Written by AbangNara | August 14th, 2014

Serius Abang Nara cemburu sangat-sangat melihat gambar-gambar yang dikongsikan oleh Anzalna menerusi akaun Instagramnya. Mana tidaknya, hampir kesemua negara Eropah yang berada dalam senarai wajib lawat Abang Nara telah pun dijejaki oleh Anzalna. Lagi cemburu sebab kesemua gambar-gambar yang diambil sangat ‘smart’ dan menyerlahkan kejelitaan Anzalna. Untuk makluman, ini adalah percutian Anzalna bersama ahli keluarganya. Confirm meriah!!!
anzalna di eropahAntara tempat yang dilawati oleh Anzalna ialah Paris, Swiss, Monaco, Venice dan Spain. Salah satu gambar yang dimuat naik Anzalna menunjukkan dirinya di sebelah logo pasukan bola sepak Barcelona. Nasib baiklah Abang Nara minat Real Madrid. Jadi tak adalah nak jeles sangat. Hehehe. Nanti kalau Abang Nara dapat pergi Spain nak juga buat posing bergambar macam yang dilakukan Anzalna. Cute kot.
anzalna di eropah

Semoga percutian ini akan merapatkan lagi hubungan ahli keluarga Anzalna. Seronok juga sekali sekala bercuti beramai-ramai ke luar negara. Lagi beberapa gambar yang bakal membuatkan anda cemburu dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

anzalna di eropah
anzalna di eropah
anzalna di eropah
anzalna di eropah
anzalna di eropah
anzalna di eropah
anzalna di eropah
anzalna di eropah
anzalna di eropah
anzalna di eropah
anzalna di eropah
anzalna di eropah
anzalna di eropah
anzalna di eropah
anzalna di eropah
anzalna di eropah
anzalna di eropah
anzalna di eropah
anzalna di eropah
anzalna di eropah
anzalna di eropah
anzalna di eropah

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

81 responses to (24 GAMBAR)Anzalna Jalan-Jalan Di Eropah

  1. chantique says:

    yeah…she has everything in this world :(

    0

    0
  2. kompius says:

    anzalna.. awak dah macam rcw.. hu3

    0

    0
  3. ok says:

    bestnyaaa..kaya gila depa ni no…cantiknya rambut dia..lebat..ke tambah rambut?apsal aku tgk dia gaya dia ala2 che ta..heheh…ape pun semua pic cantik

    0

    0
  4. Nana Anzal... says:

    Dah la cantik…kaya pulak…pakej lengkap la Anzalna nih…berlakon pun best… Like untuk Anzalna….

    0

    0
  5. tah ler says:

    cantiknye anzalna..

    0

    0
  6. lindott says:

    gambar last ni cantekk..suke tengok..

    0

    0
  7. badang says:

    mesti ada org seponsor…bukan sponsor kosong2…karipap mesti dh hancur..tgk muka pun kuat main….

    0

    0
    • Anonymous says:

      suke hati ko je nk fitnah… bapak die pnsyarah mampu nk bwk 1 fmly g jalan… otak asyik nk menjalangkn org je kau ni

      0

      0
    • smurf says:

      Sponsor kejadahnye..mak pak die mmg dok sane la..sambung blaja

      0

      0
    • Anonymous says:

      Bodoh, bapak die professor kot. Mampu je

      0

      0
    • minah jambu idop umno ! merah biru says:

      helo badang ! dia punye pasal la kalau karipap ke pukipap ke ape dh hancorrrrr ! badan dia ha dia punye suka laaaaaa ! yg kau tu apesal ! jeles pasal anzalna ni jambu ha !!!

      0

      0
    • n says:

      kesian kt kau badang nama pn badang sebab tu jd jakun x penah tengok dunia luar..kesian..klu kau nk tau mak bapak anzalna memg tinggal kt luar negara…

      0

      0
  8. anzalna says:

    BADANG dh rezeki dia dgn family dia dpt g sna..xpyhla nk tuduh bkn2 sgt..awak knl dia sgt ker..pe2 pn dia artis yg bgus bercuti brsama family bkn nye bercuti berdua bsama bf..

    0

    0
  9. kak wok says:

    ko ni bangang eh! badang..cakap main ikut sedap molotttt je…tak nampak ke mak bapak dia ada tu….lain kali kalau tak tau tak payah komen…

    0

    0
  10. nok gebuzzz says:

    bestnyer jalan2….cantik semua pic anzalna….untung anzalna semua pakej ada….

    0

    0
  11. Anonymous says:

    lebat gila rambut anzalna…cantik plk tu…nape aku tengok pic anzalna ni mcm tengok cik ta…best kan dpt jln2 g sane…maklum la family anzalna kn kaya…

    0

    0
  12. binjai says:

    penangan kamera 360…hahaha…

    0

    0
  13. naura7 says:

    memang die cantik b’banding adik bradik yg lain.. klau tak mst smua nk jd retis jgk… untung la badan

    0

    0
  14. badang says:

    kau org nie meroyan dan lucah…..aku cakap karipap kau org fikir apa…..aku x refer sapa2..ada aku sebut nama…hakkkktuuuiiiiiiii

    0

    0
  15. bintang says:

    ok le tu che ta muda lawa nya anzalna…

    0

    0
  16. cikma says:

    Cantikla anzalna ni..

