Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(25 GAMBAR)Majlis Pernikahan Ally Iskandar Dan Farah Lee Daripada Ministry Of Moment

Cantik sungguh gambar-gambar majlis pernikahan Ally Iskandar dan Farah Lee yang ditangkap oleh jurugambar rasmi, Ministry of Moment. Terserlah kemeriahan majlis pernikahan yang dijalankan di Masjid Kristal, Kuala Terengganu. Kedua-dua mempelai pun memang nampak sangat-sangat cantik berseri.

gambar majlis pernikahan farah lee dan ally iskandar

Advertisement

Sekali lagi diucapkan tahniah kepada pasangan pengantin baru ini. Lagi 24 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Jutaan terima kasih kepada laman web Ministry of Moment dan Facebook Ministry of Moment yang sudi berkongsi gambar-gambar ini dengan pembaca BeautifulNara. Untuk makluman, Ministry of Moment pernah menjadi jurugambar rasmi untuk Tomok, Umie Aida, Andrea Fonseka dan ramai lagi.

gambar majlis pernikahan farah lee dan ally iskandar

gambar majlis pernikahan farah lee dan ally iskandar

Advertisement

gambar majlis pernikahan farah lee dan ally iskandar

gambar majlis pernikahan farah lee dan ally iskandar

gambar majlis pernikahan farah lee dan ally iskandar

gambar majlis pernikahan farah lee dan ally iskandar

gambar majlis pernikahan farah lee dan ally iskandar

gambar majlis pernikahan farah lee dan ally iskandar

gambar majlis pernikahan farah lee dan ally iskandar

gambar majlis pernikahan farah lee dan ally iskandar

Advertisement

gambar majlis pernikahan farah lee dan ally iskandar

gambar majlis pernikahan farah lee dan ally iskandar

gambar majlis pernikahan farah lee dan ally iskandar

gambar majlis pernikahan farah lee dan ally iskandar

gambar majlis pernikahan farah lee dan ally iskandar

gambar majlis pernikahan farah lee dan ally iskandar

gambar majlis pernikahan farah lee dan ally iskandar

gambar majlis pernikahan farah lee dan ally iskandar

gambar majlis pernikahan farah lee dan ally iskandar

gambar majlis pernikahan farah lee dan ally iskandar

gambar majlis pernikahan farah lee dan ally iskandar

gambar majlis pernikahan farah lee dan ally iskandar

gambar majlis pernikahan farah lee dan ally iskandar

gambar majlis pernikahan farah lee dan ally iskandar

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

96 Comments

  1. Anonymous

    January 29, 2012 at 12:39 pm

    Alhamdulillah.. Perempuan yang baik untuk lelaki yang baik.

  2. aku

    January 27, 2012 at 4:48 pm

    gambar cantik, pengantin cantik, majlis simple dan berkat, biar kekal hingga akhirat..amin

  3. ahmadhakim

    January 26, 2012 at 4:06 pm

    congrats kpd psangan pengantin. bertuah Ally dapat bini cantik
    kwn2 pengantin ni pn semua cantik dan hensem
    hharitu aku trserempak kwn2 pngantin prempuan lepak di kopitiam, lawa betul sorang2…
    adik ally pun hensem..

    • org ganu

      February 8, 2012 at 1:55 am

      comel, simple, cute dengan perkahwinan yang barakah. Semoga bahagia ke akhir hayat…. Past ni ally mesti slalu balik ganu baru best, xle duk kl memanjang kan kan

  4. the next kembara

    January 25, 2012 at 9:12 pm

    Muka Farah macam baby lo~~~aiyoo…comel ni!!

  5. jangan pandang hina

    January 25, 2012 at 2:14 pm

    muka farah … kalau sekali imbas … macam shira iskandar pun ada ….. cuma farah ni kecik molek je,,,,, i like

Loading...
To Top