November 21st, 2012

Petang tadi, lebih daripada 10 orang selebriti popular tanah air telah turun padang untuk membuat kutipan derma ikhlas membantu rakyat Palestin di sekitar Pavillion. Turut memeriahkan usaha murni ini ialah Irma Hasmie dan suaminya.

irma hasmie dan suami

Irma Hasmie tampak “glowing” dengan kandungan di dalam perutnya yang sudah mencecah 3 bulan lebih. Kedua-duanya sangat bersungguh-sungguh dalam memberi kesedaran terhadap orang ramai tentang isu Palestin. Semoga dengan usaha ini, akan lebih ramai orang terlibat sama dalam membantu saudara Islam kita di Gaza.

irma hasmie dan suami

Sekali pandang suami Irma Hasmie nampak macam Clark Kent daripada watak komik Superman. Untunglah Irma dapat suami kacak. Semoga kebahagiaan mereka berdua ini akan berkekalan sehingga ke syurga. Lagi 23 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook PelangiBonda.

irma hasmie dan suami
irma hasmie dan suami
irma hasmie dan suami
irma hasmie dan suami
irma hasmie dan suami
irma hasmie dan suami
irma hasmie dan suami
irma hasmie dan suami
irma hasmie dan suami
irma hasmie dan suami
irma hasmie dan suami
irma hasmie dan suami
irma hasmie dan suami
irma hasmie dan suami
irma hasmie dan suami
irma hasmie dan suami
irma hasmie dan suami
irma hasmie dan suami
irma hasmie dan suami
irma hasmie dan suami
irma hasmie dan suami
irma hasmie dan suami
irma hasmie dan suami


65 responses to “(25 GAMBAR)Irma Hasmie Dan Suami Turun Padang Bantu Kutip Derma Untuk Gaza”

  1. lola says:

    Suka sangat tengok muka irma! Nampak sangat seri dan tenang =)

  2. ArisyaSyifa says:

    AbgNara, can check for me tak, Irma pakai tudung apa? cos if im nt mistaken dia duta tudung kan?

  3. noni says:

    Sesekali irma perlu menukar gaya pemakaian tudung tu…dari mula2 pakai tudung sampai la sekarang asik pakai mcm tu aje…bukan ape, irma kan selebriti…perlu la sesekali menukar cara pemakaian tudung tu agar org pndag tak jemu…

    • asdfghjkl says:

      tak kisahlah dia pakai apa, yang penting dia tutup aurat dgn sempurna.
      biarlah dia bergaya depan suami dia je. besar pahalanya berhias untuk suami.

    • Anonymous says:

      jgn pertikai tudung dia.. yg penting dia tutup aurat sempurna..biar tak indah dimata org, janji indah dimata Allah SWT

  4. Raja minah jambu says:

    kenape uztazah Abby tk join sekaki ngan irma ? sepatut nye Abby yg nk kena turun padang sekali ngan irma….pat pat gini Abby hilang tah kemana……! eh minah jambu lupa pulak Abby hanye tolong kawan dia untok ke syurga aje sori ye Abbyyyy……

  5. crayon says:

    Irma smakin cntik dlm penampilan.
    Cantik dimata kita, cantik lagi dihati suaminya.

    • Raja minah jambu says:

      jangan nk macm2 lah crayon ! puji2 irma macm nk rak !! minah jambu tau la irma ni cantek jambu manis puteh berseh……th payah lah nk cakap > cantek lagi di hati suaminya huh !! meluat minah jambu ngan komen kau yg terover ni huh !!!!!!

Loading...