Written by AbangNara | March 25th, 2013

Abang Nara suka sangat dengan program Oh My English ini. Sambil berhibur, sambil dapat belajar penggunaan Bahasa Inggeris yang betul. Bukan sahaja sesuai untuk kanak-kanak, orang tua besar panjang macam Abang Nara pun wajar menonton program ini.

oh my english

Untuk musim kedua, Oh My English menampilkan wajah baru seperti Aaron Aziz, Lisa Surihani dan Tiz Zaqyah. Pasti makin meriah murid-murid belajar bahasa Inggeris dengan kehadiran guru-guru baru ini. Namun begitu kepada peminat Zain Saidin dan Adibah Noor, jangan risau kerana mereka masih dikekalkan.

oh my english

Lagi 21 keping gambar sekitar pelancaran program Oh My English musim kedua dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Ryaniez Moments Photography.

P.S: Fakta tentang kopi

oh my english
oh my english
oh my english
oh my english
oh my english
oh my english
oh my english
oh my english
oh my english
oh my english
oh my english
oh my english
oh my english
oh my english
oh my english
oh my english
oh my english
oh my english
oh my english
oh my english
oh my english

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

34 responses to (23 GAMBAR)Oh My English Kembali Untuk Musim Kedua

  1. miss s says:

    MY INGLISH

    0

    0
  2. Shhh says:

    1. Oh my Zain..tolonglah tegur bakal isteri u tu..kurang2kan seksi yer (walaupun tak da kena mengena dgn entri diatas)…
    2. Opps…kenapa kaki lisa tu pendek yer…walaupun cntik tpi dia bukan seorang fashionista..belajar lagi yer lisa…
    3. Aaron Aziz kenapa tgk ko ni selekeh sgt…hilang dh macho kau aku tgk….

    0

    0
    • ZAIN SAIDIN says:

      ade aku kesahh???

      0

      0
    • lontong says:

      shhh.. ko komen ni.. ko bajet cam ko lawa lah sgt.

      0

      0
    • Ni la contoh manusia yang kerja asik nak mengkritik je..kaki pendek salah..panjang salah.. kau kutuk kurniaan Allah? astaga..susah betul nak puaskan hati semua orang..statement anda menunjukkan anda jenis yang tak reti hendak bersyukur.. mcmla hebat sgt..puii!

      0

      0
    • joyah says:

      ok jek kaki lisa aku tgk..ok la dari gambar kaki untut dia aritu..
      dah memang kaki dia pendek nak buat mcmne, kalau boleh semua orang nak kaki panjang cantik mcm gisele bundchen tu, tapi dah allah bagi sebaliknya nak wat mcmne.. syukur..

      0

      0
    • Shhh says:

      aku bukan kutuk..cma seluar yg dipakai mmg nmpk kaki dia pendek

      0

      0
    • Anonymous says:

      pendek kaki pon dia kawen ngn yusri kayo rayo..ko hado?
      org yg kutuk2 ni mesti huduh

      0

      0
  3. anak pAk Din says:

    oh my english…..

    0

    0
  4. FIONA says:

    LISA SWEET SGT….

    0

    0
  5. Anun says:

    X sabar nk tgk Oh My English..

    0

    0
  6. iphoneuser says:

    Sibuk comment pasal fizikal anugerah Allah swt, yang patut di tegur ialah perbuatan & akhlak mereka..jgn jadi jahil

    0

    0
  7. misz watever says:

    Cun je si lisa nih..

    0

    0
  8. Amir says:

    lisa surihani chubby sgt. Tp masih cantik. Aaron aziz? Hmm

    0

    0
  9. miss says:

    Aaron Aziz & Lisa Surihani. I love them. Can’t wait to watch OME!!

    0

    0
  10. Fish Fairuz says:

    Patutnya OME ambik RCW sbg pengetua sekolah kah3

    0

    0
  11. Anonymous says:

    tolong la bang haron…my biggest fear factor! masih teserlah kegayahan mu…

    0

    0
  12. kiah keembong says:

    biarla kaki lisa pendek ker, pipi kembong ker.. asal dia tak terdedah sana, terdedah sini macam bakal isteri orang tuh..

    0

    0
  13. Anonymous says:

    kaki lisa macam kaki palsu.

    0

    0
  14. lisasuriramah says:

    kaki lisa macam kaki palsu

    0

    0
  15. refand says:

    info yang sangat bagus sekali gan!!!!!!!

    0

    0
  16. Najiha says:

    MR.HENRY AND CIKGU AYU ARE A BEST TEACHER OH!I FORGOT ABOUT I FORGOT ABOUT CIKGU MALIK HIHIHI HE LIKE A HERO
    (AWESOME….)

    0

    0
  17. manisha says:

    i lov u all

    0

    0