… tp as long as boleh get along balik ok la tuuuuu… cam org Jepun atau barat la khususnya .. bila berbalah psl x sependapat mmg cam bergaduh r.. tp after that diorg o.k jer…. :-)

        0

        0
  3. Anonymous says:

    cantiknyaaa deco!! congrats LJ!! u look stunning!

    ni kang ade la yg duk sibuk kata, tunang jgn hebahlah, apsal x pakai tudung la, kening shinchan la, apsal songkok ngan dress x sesuai laa, membazir … mengutuk org sbb diri sendiri x mampu adalah sungguh sadis sekalii.. jgn terasa ye ustats n ustajahh.. lalalalalala……

    0

    0
    • sha says:

      tp kau dah kutuk dulu. =_=’

      0

      0
      • kecoh siak says:

        betol. sbb dia mmg seorg yg berfikiran negatif.
        tahniah LJ :)

        0

        0
      • Anonymous says:

        sha, ko tetibe x ngaku plak ko kutuk dia kat post sblum ni.. ko jgn munafik sgt.. –>ckp dgn gaya ustajah bn.

        0

        0
    • kemakemo says:

      hahahahahaahaha tgk ler nanti ade ler tue yg ckp wei~ errr jap2 kalau ko x cakap aku pun x perasan kening tue~ owhh lalalalalla sebenarnya ko telah memterperasankan aku dan pembaca BN~ haha x tau

      0

      0
      • Mel says:

        Sangat setuju dengan kecoh siak and kemakemo! sendiri kantoikan diri sendiri… padahal org lain x fikir macam tu pon..

        0

        0
      • Anonymous says:

        eleh2 kemakemo, ko yg mengata kening dia kat post sblum ni, buat2 x ngaku ye.. jgn nak split personality sgt laaaa weii..

        0

        0
      • Anonymous says:

        mel, ko terasa? klu ko xkutuk dia, yg ko nak terasa kenapa? elehhhh.. tu la dlm hati jgn busuk sgt, kan dah terasa x kene tempat. ni pendapat aku, ko ape hal??

        0

        0
    • me myself says:

      hahaha..pd aku suka ati dorang la…duit dorang bkn pakai duit aku pun…asal nmpk cantik n puas ati si pemakai dahla…aku tumpang tgk jerrr

      0

      0
    • Anonymous says:

      korg ni mesti x baca komen2 kat entry sebelum ni, lame betul!!! btw xyah nak poyo, korg yg komen2 mcm tu tetiba x ngaku!

      0

      0
    • Ak yg Comel says:

      sokong ko Anon..dorang kutuk tu sbb dorang jeles la.. masing2 mcm perfect nk syarahan org.

      0

      0
      • Anonymous says:

        mmg pun, ade ke kening org tu pun jadi bahan.. sedih betull..

        0

        0
      • Pendekar Bujang Lapar says:

        Ak n anon dh baik ye.. haha..

        0

        0
      • Ak yg Comel says:

        bujng lapok,ade yek kitorang gaduh?wakaka..mane yg komen betul ak sokonglah..mne yg komen mcm bingai tu phm2 sendiri lah mmg nk kena bahan la tu.hahaha

        0

        0
      • Anonymous says:

        tu la hang tak tau, kami ni professional.. kan kan..

        0

        0
      • Ak yg Comel says:

        yes Anon..profesionalisme amalan kita. katakan tidak pada rasuah. mane abg 3 line ko xmuncul2 pun hari ni..slalu menyelit aje mcm kipas neelofa tu. haha

        0

        0
  4. izzuera says:

    banyaknye bunge..

    0

    0
  5. aku says:

    2nd

    0

    0
  6. Alahai says:

    Congrats ~_~

    0

    0
  7. Makcik_Kantin says:

    amboi majlis tunang, da nak mcm majlis kawen jer.. lisa si pengantin baru pun ada..

    0

    0
  8. kemakemo says:

    amboiiii tebal kening~ hahhaah
    ape2 pun tahniahhh :) hantaran cantik

    0

    0
  9. sha says:

    mcm ustaz azhar idrus

    0

    0
    • saya says:

      setuju bebeno ngan awok nie sha..
      sekali pndg sebijik mcm ustaz azhar idrus..
      ade bau2 bacang kot..

