Written by Bella | October 2nd, 2018

Selepas setahun mendirikan rumah tangga, tiba-tiba sahaja hari ini pelakon Izreen Azminda dan suaminya, Ude Wahid mengadakan majlis persandingan di sebuah villa mewah.

Menerusi kad undangan yang dimuat naik, majlis itu akan diadakan pada jam 8 malam ini. Walaubagaimanapun, Izreen sudah memuat naik beberapa foto romantis beliau dan suami.

Izreen dan Ude tampil dengan persalinan sedondon berwarna putih. Pelakon wanita itu juga kelihatan persis seperti seorang puteri raja.

Lagi beberapa foto Izreen dan suami sebelum majlis persandingan dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit Foto : Amir Naufal Photography

88 responses to (24 FOTO) Selepas Setahun Berkahwin, Izreen Azminda Dan Suami Adakan Majlis Persandingan

  1. paula says:

    cantiknya.. semoga berbahgia hingga ke jannah

    5

    71
    • nana says:

      wow! sapa la bangang g sponsor beruk2 ni sanding. mcm astro bodoh la g sponsor depa honeymoon. kalau tak mereput tak merasa. HANAT FOREVER SUNGGUH

      73

      2
      • Anonymous says:

        postur badan suke melentik2,nampak menggedik tiap kali amik gamba. mulut tu senyum la elok2, xyah nk cover sgt gigi tu. posing pon tah pape, ko ingt ni tahun 90-an ke nk pose mcm tu.zaman skang sume nak nampak neutral.jgn nampak sgt dibuat2 gaya tu.

        27

        0
        • Anonymous says:

          Aku terfikir apa perasaan dia lps dh jatuhkan masjid org. Kalau betul intan tu bini yang x baik, laki yang baik x kan buat bini yg dh lahirkan anak2 dia mcm tu.

          36

          1
        • honey says:

          sedih tengok…bukan sedih sebab apa tapi apalah perasaan ex wife ude ….biarpun dia kata dah move on bukan senang nak heal perasaan kecewa tu..sampai hati betul la lelaki yang sanggup buat bini macam tu…walaupun saya tak ada kene mengena dengan ex wife uda tapi terasa juga sakitnya…apapun semoga intan menemui lelaki yang lebih baik dari ex husband nya…

          50

          0
        • Sudah2Sudah says:

          Takot mati kempunan tk sanding. Nk jugak tunjukkn gambar sanding kt bakal keturunan masa depan. Masa nikahkn sorok2 kt ex wife. Dah la rampas hak orng.,kalau orng ada kepala otak tk payah la nk sanding2 lagi. Jaga sikit sensiviti perasaan keluarga mangsa rampas. Kuda tkde ke rasa belas kesian perasaan anak2?. Ingt mereka tu kecik selamanya? Da tau mmbaca mereka akan sedih bila tau ni semua. Apa punye bapak Haizzzz..

          9

          1
    • Anonymous says:

      What??

      4

      3
    • coobink says:

      Saje la nak tye… Kenape caption kat bwh pic tu, the solemnization…. Diorg baru nikah ke ape..

      27

      1
    • Anonymous says:

      bahagia diatas penderitaan org lain

      11

      3
  2. juntias says:

    dia ni tak cantik..features muka huduh..

    27

    1
  3. suhaimah 58 says:

    yelahkan mestilah tingin wat bersanding bagai .. ritu nikah sorok2 dah nape kan … mestilah nak ada album kawen bagai … ermmm ntah x minat dah izreen pas tau nikah laki org ;)

    32

    0
    • Pengantin basi says:

      Sama. Kalau dulu aku puji2, sekarang aku caci2. Haha. Pengantin basi dah kot. Acah2 gambar akad nikah.

      32

      1
    • ude beruk tu musician kat mana ek? kat gv ni ade ke die? klu ada mari kita boikot beruk ni. sian engko kan jering, klu tak sponsor tak merasa baju pngantin and honeymoon obersea ko tuh.aku pantang betul tengok mulut dan muka jering serta taiklalat beruk 2 ekor ni, duduk diam2 jer la takyah nk showoff, dasar tak sedar diri!

      4

      0
    • wawaprimjh says:

      untung lah dia..dua kali bersanding..ak ni jgn kata nak sanding..nikah pun idok..boyfriend pun x de TT TT mereput jelah umo dh 34 pun

      0

      0
  4. yuni says:

    doa yg baik2 jela untuk izreen ni. Stiap apa yg jd ade hikmah nya, wlpn pada hakikatnya aku tak suka izreen sbb dia pemusnah rumah tangga org, tp rsa nya smua dh bole move on kut pasal cte dia ni. Lantak ko la izreen nk sanding bape kali pon. thniah ler

    10

    35
    • Reen says:

      Setujuuu. Lantak p dia la. Nk kutuk dia pon, bukan ude akn blk kt ex dia pon. Dorg dh ada life masing2. Mkn jdoh exwife dia dpt lagi tbaik dari ude.

