(23 GAMBAR)Majlis Pernikahan Ratu Rock Malaysia, Ella Daripada Mukhriz Latif & Udey Ismail Photography

Hiburan

(23 GAMBAR)Majlis Pernikahan Ratu Rock Malaysia, Ella Daripada Mukhriz Latif & Udey Ismail Photography

Rugi rasanya jika tidak berkongsi gambar bidikan Mukhriz Latif & Udey Ismail Photography di hari pernikahan Ratu Rock Malaysia, Ella ini. Cantik-cantik gambar yang diambilnya. Ada detik-detik menarik yang berjaya dicapture oleh mereka. Abang Nara tengok pun ada rasa terharu sikit-sikit.

ella kahwin

Advertisement

Ramai yang memberikan komen rambut Ella agak tidak sesuai di hari pernikahannya. Daripada apa yang Abang Nara ketahui, ketika Ella sedang mendandan rambutnya, blackout telah terjadi. Blackout selama 2 jam ini menyebabkan Ella tidak sempat habis menyiapkan rambutnya. Diharap ramai berpuas hati dengan penjelasan ini.

ella kahwin

Lagi 21 keping gambar majlis pernikahan Ella dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Facebook Mukhriz Latif & Udey Ismail Photography.

ella kahwin
ella kahwin
ella kahwin
ella kahwin
ella kahwin
ella kahwin
ella kahwin
ella kahwin
ella kahwin
ella kahwin
ella kahwin
ella kahwin
ella kahwin
ella kahwin
ella kahwin
ella kahwin
ella kahwin
ella kahwin
ella kahwin
ella kahwin

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

68 Comments

  1. Nikki Ulala

    July 11, 2012 at 9:45 am

    selamat pengantin baru ella n suami…semoga bahagia hingga akhir hayat..amin..ape pon so sweettttt….=) tahniah….

  2. mizz

    July 11, 2012 at 9:39 am

    aku suka ella…satu masa dulu…and syukur finally she’s married…and hope kekal hgga akhir hayat…tp prefer more her origional face…bdw it’s not big deal…happy for her..

  3. ida

    July 10, 2012 at 11:37 pm

    still sweet.. nice..

  4. Jiran Lofa

    July 10, 2012 at 8:55 pm

    takut tenguk rambut macam tu…macam cerita Maya Karin tu yang “pulanglah..” Kan manis jika bertudung ..mesti terserlah keayuannya walaupun dah 46 tahun.

  5. Eeeeeeee

    July 10, 2012 at 7:45 pm

    Eeeee cam kemaruk je 2nd pic tu..tak yah la buat aksi cm gitu..eee..eee

Loading...