(25 GAMBAR)Majlis Hantar Tanda Yusry Dan Lisa Surihani

Hiburan

(25 GAMBAR)Majlis Hantar Tanda Yusry Dan Lisa Surihani

Pastinya ramai yang tertanya-tanya bilakah majlis hantar tanda(merisik) Yusry dan Lisa Surihani telah dijalankan. Akhirnya Lisa telah sudi berkongsi gambar-gambar sekitar majlis hantar tanda yang telah berlangsung pada 23 Disember 2011. Majlis tersebut telah berlangsung dalam keadaan sederhana dan dihadiri oleh keluarga yang terdekat sahaja.

lisa dan yusry

Advertisement

Selepas perkahwinan dengan Yusry, Abang Nara lihat wajah Lisa semakin berseri-seri. Pasti hidup sudah lengkap di samping suami tercinta. Semoga dipermudahkan untuk menimang cahaya mata pulak. Lagi 24 keping gambar sekitar majlis hantar tanda Yusry dan Lisa dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook Lisa Surihani.

lisa dan yusry

lisa dan yusry

Advertisement

lisa dan yusry

lisa dan yusry

lisa dan yusry

lisa dan yusry

lisa dan yusry

lisa dan yusry

lisa dan yusry

lisa dan yusry

Advertisement

lisa dan yusry

lisa dan yusry

lisa dan yusry

lisa dan yusry

lisa dan yusry

lisa dan yusry

lisa dan yusry

lisa dan yusry

lisa dan yusry

lisa dan yusry

lisa dan yusry

lisa dan yusry

lisa dan yusry

lisa dan yusry

lisa dan yusry

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

94 Comments

  1. Nara

    April 25, 2012 at 7:53 pm

    Mcm bapa dan anak aku tengok yusry dan lisa ni. Entah mata aku ni juling kot

  2. aNJe

    April 25, 2012 at 5:22 pm

    haisshhh… klu gmbr diaorg tgh muka masam ke happy giler ke pas kuar dr clinic ok ler gk… ni sape yg request gmbr2 ni????

  3. despicable me

    April 25, 2012 at 4:41 pm

    nice outfit

  4. despicable me

    April 25, 2012 at 4:25 pm

    nice fitting..

  5. jenab

    April 25, 2012 at 3:01 pm

    masa sy dirisik, sy dok belakg dinding jek..haha..xde la majlis2 meriah mcm nk kawen…klu ada duit byk2 mcm leh wat…

Loading...