      12

      9
    • Kkkk says:

      Doa baik2 mcm mana tu.Kalau laki ko yg kena rampas pe perasaan ko dala baru je lahirkn anak ko rupa2 laki ko time tengah sedap dngn betina lain.Last2 kena cerai pilih betina baru.

      7

      2
      • lin says:

        ko nak berhasad dengki sgt dh knpa. Bnde dh jd pon, dendam kesumat smpi kesudah takkn putar kan msa n keadaan. Dlm hal ni smua org tau Ude mmg bslh. Tp smua dh jd kan. biar lah Allah yg bg hukuman, kita manusia ni doa yg baik2 je utk ude n ex wife dia. Masing2 dh ade khdupn sndri.

        1

        0
  5. Hahahahaha says:

    Berapa habuan wartawan BN dapat sebab post pasal jering ni ? ?? retis sendu ni banyak kabel wartawan

    7

    6
  6. Anonymous says:

    Membina kebahagiaan diatas kehancuran hati insan lain yg lemah..buka AIB bekas isteri..hey ude kau perlu dihargai ke..marah Aku masih ada lg..lum move on n xkn move on..aku dh rasa apa yg intan rasa..kecewa..

    33

    -1
  7. Antara selebriti yang mendirikan rumahtangga tanpa pengetahuan masyarakat awam selain Siti Elizad, Adrea Abdullah, Ruzana Ibrahim, Nadia Aqilah dan Cristina Suzanne.

    7

    1
  8. Anonymous says:

    Kenapa izreen cakap majlis nikah selama ini mereka tingal sama2 x nikah ke… x cantik pun kesian
    … boikot tetap boikot ye…

    8

    3
  9. helena says:

    awwww so sweet. till jannah

    6

    13
  10. akak says:

    slmt bbhgia… bonda deserve laki lbh helok. wat mse ni sabo jela dgn kejian. tokti pon org leh move on inikan kamu yg suam2….

    11

    5
  11. Anonymous says:

    Kenapa gambar ni mcm org nikah pertama… padahal sdh barai izreen kojol aznam dan ude pengecut dayus xde telur wahid ni

    2

    5
  12. Anonymous says:

    Lepas ni behave!

    4

    1
  13. i hate betina izreen says:

    kenapa rasa benci aku mcm x boleh nak move on tengok manusia dua ekor ni…
    tahniah le atas kemampuan korang berdua utk bahagia atas air mata wanita lain…
    utk kude… tahniah sebab berjaya menyelamatkan seorang janda (konon nye) dan menjandakan isteri sendiri

    34

    3
    • Hani says:

      Mana tak sudah rasa benci…samalah macam Zionist rampas Tanah Palestine..sampai skrg siapa pun tak boleh terima..

      6

      1
  14. Anonymous says:

    Tentu encik Aznam sangat gembira tengok anaknya kahwin sekarang
    Puan Fadillah pun bersukur sangat sekarang.. nampak anak membela janda dan menjandakan anak orang… hasil cinta rahsia selema lebih 2 tahun… semoga bahagia tunggu lah nasib anak2 nanti. Kalau ada…

    12

    2
    • Wekkkkkkk says:

      Ada satu gmbr tu..izreen pdg somi dgn penuh cinta d jiwa.
      Sbb tu lh kebal cacian dia x heran.
      Klau uda tinggalkn dia suatu hri buat selamany..pasti gila talak..terus gila angau.

      Mau bju lama2 uda tu dia cium hari2..yg lpas d pkai x basuh..bau uda jadilh.

      3

      2
  15. Anonymous says:

    Weird!! Dalam kehidupan ada pilihan, apa pilihan kita untuk terus kan hidup dengan aman, just to remind buat baik, baik la balasannya, buat jahat, jahat la balasan nya. Manusia memang tak akan lari dari buat kesilapan. Ambil case minah ni sebagai panduan. Sampai ke anak cucu orang tetap akan kenang dia sebagai perampas. Buat la baik mcm mana pun. Good luck and all the best in your life.

    23

    0
  16. Nad says:

    Sesuai dipanggil pengantin basi jek nie..Dari kekasih gelap bertukar ke kasih terang..Eh!terang ke?????
    Eleh..izreen jeles la tu Bonda dh jd model baju pengantin sbb tu tiba2 buat majlis..Nk juga acah2 jd model baju pengantin..Hambarrrr..???