    0

    0
  17. nara batu giling says:

    Ade la gak bbrapa kali nmpk anzalna face to face cntk woi cm patung barbie beauty with brain dia ni..

    0

    0
  18. tgk je says:

    cantik macam ank patung

    0

    0
  19. axion says:

    amboi pendeknya skirt… biasa dia tuuuuu….. klu pakai tudungkan lg bgus….

    0

    0
  20. Pe2 lh says:

    Pngambaran iklan shampoo sdang d jalankn
    di Parghis.nantikn..kmnculan nyee

    0

    0
  21. nina says:

    Cantik orangnya..rambut pun dh mcm rambut palsu! Laki dgn dia tu bapak dia ke? Nampak muda, sekali tgk mcm boifren dah.

    0

    0
  22. Ex-Peminat says:

    Dah pernah tengok depan2, cantik tapi tak lah cantik sangat @ bolehlah.

    0

    0
  23. Ex-Peminat says:

    Bolehlah, next !

    0

    0
  24. Intan Habibah says:

    Salam semua.
    Anzalna cantik, manis & putih orangnya! Ya, keluarga berada di London disebabkan ayahnya masih lagi buat PhD disana. Tuah orang siapa nak sangka! All the Best to you Anzalna!

    0

    0
  25. Gaban Meraban says:

    Kalau pegi eropah memang kena amik gambar dengan paper bag eh??

    Apsal orang eropah xde pun bergambar macam tu..?

    0

    0
    • Odah says:

      mestilah! nak tunjuk kat orang kampung yang dia masuk butik mahal2. sebab orang eropah tak heran, orang tak bape nak eropah je yang suka nak tunjuk paperbag.

      0

      0
  26. cuit says:

    Panjangnyaa rambut azalna.. Sekali imbas tengok anzalna ni ade macam zarema zainal sikit2.

    0

    0
  27. Aku hanya aku says:

    First, aku sgt suka rambut die.. serius jeles ngan rambut die.. cntik gile nmpk lembut plk tu.. pnjng lg..
    Second, kalu aku g bcuti kt eropah, xdalah nk bwk bj mcm nk g dinner coprate.. pakai santai je..
    Third, sbb die artis, jd aku kecian kt die sbb kna bwk byk accesories pelbagai utk dpakai kt sana smata2 sbb nti ambik gmbr nk kna tnjuk kt pminat.. etc kasut tumit tgi, rantai, bulu mata palsu..

    0

    0
  28. badang says:

    cantik tp period jugak..kentot busuk, berak pun busok..apa nak heran…kau org nie mcm baru keluar dr jel

    0

    0
  29. Mek Ti says:

    Cantiknye Anzalna. Tp confirm lepas ni keluar pulak cerita, Tahniah kerana berhijab!

    0

    0
  30. Anonymous says:

    Ada 2-3 pic wajah anzalna ade iras2 sofea jane…

    0

    0
  31. Anonymous says:

    Haha retis mmg camni eh? Kalau gi melancong x mcm melancong. Macam gi modelling. Amateur la tp.

    0

    0
  32. ntah apa-apa says:

    klu korang semua baik sgt xdelh kata org cmtu skli… mcm korang thu dosa pahala org… cermin diri sendir sblum kata org lain..

    0

    0
  33. x mampu g obesi says:

    sekali tgk mcm anzalna mrupakan che’ta versi muda.. huahuahua!

    tp x dinafikanlah,die cantik..

    bab hijab? doakan y elok2.. mane tau terbuka hati mcm neelofa.

    0

    0
  34. Anonymous says:

    kkdg org puji cntk boleh timbul riak di hati..cantik dan kaya tu pun adlh satu ujian dr Allah tuk makhluknya…lg cntk klu perangai x gedik…hahaha…

    0

    0
  35. adin says:

    she’s so lucky!

    0

    0
  36. janet says:

    Bg aky muka die bese2 je. Ap yg nmpk kn dy lawa sbb rmbut dy. Byk lagi pmpuan lbeh lawa dari dy kt lua.

    0

    0
  37. Stone says:

    Wahh kalo p obersea mmg wajib amik pic ngn shopping beg ke?

    0

    0
  38. Pembacakomen says:

    Omg, ramainya penjeles2 kat sini. Sebab tak mampu, mulalah nak cari kesalahan orang lain. Daripada korang menghakimi, baik kerja keras cari duit, bolehlah pg travel oversea jugak. #positivethoughts

    0

    0
  39. nini says:

    nanaa yg kat ats tu. kalau ya anzalna merendah diri kenapa perlu posing dengan paper bag channel 2 3 tu? posing kt tmpat menarik dh la xyah nk tnjuk beli brgn branded ke apa. nape nk banding ngan lofa? adoii. at least lofa dh berubah n berhijab. dr duk compare baik ko doakan anzalna bertudung juga ya.

    0

    0
  40. Lopak says:

    Lopak tu ada udang disebalik batu

    0

    0
  41. Mama says:

    Cantek tapi takde bakat,kalo belakon kaku betol la…pandangan saya la!

    0

    0