      0

      0
    • LJ ku tak percaya cinta says:

      siyes mmg mcm muka ustaz azhar. tenang dan damai je muka fathuddin.
      semoga dapat membimbing LJ lepas ni. jadikan dia sebagai isteri yang solehah, penyejuk mata penawar di hati peneman di syurga, amin.

      0

      0
    • abba abba says:

      tu la, ada iras ustaz azhar idrus.. hik3x

      0

      0
  10. anak mak jemah says:

    dasssattt

    0

    0
  11. penutup nina ricci says:

    tahniah buat psgn manis ne..wahh fresh flower tu..chantekk..

    0

    0
  12. Mizz A says:

    Sweet!

    0

    0
  13. Mak Jemah. Haaahhhhh!!! says:

    Lawa pelamin tp kalau ni utk tunang ada sedikit over la. Baju tu pun sama, mcm x 10k pong!

    0

    0
    • violet says:

      baju 10k ke…banyak2 K ke…ada dia pakai diut ko? asyik nak mengutuk org je…kalo ko nak sponser baju dia, xpa la.

      0

      0
  14. kucinghitamkakipanjang says:

    errmmmm too mch of evrythin. termasuk hantaran. nmpk serabut. n muka lj nmpk comot. mayb rambut kot… tp tunang die mmg hemsem.

    tp ni pendapat aku je… jgnlah korg setuju plak. selera org lain2. congrats LJ!

    0

    0
  15. ada aku kisah says:

    Anonymous ni mmg mouse la..suka nak kias2 dan provoke org padahal dia yang nak ngutuk…booolahhhhh….

    0

    0
  16. Nona says:

    Cantik2 belaka hantaran nye. Creative sungguh.

    0

    0
  17. SYANI says:

    Sekali tengok muka tunang LJ ni cam muka ustaz Azhar Idrus je..hehehe

    0

    0
  18. mimi says:

    aa la mcm muka ustaz idrusss

    0

    0
  19. aishiteru says:

    sweetnye majlis… suke sgt la…

    0

    0
  20. suri says:

    senang nyer…tunang jiran tetangga jek..kawen besok,senang nak kenduri…dekat je htr…raya lak x berebut nak balik kampung…

    0

    0
  21. refelsia says:

    barangan hantaran simple & nice…… tapi majlis nampak kelihatan besar-besaran sebab pelamin mini nya ok lah sekali dalam seumur hidup kan tak salah wat mengikut kemampuan yg penting adat tidak dilupakan……tahniah mudahan akan berkekalan sehingga perkhawinan ya………

    0

    0
  22. hehehe says:

    senang kan tunang sebelah rumah…kalo jd kawin senang nak blk kg beraya…tp kalo tak jd kawin ssh gak lar nak lalu lalang mesti nampak rumah bks tunang…apa2 pun tahniah la yer…cuma pd aku muka lj nie nampak serabut sikit or meak up tak cukup cantik…yg lain semua ok org kaya kan arga 10k tuk bj bertunang tu mcm rm100 jer…lain org lain status kewangannya dah dia dr kuarga berada jd mcm nie dikira sederhana tp pada yg kurang berada nie dah dikira mewah…tepuk poket sendiri la yer…apa2 pun aku sk gambar yg akhir sekali kalo dpt sikit best tu…

    0

    0
  23. totcomey says:

    hahhhaaaa…sorg cm ustaz..sorg lg cm budak terencat..haiyaaa..xsesuai la kowg berdua nih..dhla LJ pkai bju pom cm adoo jer..dh xde bju cntek2 n sopan ker kt butik2 skrg??haishhhh

    0

    0
    • Anonymous says:

      ko lg mcm terencat! komen pun terencat mcm otak ko juge.. ini pendapat aku, jgn la nak bangkang2 pula..

      0

      0
    • violet says:

      dia terencat ke ko yg terencat??? bgs btl…ada pengkritik terencat sudah kat BN ni..mcm ko totomey..nama pun mcm terencat je..kalo diorg tu xsesuai, hbs tu sesuai ngn ko ke yg terencat ni? sori ye..aku suka mengutuk org yg suka mengutuk nie…

      0

      0
      • totcomey says:

        to VIOLET aka Bodoh :-

        suke ati la aku nk ckp pe pom..ni blog umum..bkn blog ko or LJ, sbg peminat, aku ade hak..xske please diam jelah..ko pom sme ngutuk..sume komen org ko nk mencelah..dasar bodoh

        0

        0
      • Anonymous says:

        pom tu ape? pompom?? mengeja pun dh terencat..!!