    9

    2
  17. Vanidah says:

    puteri sampah

    7

    5
  18. akupunyasukalah says:

    betul2 xde hati & perasaan. sorry xbole nk doa yg baik2 buat pd betina yg sanggup biar kan perempuan lain merana & pd jantan yg sanggup curang padahal anak pun x reti b’jalan lagi..

    12

    3
  19. Miri says:

    Sundal sampah!!!!!! Betina pelacur….ude Bela pelacur…!!!!!

    7

    5
  20. puakatebinghijau says:

    like seriusly? setahun dduk sama bru “nikah”?..try hard sgt janda garik ni nk buat ala ala mjlis nikah..pdhal..hahahaha! kelakarnya..ada org dtg kewww??tnya jurrr..

    9

    1
  21. Anonymous says:

    Tak leh nak process …geli tengok

    4

    2
  22. ke pekan jom says:

    gamba berdua je ke. family semua mana. syok sendiri ke apa ni

    12

    1
  23. Akak perati je kau ni says:

    Tgk kt ig izreen, meja tetamu pun mcm meja kantin sekolah. Pastu dia buka comment sekejap je, terus tutup blk. Takut lettew

    5

    1
  24. syedsedey says:

    ni namanya sendiri mintak kene maki berjemaah

    4

    1
  25. Anonymous says:

    Dia nampak Ude Pengecut stalk ig intanlah pakai baju.pengantin kembang2 …. kesian ude pengecut dan izreen kojol …. gambar family dan anak2 mana? Tetamu siapa supaya senang siapa perlu di boikot kalau retis juga

    2

    1
  26. popo says:

    Pelik! Kenapa xdak gambar tetamu? Ke utk photoshoot wedding kenang kenangan je?

    3

    1
  27. Anonymous says:

    majlis persandingan shiok sendiri..muka pengantin pompuan pun takde seri nya dan tak lawa..dengan muncung itik dia..pompuan queen control.kalau marah satu rumah bergegar mcm kena gempa bumi..

    2

    1
  28. mak onion says:

    pengantin layu…x ada seri langsung .

    3

    1
  29. Matahati says:

    Ni fotografi sajok..jadah ape majlis sanding family tak ade. Pastu hari selasa. Bongok jer. Dahlah bekas artis. Jering ko jgn berlakon lg tau. Aku mmg tak boleh dah tgk ko kat tv.
    Pakailah baju mahal riban2 pun. Seri mmg tak ada. Sbb ko merampas.

    8

    1
  30. kakmah says:

    semalam kak mah sempat baca komen kat ig jerin pasal family kude sekor pun x nampak tu… Ade org tu ckp jerin dah block mak ude & ipar duai kude..kecuali sekor jer name ape ntah..

    kalo dah kawin xde org restu, mentua sendiri pun x hingin la kot nak tgk.. block la pun.. kude pun sama xde telur..

    benciiii wehhhhh 2 ekor nih…

    6

    2
  31. bukan ustaz pun says:

    Allahu, comment comment netizen ni sungguh mencerminkan diri memasing. kalau marah pun, tak payah sampai mencaci mendoakan yang bukan bukan. kelak satu hari, Allah hadirkan ujian dekat kita benda yang sama. kalau bukan kita, mungkin dekat anak kita. korang yang sebut sebut nama mak bapak dorang ni, mungkin Allah akan hadirkan ujian macamtu jugak. sabar la, marah pun berpada pada. benci jangan mengata. ingat, semua manusia diberi ujian ujian yang berbeza. mungkin sampai situ saja jodoh bonda dengan ude. mungkin Allah dah tetapkan dia jodoh lebih baik. netizen ni, macam Tuhan nak menghukum.

    13

    4
    • anonymous says:

      nak tanya bukan ustaz…..kalau jadi pelacur, berzina, minum arak…perosak rumahtangga orang, mencuri, merompak, suami curang, isteri curang ….ini semua ujian ALLAH ke ??

      tolong bagi pencerahan sikit ya bukan ustaz pun

      2

      4
      • bukan ustaz pun says:

        salah satu ujian dari Allah jugak, kau kurang beriman, kurang ingat tuhan, kau jadi lah macamtu. cuba kau solat 5 waktu, buat amal ibadah, kau takkan ada masa nak terjerumus kedalam lembah maksiat tu.