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        totcomey ni memang bingai….

        0

        0
  24. […] sepenuhnya. Kredit gambar kepada Ryaniez Moments Photography. kredit pada beautiful nara.com GD Star Ratingloading… Number of View :2 ← Kasino mini di tengah hutan diserbu, 63 […]

    0

    0
  25. Reena says:

    Dayang2 dia lak aku nampak lagi cun..hahaha..apakah..terovershadow nampaknya..

    0

    0
  26. kopiko says:

    cumel la si lisa 2… :)

    0

    0
  27. luqman hakim says:

    cakap lah apo yg korang nk cakap n kutuk pada aku lisa tetap cantik walau dah jadi bini orang dah.lama ke cunlah pulak aku tengok.yusry mana.

    0

    0
  28. sukesukesuke says:

    sukelah tgok tunk chocolate fonder2..best,best.best…

    0

    0
  29. kakak neelofa says:

    hey…hey…hey…hey….aku xpcaya cinta……
    npk je si LJ ni trus ahkak gedik nk nyanyi…..

    p/s: fathuddin tu muka serius lah…..takot ahkak…

    0

    0
  30. murai says:

    cantik hantaran…

    0

    0
  31. chentalove says:

    pelamin & hntaran tu cantek…
    btw,tahniah untk mreka b’dua.

    0

    0
  32. NENEK KEBAYAN says:

    mengikut dari pandangan nenek r kannnn….muka depa ni tak seiras..uhuk uhukkkk jgn ada yang melatah dgn statement nenek ye cuuu….. sukati nenek r nak komen apa… peace no war!

    0

    0
    • Anonymous says:

      pada pandangan sy, muka nenek mmg mcm nenek kebayan, jgn la melatah, sukati la nak komen ape..

      0

      0
      • NENEK KEBAYAN says:

        salah tu cu…cu memang pandai meneka tapi tak betoi cu…cuba teka lagi ya cu… smile :)

        0

        0
      • Anonymous says:

        alaa salah ke? x mcm nenek kebayan ke?? untungla nenek muka mcm kak nita, nenek guna air semayang ke botox ke susuk je nek? cuba nenek kongsi ilmu kecantikan..

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Wakakakakaka……..

        0

        0
      • NENEK KEBAYAN says:

        org mcmnilah nenek suka nokkk…ghajin meneka dan meneka..cuba lagi teka cu iya….usaha lif kejayaan

        0

        0
  33. didot says:

    dayang2 tu memang geng2 LJ dari zaman sekolah. kat skolah dulu mmg dlm geng dia, dia yg paling biasa sbb lain cun2!

    anyway, congrats LJ n pasangan! :D

    0

    0
  34. Toya says:

    Si jejaka berseri bagaikan Ustaz…
    Si dara berseri bagaikan ustazah…ker der??
    Apapn tahniah le…

    0

    0
  35. loving says:

    tahniah LJ,smoga hngan kmu b’2 smpai k jinjang pelamin…..

    0

    0
  36. dahlia3janji says:

    tahniah LJ..
    semoga bahagia hingga ke akhir hayat :)
    cantek sangat..
    tunangnye pun kacak..
    sepadan sangat..

    0

    0
  37. ahaks says:

    nampak cam bakal mentua lagi cantik dari lj yg nampak itam gitu….

    0

    0
  38. kepok lekor says:

    Ape kebenda la korang2 ni.sape la kita n berhak ke kita nk menilai ciptaan Allah?berpijakla pd bumi yg nyata yer u ollz.semua Allah cipta indah2 belaker..tq

    0

    0
  39. crabzz says:

    bju mahal..tpi tudung sehelai pon xle pkai ke..nmpk mnis skit n ttp aurat nk wt bnde baek…..bkal suami siap bersongkok lagi..hmmm..pe pon .moga dirahmati Allah.. :) aminn

    0

    0
  40. yaya says:

    pesal aku tgk muke tunang die de iras2 Ustaz Azhar Idrus

    0

    0
  41. Anonymous says:

    tunangnyer muka bersih mcm org baik-baik & nampak ala2 ustaz .mcm tak brp padan ngn LJ yg gediks.

    0

    0
  42. putri kediri says:

    tunangnyer muka bersih & nampak mcm org baik-baik .tak berapa padan dgn LJ yg gediks memanjang…

    0

    0
  43. Anonymous says:

    hihihi muka tunang dia cm ustaz azhar ar…

    0

    0
  44. nor says:

    muka tunang LJ ada iras2 ustaz azhar ar..hihi

    0

    0
  45. nor says:

    muka tunang LJ ada iras2 ustaz azhar

    0

    0
  46. anna says:

    baju lelaki ala melayu..tp lj cm ala omputeh lak..hihihi…dunia2x…

    0

    0
  47. aku kesah? says:

    cantik LJ..hantaran pon cantek2..yg penting aku nmpak adik sharifah shahira tu..sgt cantik!!

    0

    0
    • budu says:

      cantikkkk..yang penting aku tengok kuih yg bulat2 tu..ape ke namanyer..maccaroon ek..nyum!nyum!nyum!

      0

      0
  48. F1 says:

    Tunang dah macam nak bernikah

    0

    0
    • izzah bkn nama sebenar says:

      btl3..lebih baik nikah trs. tp deco majlis mmg gempak n CHANTEKKK sgt deco die..nk tiru la nnt time aku kawen..hihi

      0

      0
  49. […] Liyana Jasmay yang kini telah selamat menjadi tunangan kepada Fathuddin Mazlan. Lagi 24 … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged Fathuddin, GAMBARMajlis, Jasmay, Liyana, Mazlan, […]

    0

    0
  50. Anonymous says:

    ni tunang je cik liyana jasmay oii. siap ada macam bridesmaid sekali tu kenapa.
    bersederhanalah wahai cik adik!!!!

    0

    0
  51. tgk muka tunang die tah rase cm sumting je.. mcm tenang je hihi good looking n tenang. pandai LJ pilih :))

    0

    0
  52. Anon says:

    Muke LJ nie mcm budak umo 14 taun ahh..

    0

    0
  53. christina says:

    cuma mndoakan yg terbaik utk kdua pasangan . . Smoga tbah mnempuhi cabaran smasa brtunang . . Kwn malay aq kata , cbaran time btunang lg hebat . .

    0

    0
  54. hamba ALLAH says:

    sepatutnya pertunangan perlu dirahsiakan..perkahwinan yg perlu dihebahkan..org islam semakin melupakan ajaran islam..sy doakan semoga semuanya kembali ke landasan yg betul..amin..

    0

    0
    • l says:

      itewww sokong sangat ngan awak… lagipon bertunang tu masih dlm proses mengenal hati budi jgak.. buat buat ada apa apa yanag tak kena
      pastu putus tunang kan dah memalukan .. majlis besau besau skali putus tunang .. ok ni iteww cakpa jewwwww

      0

      0
  55. org gila says:

    tahniahh !! nak sangad badan cam dye.. kuros jee..comell..hehe..
    semoge kekal hingga jinjang pelamin.. tahniah again .. love liyana jasmay comell =)

    0

    0
  56. Anonymous says:

    xmerokok.. nice~

    0

    0
  57. Lol says:

    Get a life, ppl..

    0

    0
  58. […] Memang seperti pinang dibelah dua sungguh pasangan berdarah manis ini. Sama kacak sama cantik. Majlis pun nampak sangat meriah sekali. Tahniah sekali lagi Abang Nara ucapkan kepada Liyana Jasmay yang kini telah selamat menjadi tunangan kepada Fathuddin Mazlan. Lagi 24 … Continue reading → […]

    0

    0
  59. kkkk says:

    wahh baru tunang jer dah heboh hebohkan pastu buat majlis besau besau eh? aku lupa LJ si lanjiao eh maksud aku Liyan Jasmay ni kan retiss so kena la wat majlis beso beso kann .. congratz shinchan dan lanjiao eh liyana jasmay.. tapi awat sorang bju melayu sorang dress.. memamng gimik ke aper? east meet west???

    0

    0
  60. lengloi says:

    Liyana, i like3 that tunang of yours..

    0

    0