        2

        0
  32. bawang freshie says:

    kita tengok jela berapa lama perkahwinan diorang ni boleh bertahan hohohohoh

    2

    2
  33. anak ammaporey says:

    dah longgar dah lubang tu…kechelap kechelup..kechelap..kechelupp…..
    eh..silap..dah longgar dah cincin di jari tu..hahahahah

    1

    1
  34. Mira says:

    Semoga intan kuat. Baru setahun, luka masih ada lg. Semoga murah dan luas rezeki intan dan anak anak. Amin

    7

    1
  35. unknown says:

    sedih ak rasa.. walaupun dh moved on hakikat dia rampas suami org sehingga cerai berai takan berubah sampai bila2.. perlu ke buat majlis macam nih.. seolah2 dia bangga meruntuhkan masjid..

    moga ko tabah intan.. ko mmg insan terpilih

    1

    1
    • wekkkkkkk says:

      kali pertama dulu menikah utk izreen x penah bersanding ke, begitu juga Ude..x pernah ke..kalau sudah memasing merasa..maka yg ini x perlulah nk naik sanding semula, nampak sgt hati ko keji bagi netizen buat dosa dn kutuk, di mana kamu sendiri yg memulakanya..sudah lah runtuhkan masjid org dan menjandakan anak org..sanggup lagi berbuat sedemikian..mmg keji lah ko berdua ni..keji..
      ..ye mmg..dia suami kamu..dan itu bini kamu..tapi perjalanan masih jauh. kerana memasing bukan milik mutlak.
      ..mengapa kita ada kursus nikah..sbb dlm rmhtangga byk cabaran..umpama laut yg tenang, sesekali akan dtg ombak besar.

      0

      1
  36. yoyu says:

    bOIKOTTTTTTTTT…Pergi tayang lagi pehal… ingat orang suka???? Mampus la nak bahagia ke tak… xhingin aku tgok kau berlakon… puihhhhh

    4

    1
    • ridiculous says:

      elehhh.. dia berlakon pun tah apa2..bila part dpt watak gedik mmg menjadi sgt mmg asal dia gedik…humban dlm gaung lagi bagus pompuan perampas mcm ni.. dgn laki tu sekali

      0

      2
  37. Anonymous says:

    ni majlis cuma ade pengantin je ke ape ni yg lain boikot x dtg? hahahahahaha

    0

    1
  38. Anonymous says:

    Ude ada di Vaganza kah? nak boikot ……… Izreen dah lama boikot

    2

    1
  39. kika says:

    aku tgok semua IG sponsor majlis jering ni yg tak popular je.. yg follower IG tak sampai 1k.. ni saje nak promote ke memang betul majlis? jeles la tuh Intan jadi model baju pengantin..

    1

    1
  40. Anonymous says:

    x de seri pengantin langsung

    1

    4
  41. Anonymous says:

    Serious question…yang dia buat kad kahwin tu dia invite siapa? Bukan ni photoshoot je ke?

    1

    1
  42. Anonymous says:

    BAHAGIA ATAS PENDERITAAN ORG LAIN

    1

    1
  43. pakcik encem says:

    agaknyersi kude mmg suka pompuaan spesis yang gedik2 kot…
    si gedik nih ngorat trs sggp tinggal anak bini….. yerlaaa retis ngorat mau xnak kannn…haishh nyampah lak nengok…

    0

    1
  44. GET READY TO HATED BY ALL HATERS!

    0

    0
  45. Elliza Razak says:

    Izreen kahwin buat kali pertama, dia bukanlah SUNDALAN akan tetapi dia kahwin buat kali kedua (kali ini secara senyap) memang PEREMPUAN JALANG! MOHON HARAMKAN IZREEN DARI INDUSTRI INI! KALAU AWAK PENYANYI, SAYA AKAN HARAMKAN LAGU AWAK DARIPADA KE UDARA DI MANA-MANA SALURAN RADIO!

    0

    2
  46. PLEASE STOP BEING AN ACTOR! IF YOU’RE A SINGER, I WILL BAN YOUR SONG FROM AIRED ON ANY RADIO CHANNELS!

    0

    0
  47. Anonymous says:

    xmampoooo nk bt majlis, sanggup je terime offer free

    0

    0
  48. bb says:

    sbnrnya risau jgk bila terlalu taksub Komen nnti terkena pada kite pulak tapi jujur apa yg buat Aku meluat sebab dia terlampau menunjuk sgt dkt social media.walaupuan Ada yg ckp itu sponsor pada saya biarlah pihak sponsor je yg up gambar ni(kalau betul la disponsor).Kalau teringin sgt pon nak share kat peminat dia Satu ataupun dua gambar dah cukup la.selebihnya simpan utk kenangan sendiri.mmgla org kata da takdir dia ujian dia jodoh dia tapi masih perlu jugak Jaga Adab tu.Tahu tak apa hukum menyakiti hati org lain?Just my 2cents.

    1

    0
  49. BAHAGIA ATAS AIRMATA WANITA LAIN!! MOHON HARAMKAN IZREEN DARI INDUSTRI INI! KALAU AWAK PENYANYI, SAYA AKAN HARAMKAN LAGU AWAK DARIPADA KE UDARA DI MANA-MANA SALURAN RADIO!

    0

    0

Leave a Comment

Optional